20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Eisenhower
    "Images du test PC" hát ez van odairva....
  • Eisenhower
    izé egyik csákó meg nem tudja felelepíteni az rbr-t mert nem olvassa be neki a lemezt muháháháháháh de gáz
  • Jacek
    ok csak nem mindegy hogy ki lehet cserelni egy kocsit vagy ujat be lehet rakni mert ha be lehet rakni ujat no problemo:))
  • JuanG
    ja megnéztem...írtam is vissza...

állítólag az autók moddolhatoak lesznek, csak pályákat nem lehet majd csinálni...volt itt egykis videó egy BHmotors-os mitsubishivel...
  • Jacek
    hat remelem mert nem ugy nez ki mint ami alatta van:)))
    Sajnos modolni tuti nem lehet:((
  • Jacek
    aham irtam valaszt:)
  • JuanG
    csak nem pc-sek...
  • JuanG
    privimet megkaptad??????????
  • Jacek
    Foldobta a talpat a modelezo vagy mi? mert lenyegeben keves auto van benne + nulla belso:) en hulye vagyok hozza de szerintem egy hozza erto embernek max 2 het az osszes autoba korrekt belsot csinalni.
  • Alexease
    Remelem:) Mas jatekban is szabadon pozicionalhato a pilota, valahol meg jatekon belulrol is, es mindenhol dinamikus is. Sot, meg a dinamikat is lehet allitani:))

Vagyis, nagyon remelem, hogy lesz benne nomalis dinamika, mert ha nem, akkor hiaba a tuti fizika/szimulacio, meg is csak egy kicsit dobozos elmenyt nyujt:((
  • robotnyk
    ha helyezgethető, gondolod, hogy dinamikus? :P
  • Alexease
    Bar, allitolag file-ok irogatasaval, lehet allitani a pilota helyzetet, minden iranyba. Ez jo. De remelem, dinamikus lesz, es lehet is majd allitani, nem lenne egeszseges ha egy autoba helyezett kamera nezetbol vezetnek;/
  • Alexease
    Egyszeruen igenytelenseg:(((
    Manapsag mar az ingyenes, MOD-keszito csapatoknal is alap, hogy minnel korrektebb, jobb, dinamikusabb cockpit nezetet csinaljanak. A nagy cegek, meg visszafele fejlodnek:((

Nem mintha szimulator lenne - bar annak aruljak:) - de edig a csucs gagyi a TRD2-ben volt:(( Hogy melyik balf*sznak jutott eszebe, azt nem tudom, de biztos beteg volt;))

De azert az "eredeti" RBR kozepre helyezett, kozeli nezete sem egyszeru, ahoz is kellett egy apro fogyatekossag:))
  • Nyers
    Jaja.
  • Jacek
    azert nem ertem ha uber meg minden mibol tartott volna beloso nezetet csinalni abba a par autoba komolyan mondom nem ertem......
  • Eisenhower
    hetet? vazz én max pár napra gondoltam^.^
  • Eisenhower
  • toMpEr
    nemigaz, hogy ennyire turelmetlenek vagytok...nembirjatok ki ez a par hetet?
  • Nyers
    Engem is ez b*sztat a legjobban, legfőbb ideje kiadni már azt a nyamvadt demót.
  • Eisenhower
    és a honlap még mindig kampec...... vmi van itt ^.^
  • Eisenhower
    bazzer adják már ki legalább a demo-t hogy meggyőződjünk tényleg olyan jó-e mint ahogy mondják. vagy egy tetves videot csinálnának ha már vmelyik meg tudta venni.....
  • Nyers
    Jó téma lezárva, különbözőek vagyunk! :) A képek szépek!
  • Bucser
    Nekem már az 1 sem tetszett.. nem tudta visszaadni az RC2000 izgalmait...
  • Alexease
  • Eisenhower
    új krémek
  • Eisenhower
    na jó az 1 tényleg tűrhető volt de csak az 1 !
  • Nyers
    Az első 2 részt ne szidjuk, azok azért ott voltak a szeren a maguk idejében. ;)
  • Eisenhower
    hm asszem mondhatom hogy ez igen jó hír.... amugy meg colin sorozat száksz ezt mindenki tudja^^
  • Jacek
    hat nagyon remelem, tobbszor voltam templomban:)))
  • Bucser
    Ja és hogy a Rallyjátékok közt ez lett a Grand Prix Legends:) Tehát baromi jó nehéz és realisztikus_:)
  • Bucser
    Röviden annyit ír róla, hogy nagyon jó lett a játék a gázelvételi pontokra vigyázni kell meg nagyon jól le van modellezve az irányíthatóság meg az autó viselkedése ÉS a nehézség miatt minden apró siker a győzelemmel ér fel. Azt is írja, hogy nem ajánlja a colin fanoknak mert baromira nehéznek fogják találni és hogy mindenkinek érdemes az pilótaiskolában kezdeni, bár az utolsó oktatás és a végső test közötti nehézségben túl nagynak találja az ugrást...
  • Eisenhower
    vazz én se azért raktam be hátha tud vki németül LOL :)
  • JuanG
    németül semmit sem értek :((
  • Firci
    Megkeresem, hol lehet visszaállítani magyar nyelvre a forumot....
  • Eisenhower
    Seit Grand Prix Legends ist Richard Burns Rally das erste Rennspiel, das mich so richtig fordert. Jeder Meter Schotter ist hart erkämpft, jeder Etappensieg ein wahrer Triumph. Die Versuchung, zu früh oder zu lang aufs Gas zu steigen, ist so groß wie der Schaden, den diese Fehler erzeugen. Wenn ich das richtige Tempo und den optimalen Bremspunkt treffe, rutschen die Rallyeautos so elegant um die Kurven, als wäre ich Walter Röhrl. Denn das Fahrverhalten ist herausragend, die Rückmeldung übers Force-Feedback-Lenkrad schlicht genial. Das ist die Realismus-Referenz!

Bis es aber soweit ist, haben Einsteiger und Colin-Fans einen harten, steinigen Weg vor sich. Die Fahrschule ist gut gemacht, doch der Sprung von der letzten Lektion zur Abschlussprüfung viel zu groß. Diese Hürde ist ähnlich frustrierend wie das Tiefgaragendebakel von Driver. Wer nicht plant, die nächsten Wochen ausschließlich auf Schotterpisten zu verbringen, soll lieber auf Colin 05 warten. Alle anderen finden hier die Rallye-Alternative zu Grand Prix Legends.

»Rallye-Referenz (für Profis)«
  • Marco
    Mert a Gamestar ugye mindenhol elég sok kívánnivalót hagy maga után...
  • Eisenhower
    BEWERTUNG
    Grafik lebensechte Botanik
    realistische Wettereffekte 9/10
    Sound kerniger Motor
    Schalten nach Gehör möglich 10/10
    Balance gute Fahrschule
    keine Fahrhilfen
    nur ein Fahrmodell 4/10
    Atmosphäre lizenzierte Autos und Strecken
    spröde präsentiert 7/10
    Bedienung perfektes Feedback der Lenkung
    keine Maussteuerung 8/10
    Umfang 32 Strecken
    8 Autos
    umfangreiche Rallye 10/10
    KI realistische, variable Zeiten
    Richard Burns zu stark 7/10
    Fahrverhalten perfekt
    stets nachvollziehbar
    fühlt sich echt an 10/10
    Tuning spürbare Auswirkungen
    zu umständlich 7/10
    Streckendesign viele Bodenwellen, Schlaglöcher
    abwechslungsreich 9/10
  • Eisenhower
    ö izé 81% az rbr ^.^
    de a gamestar akkor is száksz banda ^.^
  • Eisenhower
    bazd most nézem 6.5-re értékelte a gamestar.de az rbr-t irja hogy anno a gpl-t meg 88%-ra a colin 4-et meg 90%-ra gamestar
  • Eisenhower
    na azért ^.^