1957
Star Wars: Republic Commando
  • Thanatos
    ja amugy ezt a warez emgjelenésre mondtam...
    hivatalos az márc 1. usa-ban és márc. 4. euban elvileg...
  • Thanatos
    mellesleg ha vizsgáid vanak ugyse érsz rá iylesmivel foglalkozni nem? akor meg ráér leszedni nem? :P
  • Thanatos
    itt nézdegesd... ennél gyorsabb és megbizhatobb forás nincs..., ha kijön itt fent lesz...
  • Adrian Graves
    Megtenné valaki, ha szépen megkérem, hogy robbant egy mail-t az [email protected] -ra, ha kijön? Vizsgáim vannak, így elég kevés időm van net-et bőngészni, max a postámat gyorsban, és szeretném tudni, ha már itt lesz.
  • Thanatos
    elvileg márc 1....
    és ez a gold után kintvan warezban dolog már elég rég meghalt sajnos..., ma már annak is lehet örülni ha nem késik megjelenés után sokat a game... :/
  • GrimReaper78
    Hát de. Én is azt hittem, hogy eddigre már régen végigtolom. A gamespot-on egyébként már fent van a review 8.7/10 az értékelés, a multi állítólag hulladék, de a szingli rész nagyon jó meg hangulatos, csak éppen rövid: állítólag 10 óra alatt ki lehet végezni...
  • Slow
    ahh, ez nem a Kotor topik? :P

na csak viccültem, de nem furcsa, hogy már arany a cucc és még nem játszott vele a fél világ?
  • GrimReaper78
    Mi nem volt rossz, csak rövid? A játék vagy a demo?
  • Slow
    nah, végigjátszottam, nem volt rossz, csak rövid...
  • Serpa
    trandoshan múvi
  • Thanatos
    jah
  • Serpa
    jöhetne má.
  • Temporal Vortex
    up
  • Slow
    he? :)
  • Dynamic
    "- a demó végén, mielőtt megpillantjuk Grievous-t, hívjuk meg a konzolt (alapban: ö billentyű), és írjuk be a ghost szócskát. Ezzel át tudunk menni a falon, egészen közel a tábornokhoz és testőréhez, azonban az eseményekbe nem tudunk beavatkozni."

És ha távcsőves puskán keresztül nézzük az egészet az ablakból, akkor is tulajdonképpen "közel mentünk".Végül is a lényegen nem változtat ha nem tudjuk megölni, nem?:)
    Egyébként tényleg nem lehet, próbáltam akkor az ablakból, de sebezhetetlen.
  • Eszter
    Szia Slow

És az amiről írtál azt hol lehet megtalálni?
  • Serpa
    már.1.
  • Dgzt
    én 1 éve dc-zek de mindent megtalátam, főleg kulföldi hubokon meg az enyémen :D. itt is biztos lesz. Basszus nem bírok várni Március 4.ig . Direkt kínozzák így az embert, pedig ez iszonyat jó játék lesz ésén a Gamestar helyében adtam vólna simán 95%-ot.
  • GrimReaper78
    Atyaég, itt vannak emberek, akik számára nem létezik olyan fogalom, hogy CINIZMUS???
  • MagyaR
    Dc-vel lehet, hogy nem lehet majd letölteni, de warezzal igen!!!
    Azis a dc-hez egy hasonló letöltő progi féleség csak teljesen angol.

De sokkal gyorsabb, mint a dc és ezzel filmeket és teljes játékokat is simán lelehet tölteni.
    Pl. a resident evil 2-t ezzel töltöttem le.
  • Csuhai G
    2005. március 04.
  • Dgzt
    Szevasztok, nem tudjátok mikor jelenik meg a teljes játék?
  • Gandibá
    lol :D
  • Lacc
    Wow :D Kár, hogy már letöröltem.
  • Temporal Vortex
  • Punkerwork
    "Azok, akik hozzám hasonlóan végigjátszották a Republic Commando demóját, mérgesek lehetnek a befejezésre: Grievous ugyanis beszáll a hajójába, az egyik testőr meg vészesen közeledik felénk. Mindez azonban nem jelenti azt, hogy bosszúsan kell megvárni a március 1-én esedékes megjelenést - egy kis csalással ugyanis két meglepit varázsolhatunk elő a demóból:

- a demó végén, mielőtt megpillantjuk Grievous-t, hívjuk meg a konzolt (alapban: ö billentyű), és írjuk be a ghost szócskát. Ezzel át tudunk menni a falon, egészen közel a tábornokhoz és testőréhez, azonban az eseményekbe nem tudunk beavatkozni.

- ha viszont egy hatalmas slusszpoénra vágyunk, akkor ne menjünk el addig az ablakig, ahonnan megnézhetjük a tábornok távozását. Ha emlékeztek, akkor az előtte lévő szobában egy kedves vuki a falra ken egy trandoshi rabszolga-kereskedőt, mi pedig besegítünk a maradék likvidálásába. Namármost, van itt egy baktatartály. Álljunk közvetlenül elé, hívjuk meg a konzolt, üssük be a ghost parancsot, majd menjünk át a tartályon keresztül egy másik helységbe. Itt szintén használjuk a konzolt, ahová a walk parancsot beírva megszüntethetjük a falon átmenő képességünket. Ha ez megvan, akkor egy picit távolabb a bal oldalon lévő ajtón el kell helyezni egy robbanótöltetet (20 másodpercig tart). Miközben elkezdjük felszerelni, a szemközti oldalról egy sereg trandoshi jön, akiket egyedül kell elpusztítani, mivel a társak nem jöhetnek át a falon. Ezt követően fejezzük be a robbanószer felhelyezését, robbantsunk és menjünk át a következő helységbe, ahol egy testőrnek pillantjuk meg a hulláját. Itt szintén van egy ajtó, amit fel kell robbantani (ez csak néhány másodperc), majd kijutunk arra az udvarra, ahol alaphelyzetben Grievous távozását szemlélhetjük meg. Jelen esetben azonban egy fantasztikus móka vár ránk: Tarffult és a saját életünket kell megvédeni egy testőrrel szemben, akit ha hatalmas erőfeszítések árán kinyírunk, jön még egy. Miután hamar rá fogunk jönni, hogy a normál fegyverekkel még az elsőt sem vagyunk képesek kicsinálni, a konzolba a loaded parancsot írjuk be (lehetőleg a második ajtó berobbantása előtt), mely által spéci eszközökkel fog gyarapodni arzenálunk. A siker persze még így sem garantált, de jól el lehet vele szórakozni :-)"
  • Realtibi
    kiadták már a gammát?
  • Serpa
  • Slow
    ez nem lesz elérhető, mert "antiDC protection"-al van ellátva.
    ez egy teljesen új p2p blokoló védelem, aki le akarja tölteni, annak a szüleinek elküld egy sms-t a legközelebbi szoftver-bolt címével :P
    ;)
  • Temporal Vortex
    Ugye szóltok ha már DC-n elérhető a cuccos?!
  • Serpa
    Geonosian enemy
  • Sil3nt
    kb. 2-3 hét
  • Serpa
    arany után mennyit szokás várni ?
    ~1 hét ?
  • Thanatos
    jah, csak rövid :(
  • gery88
    Király játék a demó alapján!
  • Temporal Vortex
    Szvsz nem ostobák, csak írnak nekünk ilyen game-eket. Inkább köszönjük meg.
  • GrimReaper78
    Nekem nem baj... Csak ostoba a lukasarac stúdió, ennyi.
  • Temporal Vortex
    És ez miért baj?
  • GrimReaper78
    Ma ment aranyba a gamma. (hardwired, gamestar is ezt írja). Viszont a megjelenési dátum továbbra is március 1. Ekkora balfaszokat... Addigra már mindenki végigtolja
  • Serpa
    aha.