20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • artschiatwork
    AZ NFORCE-ON KINT VAN!!!!!!!!!
  • JuanG
    gondolom lesz...pár héten belül...
  • SE0418
    Látatlanban nem szívesen venném meg. (Rossz tapasztalatok) Demó nem lesz belőle?
  • JuanG
    azt én nem is mondtam :DDD
  • Shan
    Igen...de NEM a fordítás miatt!!
  • JuanG
    nálunk majdnem minden játék 1 hét késéssel jelenik meg...
  • Shan
    Azt nem mondjátok , hogy a fordítás miatt csúszik. OK? A franciák 1 héttel gyorsabban fordÍtják? nanemá.....
  • JuanG
    GTR by Simbin
  • Shan
    Ez mibüvan???????
  • Marco
    Csak azt nem tudom, miért olyan nehézkes minden valamire való autószimulátorba bepréselni egy ilyesfajta cockpit nézetet. Én nem hiszem el, hogy annyi időt elvenne a fejlesztésből. Egy ügyes grafikus vagy designer egy nap alatt meg tud csinálni hasonló alkotást...
  • Bucser
    Jó lesz ez az ősz minden szempontból:)
  • Jacek
    nem kell sirni erre a 3-om jatekra varok:)) LFS S2/GTR/RBR
    azert ez nagy osz lesz a szimrajongoknak:))
  • JuanG
    ez cockpit vazze...

• JuanG
    mint ahogy az RC2000 -et is előkapom néha...
  • JuanG
    meg szerencsére a pénzt is sikerült félre tenni már rá :)))...
  • JuanG
    én biztos megveszem...Richard Burns (és a subaru) miatt...kedvencem volt/van/lesz...meg sztem a vezetési élmény miatt nem fogjuk megunni, újra és újra előveszi majd az ember...
  • Alexease
    ;)
  • Marco
    Bazze, én a #1628-ban a "szerzem meg warezben" szavaidat "szereztem meg warezben"-nek olvastam. Ezért írtam, amit írtam. Hiába késő van, nem látok már jól.
  • Alexease
    - Ha lesz warezben, szerintem mindenki tudni fogja;))
    - Ha lehet reggel kapni - ketlem - akkor meg beirom a forumba;)
  • Marco
    Ha létezik megoldás, akkor plz privi.
  • Marco
    Ööö, nem tudnánk ehhez a verzióhoz esetleg mi is hozzáférni. Áldozatokra is hajlandó vagyok...
  • Alexease
  • Alexease
  • Eisenhower
    és nem izmozok^.^ csak az autonak magas fordulaton van jó hangja ;-) de azért mindíg úgy megyek hogy akármilyen helyzet adódik azért meg is tudjak állni. a gázt minden hülye tudja nyomni nemigaz? ^.^
  • Eisenhower
    na ájm bekk. én enm azt mondtam hogy kamikaze módjára akarok menni és nem akarom bántani sem a fákat sem az oszlopokat ;-) ők se bántottak engem ^.^
  • Alexease
    A felcsavarodas nem jo dolog. Ket dolog miatt:
    - ha az egy fa, akkor azt mint elolenyt, noveny sajnalom, azert kar
    - ha az egy oszlop, epulet stb., akkor annak a javitasi es egyebb koltseget az alam kasszabol fedezik, vagyis az adokbol:)

Vagyis, ha valaki az utcan izmozik, az tegye azt kihalt kornyeken, es ha fel akar valahova csavarodni, akkor az valami nagy, ures helyen tegye, frontalisan egy masik izmozo versenyzovel. (A romeltakaritas itt is a KFKT-t terheli, de legalabb ket emberrel kevesebb:D)

Ez nem szemelyeskedes, ez csak ugy altalanosan az utcai kozlekedesrol, versenyzesrol, gyorsulasrol stb.!
  • Alexease
    En sem bizok benne 100%, vannak fenttartasaim;( Nem csak a jatekmenet, az elettertam, hanem a normalis cockpit es dinamikus pilota hianya is eleg lehangolo.

Ez az a kategoria, hogy nagyon valoszinu hogy jobb mint az eddigiek, es valamilyen szintem megeri az arat, de ezek hianyaban (cockpit, dinamika, MOD-olhatosag) eleg nagy a valoszinusege, hogy ha letolti az ember, utana mar nem biztos hogy megveszi (mit ha azonal megjelent volna boltban, warez lehetoseg nelkul, es megvette volna az, aki elore tervezte).

Vagyis, ennel be kell hogy valjam, hogy ha elobb szerzem meg warezben, es ha nem az igazi, lehet hogy nem veszem meg:))))) Pedig, ha mar holnap reggel lehetne kapni pl. a CD Galaxis-ban, tuti reggel megvennem befelemenet.
  • Marco
    És ez az ügyeletes tiszt attól is megvéd, hogy felcsavarodj egy fára?
    Ne vedd magadra, csak vicceltem.
  • Mnemomic
    Én is gondoltam, hogy lehet meg kéne venni de aztán írták a GAMERben hogy jó a játék de viszont amint végigviszel egy szezont utána már nem olyan érdekes szóval nem túl hosszú a játék élvezhetősége. Azt is írta, hogy nem tudja mennyire modolható azzal lehetne növelni a játék élettartalmát.

Szóval én először letöltöm valahonnan aztán megláttom hogy megveszem-e :) Mondjuk sajnos a GTR nem jelenik meg ebben a hónapban szóval azt a pénzt lehet hogy erre fogom költeni.
  • Eisenhower
    na jó elugrok inkább egy kis sztrítrécingre^.^ itt a városban most ugy is az a csákó az ügyeletes tiszt a yardon akinek a gépét szoktam szervizelni^.^
  • Alexease
  • Eisenhower
  • Eisenhower
    az a baj hogy nem érem el havert se telon se icq-n. lehet hogy az ideszállítás is késik de sztem a fordítás lesz a fő ok a késésre... mind1 csak jöjjön má ki addig warezbe aztán teszt ezerrel :P utána meg megveszem eredetibe
  • Alexease
    Ha ilyen ismeroseid vannak, esetleg intezkedhetnel:)) Esetleg, adsz telefont, cimet stb., oda szolsz hogy megyek, es szamlanelkul mar most szivesen megvasarolom:)) Ha tobben mennek innen, szerintem tiszta uzlet nekik:)))))

Es ha a fel AFA-t megkapod "intezkedes" cimszoval, mg neked is jo "biznisz" ;)))))))))))
  • Eisenhower
    ezt egy roma faszi mondta a vasútállomáson -->> ne ríjjá veszek gyíkos pólót (lacoste polo) ^.^
  • Alexease
    En is telefonaltam a CDGalaxis-ba, ok 1-2 het csuszast mondtak:( Remelem, csak egy het lesz. De elotte jo lenne - foleg mar holnap:D - egy full teszt verzio:)))))
  • Eisenhower
    ööö a magyarországi 1 hetes késés valszinű hogy a kézikönyv magyarra fordítása miatt van bár nem tudom hogy magyar kézikönyvel akarják -e itthon forgalmazni... de ha tényleg a fordítás miatt van havert seggberugom hogy fordítsa gyorsabban. a call of duty kézikönyvét is ő forditotta
  • Eisenhower
  • Eisenhower
    Yup
    It's out in France (dvd version).
  • JuanG
    túl szép lenne...