1957
Star Wars: Republic Commando
-
#509 jah ;) -
haxoror #508 Belga? :) -
#507 ha nem nyomnak ki videóka, az a baj...
ha kinyomnak videókat, akkor meg az a baj... -
Gandibá #506 Minek nyomnak még ki videókat 1 hónappal a megjelenés előtt és a demo megjelenése után? -
Temporal Vortex #505 jók? -
#504 videó1
videó2 -
#503 már.1. -
Jimmyke #502 SW: Jedi Strikeforce nem lesz? -
GrimReaper78 #501 De, elvileg szerintem is ez kéne, hogy a cél legyen. Elsőre nekem sem jött be, aztán végigtoltam még1x és akkor már jobban tetszett. Vitathatatlan, hogy az MI síkhülye, de talán csiszolnak még rajta. Legalábbis reméljük.
A neten való játékról meg annyit, hogy ennek (is) akkor lenne értelmes a multis része, ha lenne benne co-op. De nem lesz. -
MagyaR #500 Háát asszem ez a demó után nem fogom megvenni :D.
Eléggé sivár ez a game a többi star warshoz képest.
Pl. battlefront az nekem jobban teccik, mint ez. Már első látásra megteccet.
Vhogy az egész game csak annyi, hogy robabntás, robbantás, közbe hülye zenék :D, az ellenfelek is gagyik : D.
Habár majd meglátom a teljes gameba, hogy, hogy lesz és azután értékelem inkább.
De most egy jateknak nem azér készül demója, hogy megkivántassuk vele a teljes jatekot??? :DD -
GrimReaper78 #499 Március 5??!!!!! Nem februárról volt szó? -
#498 Március 5. -
GrimReaper78 #497 De, sajnos igaz. Valszeg meg kell hozzá venni a játékot... -
MagyaR #496 Thanx!
De mintha régebben hallottam volna valami olyasmit, hogy a neten való nyomulásér fizetni kell majd!
Ugye ez nem lesz igaz!?? -
GrimReaper78 #495 Apropó, hányadikára is várható a játék? -
Temporal Vortex #494 Nálam sem. -
Gandibá #493 Nekem nem voltak ilyenek. -
GrimReaper78 #492 Apply-olj mindenféle gfx változtatást, aztán lépj ki a játékból és indítsd el újra. Megmaradnak a beállításaid, de eltűnnek a csíkok. Nálam is ez volt a para. -
MagyaR #491 Mié van az, hogyha átakarom állítani a graffot akkor a képernyő felső részén valamilyen csíkok jelennek meg, azt ha visszaakarom állítani továbbra is ott maradnak?
Nem lehet tőle szinte semmit se látni.
Nemhinném, hogy driver vagy ilyesmi probléma, mert belépek a gamre 640*480 az alap és bármit ha átállítok (nemcsak felbontás) megjelennek ezerk a lila csíkszerűségek.
De azér nem driver hiba szntem mertha visszaállítom a grafot akkoris továbbra is ez lesz.
Nem beszélve arról, hogy ez a menübe van!! -
Temporal Vortex #490 Hát épp ez az. Nagyon frusztrált a dolog. Most már túl vagyok rajta... -
Gandibá #489 Ez szeméccség! Pedig mind ugyan úgy néztek ki! -
Temporal Vortex #488 tudjátok mi volt szar még annó ebben a háborúban. Amikor a tesókkal kimenőt kaptunk, nekem sosem jutott nő. Mindig a többiekre buktak -
#487 a neved egy klóné ? -
Temporal Vortex #486 Amikor még ugye az említett klón háborúban harcoltam(16-os század, béta 8 C, kék egység) ott pl. a droidok viselkedése is elég lináris volt. Mindig ua. a harci taktikát alkalmazták. Menni, lőni, nyerni
Reméljük csak a demo ilyen, ha pedig nem akkor egyszer végig tolom, azt delete. -
Picador #485 Szerintem tök lineáris az egész. Kb. olyan mikor Moh:pa-ban a dzsungelben egy kvázi folyosón lehetett csak előremenni. MEKKORA LOL :)))))))))
Miért nem raknak coop modot az fpsekbe? Nem értem... -
Temporal Vortex #484 jó lenne coop mód, de nem lesz -
#483 "Mellesleg van autosave"
ez quicksave akart lenni... -
Temporal Vortex #482 Réges-régen volt, egy messzi messzi galaxisban -
#481 Ez a Wilson gyerek tényleg ritka láma és nevetséges szőrszálhasogatás amit leművel, de nem kritika.Kit érdekel, hogy mennyire bénák a társak, elvégre én akarok lődözgetni.Abban mi lenne a jó, hogy ha ügyesek lennének én meg csak fütyörészve végigmennének a megtisztított terepen.Lehet, hogy nem reális, de vannak bizonyos dolgok, amit nem lehet(pontosabban nem érdemes) reálisan kivitelezni egy játékban, mert az az élvezhetőség rovására menne.Igazi élmény ebben a tekintetben a kooperatív mód lenne.
A másik baj, meg hogy a sisak a különböző effektjeivel együtt nem eredeti.Hát öcsém, oszt ki a tökömet érdekli?Jól néz ki?Jól.Akkor meg...
A checkpointtal sem értettem igazán mi a kínja.Mellesleg van autosave is, de mindegy. -
haxoror #480 Kevered a Gyaloggaloppot a Blájen életével :) -
#479 Ni! -
#478 nah, külső nézet... gondoltam
akkor nem vagy szimulátoros típus
van ilyen
és olyan is, hogy nem jön be egy gém
(nekem se jön be ez egyenlőre annyira, mint vártam és csatlakozom engine-hez, nincs sw hangulata, az tuti) -
engine #477 Kövezzetek meg - persze csak ha szólok :P - de nincs star wars hangulata a játéknak.
Ettől még lehet belőle valami eszméletlen jó dolog, de nem sw stílus szerintem.
A star wars 60%-át a zenéje adja John williams-el az élen. Ez is profi, de hiányzik valami megfoghatatlan dolog ami magával ragadna.
Grafikailag annyira átüt a motor Unreal mivolta, hogy nem voltam képes bele élni magam :(
Remélem a teljes verzió jobban sikerül és a hangulat rendben lesz..
Lehet kövezni.....jehova, jehova :P -
#476 Nem emléxem rád? Egy században voltunk? :P -
#475 elég régi játkos vagyok...
az autos játékokat(már ha ilyenre vetemedem) külsö nézetböl nyomom...
és nem keresek csíteket...
és nekem ez a game akkor se jön be... -
Gandibá #474 It iz. Vannak jó beszólásaik amiket lehet röhögni :) -
#473 Na megcsináltam a demot, annyira nem is rossz, ez a parancs osztogatás egész jó, meg hogy kézzel is mutatja, jó volt eddig is ilyen, de egész jópofa az is hogy végig pofáznak, nem csak szótlanul mennek, összességében egész jó kis demo, pörgős is szóval remélem a full is jó lesz. -
#472 Hát ez 5 perc után sem akar indulni...
Letöltöm újra -
Gandibá #471 Én is vártam vagy 2 percet mire bejött. -
#470 Miért lehet az, hogy a letöltött demo install nem akar elindulni?
Rányomok, tiki-tiki, kis homokóra és aztán semmi...