1957
Star Wars: Republic Commando
-
#27 bár én nem tudok arról, hogy csak single lesz benne.
hol olvastátok ? -
#26 loool -
#25 lehet, hogy egy nagy patch formájában lesz multi (ha nagy lesz a felzúdúlás amiatt, hogy nincs) -
#24 Ha multit csinálnak akkor csak az lenne jó ha nem esztelenul csépelnénk egymást a neten hanem csapatban "commandoznánk" -
#23 Remélem nem erőltetik a multit! Szerintem egy Star Wars játékban a sztori a lényeg ......ami multiba általában nincs...na ennyi -
#22 nekem tetszik hogy single megy benne nagyrészt, de azért remélem nem felejtik ki belőle a multit.. -
#21 Én mióta láttam a trailert azota belevagyok esve ebbe a játékba. Végre egy jó "commandós" játék a starwars világából!!! -
#20 Akar a halál multit.. -
#19 far cry.... -
#18 Mit akartok multit? Örüljünk, hogy kiadják PC-re. Az már külön jutalmat fog érdemelni, ha nem lesz tele konzolos faszságokkal. -
#17 Én még csk most néztem meg a trailert, de nagyon megtetszett így elsőre. Ez is felkerült a várakozó listámra! (Stalker,D3,HL2,PK,SW:RC) -
#16 Sith alapba nem dark? A Dark Sith egy még sötétebb oldal?
-
#15 aha. :) -
#14 Erre akart menni #9 :) -
#13 óóóóóóóóó jeee.....óóóóó....jeeee :)) -
#12 csak single???? semmi multi??, ó bazdmeg.. -
#11 utána érdeklődtem csak és kizárólag single lesz :)) -
#10 hö? he? -
#9 latom bazmeg megint faszan gondoltak azokra akiknek nincs eros gepe. hajra amerika -
#8 kuva nagy ez a game. tuti hogy lesz benne single, de remélem nagyobb részben a multira fektetik a hangsúlyt. a grafika már most nem rossz, de még biztos javítják, mellette a játékmenetet és még sok mindent beleraknak, állítom hogy lekörözi a CSét. :) bár lehet hogy ez azért van mert SW fan vok.. :DDDDD -
#7 Csak egy kérdés: lesz benne single? Mert ha nem, akkor bukás lesz... -
#6 MUSZÁJ! -
#5 Jónak igérkezik. -
#4 -
#3 egyik legfontosabb tényező --> megjelenés 2004 nyara.
PC & XBOX -
#2 iszonyat jó grafikája lesz.
" Utilize Unreal Engine Technology™ "
-
#1 Muszály ennek a játéknak is szentelni egy topicot !