20179
-
#1454 procit nekem is vennem kell :((( -
#1453 :D...gamestar.de -
#1452 Ja, ezt inkabb hagyjuk, mert utana meg jon az Ati-nVidia szokasos, fake ertelmetlen vita:)))))) -
#1451 viszont a www.richardburnsrally.com még mindig meg van halva... leeht vmi számlálót raknak fel vagy amit tomper májsztá mondott hogy uj honlap stb tomper hallottál már vmi jót mikor jön stb a free verzio? -
#1450 jah az lemaradt hoyg a procija az 2.5 barton csak huzva van >)
nekem is ugyanez a config van leszámítva hogy proci nincs huzva meg nekem hynix ramok vannak meg ánuszos 9600xt.
na kezdődik hogy kinek milyen gépe van mindjárt szidnak majd itt mint a bokrot^.^ -
#1449 Az lehet, de ennel nem igazan lehet nagyobb gepet kapni;)) Az atlag, talan ennek a fele;)) -
#1448 En is igy vagyok vele:) 640x480 is eleg lesz - remelem felbontas fuggo -, es remelem sokat zabal az autoarnyek, tukrozodes, mert azt meg ugy is kikapcsolom:)) -
#1447 hát nem tudom az egyik auto***-es havernek megvan preview verzio neki ez a gép van :
CPU AMD 3200+ Barton
Memória Samsung 400 DDR 1024Mb
VGA ATI 9600PRO
Hangkártya Soundstorm
Egér Logitech MX700
és nem panaszkodott hogy akadozott volna stb....
-
#1446 ezeket honnan szedted. add meg vagy megmondlak a mutternek^.^ -
#1445 Tényleg bámulatos képek, én nem gondoltam volna az első videók alapján, hogy ez lesz belőle, le a kalappal. -
#1444 levan sz*rva^.^ majd 320-ba tolom :P csak adják már ki. reloaded vagy vki plz^^ de tutkora meglesz eredetibe is^^ -
#1443 csak a gepigennyel allitolag 9800proval is leesik neha 20ala -
#1442 hát ez nagyon lecsó ^.^ nah mostmár tuti hogy a graffal se lesz gond ^.^ -
#1441 -
#1440 Kifejezetten tetszenek nekem! -
#1439 pár éles pc screenshot:
-
#1438 tomper mond meg a frankót! szeretnénk hallani az igazat :P -
#1437 en inkabb uj lapra tippelek, vagy valami frissitesre -
#1436 az meg nem indokolna, hogy leallitsak a siteot -
#1435 lehet most töltik lefelé a nagyobb játékportálok gamershell worthplaying stb a demot és lehet lesz vmi. de álmodik a nyomor azt szokták mondani -
#1434 hát ez az....??? -
#1433 hm miért kér ez felhasználónevet meg jelszót? mármint a honlapja a játéknak -
#1432 kösz a megerősítést...:DDD
miért nem jön be az RBR honlapja? valaki feltörte??? -
#1431 Lecter -
#1430 bahhh...sztem a filmben nem ugy volt, no nem mintha ez lenyeges lenne... -
#1429 *Hannibal ^.^ -
#1428 a Dr. Hannibsl lecter azt nem ugy kell irni hogy lechter? csak kérdem^.^ -
#1427 az xbox verzio nagyon jol sikerult, csak a nehezsege miatt nem csipik:). Nagyon jol modelleztek le mindent, a kedvenc az allora fekezem a kereket, es fekhatas egybol sehol:). Es ez az elso autos game, aminel ha nem nyomom a gazt, az auto nem all meg fel masodperc alatt:), vegre valaki rajott, hogy 4-esben mar nincs akkora motorfek...allitgatni is lehet, de azt tenyleg csak hozzaertoknek, diffmunel pl. nm nyomatek szerint lehet allitgatni:). Nincs sok orszag, meg sok palya sem nagyon, hosszuk olyan 3 perc, ha jol mesz, de kihivas van boven. Ez bizony nem colin, raallok a gazra aztan nyomni:). Meg a rally sulival is megkuzdottem eleinte:). De megerte...sajna a gepigeny az tuti az egekben lesz. Egyebkent ehhez tenyleg kormany kotelezo lesz, anelkul impossible mission. -
#1426 jöhetne már a demó vagy a full hogy megtudjam érdemes-e megvenni bár azt az 5-6000ft-ot rálehet szánni^.^ -
#1425 ez sem gyenge vazz -
#1424 Azzal nincs gond, az alap lenne;) Ha egy autosjatekot normalis bezllitason lehetne billel iranyitani, az mar eleve szar:)) -
#1423 ehh na majd most
sztetek elég jó az elrendezése? ^.^ -
#1422 na én már felkészültem^.^
-
#1421 -
ez ultralol^.^ -
#1419 haver itthoni forgalamzónál melózik neki megvan preview verzio azt mondta billel esélye nincs az embernek -
#1418 The first thing I noticed was how much it resembled the PS2 version. I was a little concerned that it could be a port from the console, but apparently it was the other way around. Pete explained that the sim had been created on the PC then ported to the consoles.
...akkor miért nincs egér/kurzor??? -
#1417 - Erre mar tenleg kivancsi leszek;) Eddig mindenkinek tetszett - leszamitva a konolosok egy reszet - es mindenki neheznek mondja. Remelhetoleg tenyleg nehez lesz, es mint autovezetes, es az is azert mert ug viselkedik ahogy kell;) Es nem azert, mert vagy extremul mozog az auto, vagy extrem idoket allitottak be a szakaszoknal, hogy "lehetetlen" legyen, vagy hosszu legyen a jatekido;))
- A billnetyuk menutol falramaszok, de hat konzolos az alap:( Ez szar de ez van:((
- A gepigenyt is mindenhol huzosnak irjak, es azt is hogy nem sokat lehet allitgatni;(( De azert nagyon remelem, hogy le lehet butitani hogy normalisan menjen. -
#1416 a Gamerben olvastam a tesztet a játékról, eszerint komoly szimuláció lesz, a teszter szerint olyan a rally játékok között, mint a GP Legends az F1esek között. értékelés: 90% -
#1415 nektek bejön a game weboldala???
nekem usert és passwordot kér ??!!!