2236
-
#45 itt van! 152mega!
http://pcdome.gyaloglo.hu/download.php?id=1032&type=-1 -
#44 sztem a pcdome-n fent van
én most a scary movie 3at szedem. az még kb 1óra és lent van. utána a motogp2öt akartam leszedni de akkor leszedem a XIII multidemo-t! zaki van msn-ed? -
#43 nincs meg valaki(k)nek a multis demo? mert akkor leszedem, és lehetne 1 kicsit írtani egymást :P -
#42 már látom lelki szemeim előtt a nagy véres multicsatákat.
izzadó tenyerek, sok-sok anyázás... Mi lenne hogyha amig nem jön ki a full addig mindenki játszana a multis demo-val(nem a sima demo...)? kis bemelegítés. mert sztem lessz rajtam kivűl is aki átjátszik néhány álmatlan éjszakát.
Vagy nem? -
#41 -
Coco #40 hasolnít a teenage mutant ninja turtles grafijára, az is tiszta képregény.....zaki:és még van benne bim bumm pif paff és argh is :)
az persze egy nagyon régi rajzfilm :)) -
Mr. Perfect #39 ja meg a Dragon's Lair 3D is ilyen garfikájú volt, csak az teljesen más stílusú.. -
OPM #38 utoljára a Sheep, Dog 'n Wolf -al játszottam, ami rajzfilm szerű volt
ez is olyasmi? -
#37 húúú, kipróbáltam: nagyon atom! én még az életben nem láttam ilyen rajzfilm szerű játékot, nagyon szép a grafika (talán a vízeffekt nem volt olyan szép), jó kis pörgős zene, nagyon cool a játékban, ha jön egy ellenség, ráközelít egy ilyen kis piros négyzettel, kitályok a hangok, a fegyverek, egyszóval: istenkirály game lesz! na meg rohadt hangulatos is -
OPM #36 hmm
régen hallottam róla, nagyon megtetszett, de a demómegjelenésről valahogy lemaradtam...
de most már töltöm, már nagyon várom! -
#35 na, mindjárt lejön a Demo, kíváncsi vagyok milyen a game -
#34 bazz, nagyon jó lesz, biztos, hogy majd óriási sikere lesz a játéknak -
Mr. Perfect #33 Érdekes, hogy mennyire jól tud kinézni ez a képregényszerű grafika :)))))))))) -
#32 a Multi Demo megvan valakinek? -
#31 be is dobtam a kedvenceim közé a topicot :) -
#30 qrva jók ezek a dumák :P
-
Mr. Perfect #29 Itten van még néhány screenshot. Érdemes megnézni. Elég meggyőző :-)))))))) -
#28 én még nem próbáltam a demot, de most megkostolom, mindjárt szedem is. hány megás? -
Mr. Perfect #27 Jaja, a tothegame szerint is nov. 18. a kiadási dátum!!
Reméljük tényleg így lesz.
Egyébként ez egy tényleg egyedülálló game lesz, legalábbis PC-n nem láttam még FPS-ben ilyen cell shaded grafikát. A demó alapján is nagyon ütös lesz... -
#26 ja, milyen vas kell hozzá? -
#25 nagyon király, mit reégen volt a Batman sorozat a tvben, biztos emlékeztek rá, szájbavert valaki valakit és ilyen hülye feliratok jelentek meg, hogy pl: Bumm, AAARGH, Csitt-Csatt, meg mittudomén mik :) na ez a játék pont ilyen king lesz, alig várom már :) -
#24 igen -
#23 Hamisítatlan képregényhangulat:
-
#22 most... -
#21 Ja, én alapítottam... -
#20 November 18? -
#19 Amik nekem tetszettek a demóban:
- A fegyverek nagyon királyak
- Ki lehet lőni a helikoptert a beach-en:)))
- Be lehet ugrani a vízbe és lemerülni.
- A másik pályán el lehet cipelni a hullákat.
- A gránátnál visszaszámol és tudod mikor robban.
- Az ereszkedő kampó is király!
meg van még pár dolog csak most nem jut az eszembe -
#18 a hivatalos oldalon meg csak annyit írnak, hogy ősszel -
[DFL]vajdi #17 van ilyen klán hogy Új Fórum 1# üzenet vadászok? :))) -
#16 hááát a Gamespoton 18-át írnak -
#15 Az jó lesz. -
#14 na mindjárt nézek pár oldalt, hogy mit írnak a megjelenésről -
#13 Unreal 2 motorral... -
#12 Igen, és a demó alapján nagyon fasza lesz.
de mikó?
már kint kéne lennie, de hol van? -
#11 ez az a képregényszerű fps, ugye? -
#10 itt van, csak kicsit gázos a címe -
#9 Akkor hova lett? -
#8 pedig volt topicja... :P -
#7 Én is végignyomtam legalább annyiszor de még nem untam meg.OKT 31 a hivatalos megjelenés a Game Star szerint. -
#6 Ja és a demó alpján jó kis játék lesz.