20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • robotnyk
    nem döglöttek bele a munkába az optimalizálás miatt
  • toMpEr

eleg durva gepigenye van
    MINIMUM REQUIRED SPECIFICATION
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    1.6GHZ Processor
    256MB Ram
    64MB Video Card (Card must support Pixel Shading)
    At least 3.10GB HD space
    DirectX Compatible Soundcard

RECOMMENDED SPECIFICATION
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2.6GHZ Processor
    512MB Ram
    128MB Video Card equivalent to NVIDIA Geforce FX5600 or ATI Radeon 9800
    At least 3.10GB HD space
    Windows 2000/XP
    EAX Advanced HD compatible Soundcard
    Logitech® MOMO® Racing Force Feedback Wheel
  • Eisenhower
    nekem is ha lefordítod ezt a karattyolást
  • Alexease
    Kedvenc szavaim: Julkaisupäivämäärä, yhtäaikaisia, ohjaamokuvakulma, ohjaintuki, mm :))))
  • Alexease
    Friss hirek!!!!
    "PC-versio kultaan!
    Richard Burns Rallyn PC-versio on tänään mennyt kultaan, eli pelin monistaminen on aloitettu. Peli julkaistaan DVD-levyllä. Julkaisupäivämäärä on 3.9.2004.
    PC-versiossa parannuksia verrattuna konsoliversioihin mm.
    - paremmat grafiikat
    - todella kattava ohjaintuki (useita yhtäaikaisia ohjaimia, kytkin, analoginen käsijarru jne.)
    - parempi ohjaamokuvakulma (vasemmalla puolella)
    - todella modattava (ei kuitenkaan uusia ratoja)"

• Nyiri
    Tudom en is nagyon varom, de azert megvetel elott a demot meglesem :)
  • Eisenhower
    én sztem az is sokat nyom a mérlegen hogy skineket fizikát stb leeht bolygatni és ha véletlen hibáznak még akkor is lelkes emberkék ki tudják jaítani :P
  • JuanG
    a bhmotors-os PC-s fiúk is be vannak halva tőle, azt mondják minden eddigi rallys játékot "el lehet felejteni"...
  • Nyiri
    Remelem ha STARFORCE, akkor adnak ki egy demot hamarosan, mert attol en nem ajulok el, ha konzolosok azt mondjak, hogy
    mekkora nagy gem. Inkabb magamnak hiszek .)
  • arty
    na, már csak abban reménykedhetünk, hogy a colin2006nál azért hamarabb jön ki... vagy legalább a demo ;)
  • Alexease
    Ja ja, az sem lenne rossz;) Vagy esetleg valami normalis belsonezetre;)
  • JuanG
    vagy hosszabb pályákra...
  • JuanG
    jaja...detto :D...készülök már egy videót csinálni belőle, olyan old schoolosat a ManxTT pályán...
  • Alexease
    A mozgo fu, fa, bokor, atrohangalo emberek, hellikopter meg hasonlo dolgok engem abszolut nem erdekelnek, ha lehetne valasztani, akkor inkabb fordithatnak a felszabadulo eroforasokat meg reszletesebb fizikara, efektekre, hangokra stb.:))))
  • Alexease
    A GPL-t (termeszetesen) en is megvettem, az tenyleg megerte. 6 eve jelent meg, de meg mindig fent van:))))))
  • JuanG
    engem nem érdekel milyen védelem lesz rajta, úgyis megveszem :DDD...a legutóbbi játék amit megvettem a GPL volt...
  • JuanG
    a fű mozogni fog, a bhmotors-os PC preview verziós videóban a rajtnál látszik hogy lengedezik a fű...és sztem ez a lényeg, hogy csak akkor veszed észre amikor állsz (vagy esetleg a replayben ha arra fokuszálsz), menet közben nem, ezért engem pl. soha nem izgatott hogy mozognak e a "növények"...pl. az LFS-ben is kikapcsoltam a mozgását...
  • Eisenhower
    ^.^
  • fgm
    Kiváncsi leszek milyen védelem lesz rajta. Ha STARFORCE akkor
  • Firci
    Ja, de ez nem xpand fika forum, ugyhogy bocsi.
  • Firci
    Hát igazad van. (sajnos) Amikor kipróbáltam az Expand demot, azt vártam hol lehet felszedni a pályán lőszert, meg szervizkulcsot annyira arcade az egész. (skidmarks)
  • toMpEr
    grafban mindent uberel, csak az uto mozgasat kene ujrairni
  • Firci
    Ha csak fele ennyi mozogna.....

Az xpand szerintem az eddigi legsiralmasabb rallys próbálkozás, még a Colin is jobb.
  • toMpEr
    xpand rallyban az eleg korrekt volt, csak sajna a tobbi kuka
    kep
  • Firci
    Baromi jó játék ott is, csak erős a hullaszag a pályán. Vagy csak nagy a szélcsend még viharban is?
  • toMpEr
    nemhiszem, hogy tul sok valtozas lesz
  • Firci
    Hát bizony egy demo nem ártana.

Öcsém xbox-án játszottam vele, remélem pc-n jobb (sokkal) lessz. Bőven van mit javítani, főleg a tájak képi világán. Nem lenne jó pc-n is egy álló "fényképen" gurulgatni. Jó lenne ha valami egy picit is megmozdulna, legalább a fű meg a fa. Mert ez így (úgy) elég siralmas.
  • toMpEr
    mert igertek demot?
    bar ha ps2-re volt pc-re is illene
  • JuanG
    vazze...fél óránként nézem a honlapot :)))...
  • REAL_CIÁN
    Nahát, miket ovasok tőled Alex! Lehet, hogy nem is vagy akkora konzolgyülölő, mint látszik..
  • JuanG
    pfff...a marha...
  • JuanG
    hát igen, ezt én is szívesen megtapasztalnám :)))...régebben a magyar F1 idején ültem egy ilyen F1 szimben...2 kört ment le egy ferrariban Imolában, az is jó volt :DDD
  • Bucser
    Még régen valamelyik Pesti autókiállításon volt kint egy hidraulikus rendszerű szimulátor.. asszem 99-ben... Olyan amivel a repülőpilótákat is oktatják a nagyobb helyeken... mozog csillog meg villog meg minden.. csakhogy itt ebben nem volt semmi csak egy bazinagy kivetített kép meg 2db 4-es üléssor... ÉS egy Mitshubishi Lancer ment egy szenzációs 12 perces távot benne... de a végén olyan szinten fájt a seggem meg elharaptam a nyelvem meg szédültem minden bajom... nagyon komoly volt... és a legfontosabb érezni lehetett, hogy az autó pattog ráz húz még a tehetetlenséget is lehetett érezni egy-egy váltottS kanyarban amikor hirtelen csinál egy baljobbbal-t.... Mikor kiszáltam nem tudtam merre van az arra és majdnem elhánytam magam:) Azóta nem flek a hullámvasúttól, mert tudsom, hogy van roszabb:) A rallyautóban utasként ülni:)
  • Zola NFK
    mármint "közül" :)
  • Zola NFK

Bocs, de ezt nem tudtam kihagyni….

Gamestaron a Colin 2005 demó kommentjei közzül mazsolázva:

#36 - [Degerg] 2004-08-24 @ 19:10 |
    honnan a -CENSORED- tudjátok hogy szar soha egyszer nem vezettetek rali autót!de még szerintem normál autót sem.na erről ennyit

#43 - [Degerg] 2004-08-24 @ 20:20 |
    én is vezetek már és játszottam a GTR-el de az nem ralliszimulátor!Az két más világ.
    Egy Gtr-es kocsi elmenne rallizni hát őőőőő...
    a két autó közt rengeteg különbség van ami befolyásolja az irányítást.most nem mondok példákat de tudnák

#45 - [Ace576] 2004-08-24 @ 21:53 |
    Persze én sem azt mondom, hogy menjenek ki egy Lister-rel rallizni, de ha már ott olyan valósághűre megcsinálták az irányítást akkor a Colin 5 részére milért nem megy a srácoknak??? Mert az nem hiszem, hogy a Codemasters-nél butább programozók dolgoznak.

• Alexease
    En is azt hittem... de rosszul:) Mar nekem sincs fent, en sem probaltam oket, de valszeg semmit nem vesztettem:DD
  • JuanG
    ja...én is azt hittem el leszek vele az RBR megjelenéséig, de már nincs a gépemen :D...és utólag vettem észre, hogy a Toyota Celica-t meg a Lancia Stratos-t ki se próbáltam...üsse kutya!
  • Alexease
    Uhh basszus;) Ez tenyleg siralmas volt:)) Nem kellett volna kiprobalni:)) Olyan gyorsan torlodott, hogy szornyu:))

Valszeg a Codies-nek megis mas a strategiaja, ugy nez ki latjak hogy a RBR komolyabb lesz, igy a lazabbaknak jatszhatatlan, igy inkabb visszvettek az amugy is szegenyes iranyitasbol, es jobban megceloztak az arkadosabb reteget. Valszeg sikeruk lesz:)))))
  • Eisenhower
    megtiltom^.^
  • JuanG
    na azért :)))))))))