10360
Mu Online
  • Smashing Skull
    Donoki! Az tök mind1 hogy mien szörnyet irtasz mert bármelykből eshet jewel vagy kisállat! De neked azt tanácsolom hogy pusztits Dungeon1 ben küklopszokat :D.
    Hidd el megéri csak csináld egy helyben több órán keresztül, de ha előbb találsz blesset mint én kicsinállak
  • donoki
    Huh!
    Emberek!!
    Ezt már nem tudtam követni h milyen cuccokat szereztek ti!!
    Ha én is találnék ilyen cuccokat!!
    De én nem vok ilyen szerencsés!!!
  • Smashing Skull
    HAHA a mai reggel is szerencsésnek mondható!!! Devias 2 ben rögtön érkezés után 10percel egy imp esett:D:D:D!!!
  • Borg87
    azzal meg elérem a 220 defet
  • Borg87
    ha azt eladom meglesz a +5+12 sphinx settem talán a cipő még +7+12+L is :)
  • Borg87
    Sziasztok nekem volt akor a legjobb napom szereztem +7+8+L brass kézvédőt csak az árával nem vok tisztában de talán 3-4 B lehet
  • Vdanosss

Nekem semmi kül nem volt ma!
    Csak elkeztem kékülni....
  • Smashing Skull
    Ja és musha! mi lett gladiátorékkal és a többi "ősemberrel"???
  • Smashing Skull
    Hi! Végre te is bent vagy Fairy :D! Hát én ma gyaktam egész nap, meg is van az eredménye: 1soul 1angel 4lvl=>90 lvl> tudom használni a Crystal Swordot :D; Rakás cucc LT4ből!!! Sajnos nem tudom használni a trade hacket, sőt nagyon semmilyen hekket nem tok használni... Amugy elf mehetnénk egy partyt LT4ben is :D:D:D
    amolyan kizárólagos jewel hunting derbyt :D ugyanis kellene a bless a drg armoromhoz amit Zozi barátomtól fogok venni (+7+8 = 2B1S)...
    Naggyából ennyit a napomról, de még annyit hogy ide hogy kell saját képet beszúrni??
  • Barty007
    nekem meg a gse n az mg nek van 900 def je és simán ölök stadiumba spirit gecit is
    :)
  • donoki
    Pff!
    Te aztán tudsz!
    :DD
    De nekem a dk-mnak a gse-n 374 a defe!!
    De mégi szét zúznak a tantallosok!!
    :(
  • Borg87
    Tarkanban sokmindenki él nyugott lélekkel halál nélkül csak 1 jó ruha kell!!
    350 defel alatt kibirod röhögés nélkül de ha anyid van simán elszórakozol a dögökkel :P főleg a DW jó tarkanban mert ott sok a dög és a DW kifejezetten tömeg pusztító fegyver csak 1 jó ruha kell de sok DW van aki 140 lvl en tud tarkanban gyakni igaz ők vedelnek rendesen.... de tüdnak ölni és nagyon hamar +gazdagodtak:) az én DW-m most 50 lvl és 192 a defem :) sphinx sett +5+12+L cipő +5+12 naci +3+12 armor +4+12 kézvédő +2+12 helm és lógnak 2B vel mind ez a global :)
  • donoki
    Szia Fairy Elf!!
    Hát nem tom h tovább éle vki Tarkan-ba!
    Mer én az gse-n nem bírok potion nélkül megölni két szörnyet a bk-mal ami 224 lvl-es!!

Én is elmondom a Lvl-jeimet!

DK-51
    DW-19
    ELF-5
    :))
    LOL
    Na ennyi
  • Vdanosss
    Wow
    Én csak dw-48
    dk-34
    fe-28
  • Fairy Elf
    140+
  • Vdanosss
    Fairy Elf lvl?
  • Vdanosss
    csumi
    végre én is megvagyok
  • Fairy Elf
    vót már közületek valaki aki 10-15 másodpercnél tovább élt Tarkanon????
    kicsit erősek a szörnyikék:)
  • Fairy Elf
    háj embörök:)

hogy van ez a trade hekk????
    valamit megmutatsz valakinek aki szó szerint elveszi tőled a cuccaidat???
    trade kell hozzá vagy megy anélkül is????
    én már nagyon rég jáccok a MU-val de még 1 zent se vettek/csaltak el tőlem nemhogy jewelt vagy cuccot!!!!!!!!!
    persze ez most nem panaszkodás:)
  • donoki
    Huh!!
    Azt hittem behalsz!!
    :DD
    De szerencséd van!!
    Nem a kalapácsodnak köszönheted én áldottalak meg!!!
  • Smashing Skull
    sikerült emberi beavatkozással és a mindig hű 20 kilós kalapácsommal ördögöt űzni a gépemből, szal pánikra semmi ok, ne aggódjanak emberek, nincs itt semmi látnivaló
  • Smashing Skull
    bajban vagyok emberek!!!
    virusos lett a gépem, a panda nem keres virust (kinyiffant) valószínű hogy le sem lehet törölni!!! valaki aki konyit a témához segitsen valamivel!!!
    irtó sürgős!!!
  • donoki
    Jahh!
    Ez egy hüle kérdés volt!!!
    Erre ne is figyeljetek!!
    :)
  • donoki
    Hát ez az!!
    Ilyen a világ....
    Hogy kell átváltozni a Mg-vé???
    Például az gse-n mer nem tom!!
  • Smashing Skull
    Eszem megáll naponta uj hekkek és ráadásul mindegyik köcsögnek megvan, és ott keménykedik a big fishikkel hogy mennyek hozzá partyzni 1 milláért...

(nekem mért nincs ekkora szerencsém hogy kifogjam a legujabb hekket???)
  • donoki
    Jahh!
    Eéggé fáj!
  • Smashing Skull
    Hah tegnap már megint át akarták **szni a fejem amivel lenyulták a soulomat is...
    egy hülye dk felkinált egy nyakláncot +3% al utánna megszakitotta a tradet miután megeggyeztünk az árban majd ujra megnyitotta a tradet és berakott egy sima szar nyakláncot várva hogy majd én berakom a cuccot és leokézom reflexből...
    Ezek annyira de annyira de annyira hülyék hogy már fáj...
  • donoki
    Találtam egy trade hackot!!
    De nem tom h hogy müxik!
    Akinek van msn-je annak elküldöm!!
  • donoki
    Figy all!
    Nem tudja vki h a Dupe Hack mire való??
  • donoki
    Igen!!
    Pontosan!!
    De úgy h mindig csinálunk egy új karit és ha elcsórtuk egymástól akkor kitörljük és csinálunk megint egy újat meg megint aztán így tovább....
    Érted?
  • Smashing Skull
    Hát ezt most fullra nem értem...
    Te most azt mondtad hogy egymástól csórjunk trade hekkel???
  • donoki
    Van egy ötletem!!
    Nem kell ide vault hack!!
    Kell egy jól működő Trade hack és akkor ccsinálnánk egymásnak mindig új karit és akkor egymástól el tradelnénk!!
    Nahh milyen ötlet??
    Várom a további javaslatokat!!! :)
  • Borg87
    Hello all!!
    Van vault csalás a leg ritkább csaló progi de van sőt már láttam müködés közben is ... de a szemet nem árulta el hogy honnan van hogy fordulna fel!!!! De a ring nekem is bejött +7+12 vine pantot dobott azt kamatoztattam és most a DW-m 190 defel rendelkezik 48 lvl en :) ami a DW nél eléggé jó szerintem:) És én is erre gondoltam hogy csinálok pár hét alatt karit amivel kidobhatom a 40 es ringet de az a gáz hogy csak 40 lvl alatti karit lehet kitörölni vagyis ezt hallottam meg a 40 lvl-t már nehéz eldobni a szemétbe hiszen mégis csak 40 lvl :D
  • Smashing Skull
    kábé ezerszeresen
  • Smashing Skull
    Ez csak azé mert valamivel kárpótolni kéne azokat a gyűrűket amiket mi nem kaptunk meg :D
  • donoki
    Hát kár...
  • musha
    hehe, nem is hallottam még róla
    de általában véve nem használok semmilyen játéknál semmilyen csítet, úgyhogy ilyen téren nem tudok segíteni sajna.
  • donoki
    Hát abból nekem is adjatok egy példányt!!
    De ez mit tud??
    Azt hogy bele rakok bármit a vaultba??
  • Smashing Skull
    Télleg , musha szerinted a vault editorok csak átverések vagy vannak működő példányok is?
  • Smashing Skull
    Az biza :P, kéne valami müködő vault editor és adnék mindenkinek :D