1957
Star Wars: Republic Commando
-
#148 majd a demo eldönti. -
antijedi #147 én igy képek alapján attól félek hogy valahogy több lesz benne az ut hangulat mint az sw... , ne legyen igazam... -
#146 újabb képek
a többi itt !
érdemes megnézni ! -
#145 jajaj !
én a RC kezdőoldalra gondoltam. -
#144 ok -
Gandibá #143 Mi lenne hogyha nem egy jelentéktelen honlapról, hanem a játékról szólna a diskurzus? -
#142 kezdő oldalon (ahol a belépés van), ott kellene a sárga betűket megváltoztatni arra a világos - barnásra. -
#141 most már jó a betű szín.
nekem a RC -s kezdő képpel semmi bajom.
csak az a fránya Hitman ... -
#140 Így már elég pofás lett az oldalam ,nem?
Vagy még ennyi sem elég?? -
antijedi #139 ha szemét akartam volna lenni akkor azt mondom hogy legyen php-s :PPP -
antijedi #138 szvsz nem kell végső esetben bármiylen honlapszerk progi és két katt... -
#137 Na most más lett a swrc-nek a kezdőlapja így már jobb??? -
#136 fehér -
#135 de nekem tetszik az a hitmanos kép! (bocs hogy ilyen szaggatottan írtam) -
#134 milyen színü legyen?? világos kék??? -
#133 csak egy kicsikét "FÁJT".
-
#132 köszi -
#131 DEDE -
#130 majd lesz! csak idő kérdése! -
#129 Az a kezdolap nem a sw rwpublic commandoé onnan lehet rámenni a swrc-re és ott már aw-s kép van!!
-
#128 láttam már pocsékabb oldalt is.
frames -hez nem kell mélyebb tudás ? -
Gandibá #127 Én is ezt mondtam hogy elég gáz :} -
antijedi #126 meg jo lenne valami koforottam design, legalább egy frames megoldás hogy ne iylen összevissza legyenek a dolgok... -
#125 konfig elég jó !
de nekem jobban tetszene, ha 1 ASUS alaplap lenne oda írva. -
#124 a másik:
Hitman -es képpel kezdesz egy SW -os oldalt ???
hogy képzeled ?
-
#123 SÜRGŐSEN változtass rajta !!!
-
Gandibá #122 Ja csak látni nem lehet semmit.. :) -
#121 hát azért olyan színü mert ilyen a hangulata a sw republic commandónak. -
#120 + mielőtt belépek a RC oldalra, az a kép elég jól néz ki.
- feketén kék betű ??? -
#119 ott alattam:http://police88.uw.hu -
#118 cím? -
#117 Még majd fejlesztek rajta! (de kevés az időm azt csak úgy összevágtam,örölök hogy ilyet tudok) -
#116 Na beraktam a képeke (talán oldalam "leg ékesebb" része a képek sw rc részleg )+ kiraktam egy cikket (majd lehet hogy módosítom)+más képet raktam a sw republic commando "indexjéhez"(a belépéses résznél,tök jó az a kép!) -
Gandibá #115 Nagy képen jön ki jól a lényeg :P -
#114 és máskor ne rakj be EKKORA képet ! -
#113 mert van benne új info. -
Gandibá #112 Hát nem akarlak kritizálni de elég gáz :) -
Gandibá #111 Olvass már vissza, 2x minek beírni? -
#110 -
#109 576 -os cikk !
"Star Wars Republic Commando képek + információk !
Eddig elég nagy volt a csend a Star Wars Republic Commando környékén: rövidke videó a tavalyi E3-on, fél tucat screenshot később, minimális információ a játékról, és kész (gyakorlatilag csak annyit tudunk róla, hogy Clone Wars idején játszódik, és Unreal-technológia hajtja). A csend most megtörni látszik, Gamespoték kipróbálhatták a játékot, és rögtön vaskos előzetest hajítottak a nyakunkba a látottak / hallottak alapján. A previewban található érdemi információkból lentebb csemegézünk - az új képeket a galériában találjátok:
A Republic Commando az Episode II és az Episode III történései között játszódik: az egyik első küldetés a geonosisi csata (nem a jedik mellett harcolunk, hanem a bolygó barlangrendszerében teljesítük speciális feladatokat), a későbbi missziók pedig hídul szolgálnak a két film eseményei között - a harmadik epizód egyik új rosszfiújával, Grievous Gennerálissal is összeakadunk majd.
A Köztársasági Kommandó ugyan (szintén) clonetrooperekből áll, de ők nem mindennapi példányok - elit alakulat, akiket a speciálisan a kényes szituációk megoldására hoztak létre.
A játék ötvözi a Halo irányítását a Raven Shield 3 komplexitásával és a Metroid Prime vizuális prezentációjával. Egy négytagú osztag irányítása lesz a feladatunk: közvetelenül csak a szakaszvezetőt irányítjuk, társainkat az AI vezérli - az RS3-hoz hasonlóan, helyzet-szenszitív parancsokkal tudunk majd belevatakozni az akcióba, és speciális utasításokat (támadj, fedezz, állj, formáció felvétele, stb.) adni a bajtársainknak.
A Republic Commando fegyver és pajzskezelése leginkább a Haloéhoz rokonítható: itt is két fegyver-slottal gazdálkodhatunk (plusz a gránátok), de lehetőségünk lesz az alap fegyverek fejlesztésre is. A default rohampuska például távcsővel és páncéltörő lövedékekkel is felszerelhető lesz, a másodlagos pisztolyt pedig az ellenfelektől elkobzott harci eszközökre cserélhetjük le a küldetés folyamán. A pajzs működése (is) szolgai módon követi a Halo megoldását: ha elfogy, sebződünk - a nyugodt időszakokban (gyk: amikor nem lőnek minket :-) viszont újratöltődik.
Vaskos multiplayer támogatást kapunk: egyelőre a szoksás játékmóduszokra (deathmatch, team deathmatch, és capture the flag) derült csak fény. Xboxon offline négyen tudunk egyszerre nyomulni (osztott képernyőn), online pedig maximum tizenhatan.
Az játék single player szekciója három (jó sok küldetést kínáló) kampányra oszlik: a geonosisi csetepaté után egy elhagyatott űrhajó , és végül a Kashykk planéta várja kicsiny kommandónkat. Megjelenés: 2004 őszén, PC-re és Xboxra."
"A tökös banda" !
by 576.hu