2236
-
Edward2 #304 FPS igazi single playa. -
Pityuka Fővezér #303 kaland -
gonosz #302 milyen jellegu jatek ez? -
Edward2 #301 hát a CSInél volt ilyen de az a betü készlet miatt. -
Pityuka Fővezér #299 hát semmi, csak volt már ilyen game amin előbb át kellett állni. mindegy pár perc még és lejön, kicsomagolom aztán kipróbálom úgy. -
Edward2 #298 hm.hát az rohadt jó.codec azért nem lehet mert én ugy tudom azért nem használnak codeces dolgot az introk ill. gamek mert a felhasználonak nem feltétlen van meg.tehát olyan cuccot használ ami tuti megvan vagy felteszi.tehát ott vmi más hiba van.szvsz -
Edward2 #295 Hát ez nem lehet a hiba miatt mert ott beugró hibaüzenet van.Kodek lehet bár nem hinném hogy az lenne. -
cold_fire #292 Itt valszeg az lesz,hogy elnézték a lézervédelmet.Az lehet,hogy crack nem is kell(bár ez nagyon ritka),hanem csak egy ppf patch mint anno a sims v. simcity4-nél. -
Edward2 #291 és miért gondolod hogy ettöl jobb lesz?vagy mire gyanakszol? -
Pityuka Fővezér #290 gyerekek lehet hülyeséget írok, de úgy próbáltátok már, hogy telepítés előtt átálltok us területi beállításra? -
Edward2 #288 hát nem mükszik rendesen tehát ne szedd.szerencsére 1megával szedtem le tegnap igy nekem nem sokat oszt szoroz ha leszedem. -
cold_fire #287 Ja egyenlőre se egy patch,se egy crack,ráadásul az nforce is meghótt.Addig meg el sem akarom kezdeni leszedni,míg valahogy meg nem győződöm róla,hogy rendesen műxik. -
Pityuka Fővezér #286 és akkor mi van? nocd nélkül még jáccol, crack nélkül meg baszhatod -
#285 Csak felirat vagy szinkron is? -
Edward2 #283 nem is szidom öket csak mondom utobbi egy-két játékuk nem jöt össze.különben jo kis társaság.de semmmi hir továbbra se.én minden játékért sajnálom a CD-t. :) max kiirok 4 játékot egy DVD-re. :) -
#282 Hírforrás? -
Pityuka Fővezér #281 senki, itt mindenki bótban veszi -
cold_fire #280 Ejnye-ejnye,de türelmetlenek vagytok(velem együtt).Azért a fairlightosokat nem kéne basztatni,hiszen jó sok játékot köszönhetünk nekik.:)Ha annyira türelmetlenek vagytok csináljátok meg ti.Asszem az nem egészen véletlen,hogy nagyon kevés csapat foglalkozik pc-s játék töréssel.Egyébként kibaszott jó a játék,na ez lesz az amiért nem sajnálom a 4 cd-t. -
#279 Persze :) -
#277 Hamarosan megjelenik full magyarul a jatek. -
Pityuka Fővezér #276 loller -
Edward2 #275 zsir! -
ACE #274 Eeeez kibaaaszott jóóóó! :o))))) -
#273 Fairlight teljesítmény -
#272 Látom az nforce-on, hogy non cracked.Ezexerint még felesleges telepítenem? -
Edward2 #271 pedig elég jo kis társaság volt eddig sőt bennük biztam legjobban ugyláccik utobbi időben mégsem. -
Pityuka Fővezér #270 jó akkor ezennel a fairlight ki van rúgva! -
Edward2 #269 hmmm.elég jol emlékszel mert az is szar volt késöbb kellett plussz crackot hozzá szedni. -
Pityuka Fővezér #268 gyerekek rosszul emléxem, hogy a lotr rotk-t is rosszul törték meg a fairlightosok? -
Pityuka Fővezér #266 -
Edward2 #265 még az a szerencse hogy van nfsu mert ha az nem lenne most menten megörülnék.eddig nem volt semmi jó játék erre kijön XIII és nem megy. -
#264 -
Pityuka Fővezér #263 mekkora láma vagyok persze én nforce-t nézek
vakláma -
Pityuka Fővezér #262 nálam nukeolva van lehet nem ugyanazt nézzük? lol -
#261 ISOnews-on nincs nuke-olva. Most mi a liba van? -
Edward2 #260 Hát Coddal nekem annyi bajom volt hogy 3 ora játék idö alatt lenyomtam single-t multiban ugye csak q3-azom.XIII viszont nagyon üt.Ameddig lehet menni a hiba miatt már nagyon frankó és én se gondolnám hogy a 4cd a grafika miatt van.remélem a játék!! -
#259 Én is bizakodó vagyok. Hihetetlenül hiányzik valami Deus Ex vagy System Shock 2 szintű játék. Mind történetet, mind a játék nehézségét és hosszúságát és hangulatát illetően.
És a XIII pont ilyennek ígérkezik.
A CoD-dal a megjelenés óta csak multiban játszottam, pedig eszméletlen jó lehet a single is, de a XIII-nak rögtön nekiugornék.
Remélem estére lesz működő crack/ppf patch. -
#258 -
#257 Szerintem meg bizakodásra ad okot a 4cd, mert az biztos hogy nem a textúrák, meg renderelt videók foglalnak ennyi helyet.
Talán sokkal inkább a "játékidő".
De jó lenne!!! -
#256 egyszerre írtuk!