2236
-
#255 viccelsz? hihetetlen jó a game, én nem sajnálok rá 4 cd-t, bár elsőre kicsit elriasztotta játék mérete a kedvemet -
#254 Mindenképp!!! -
Pityuka Fővezér #253 Á dehogy, le ne szedd! -
#252 Én is úgy tudtam, de a minimum gépigény és a képek alapján már nem vagyok biztos benne.
Anno a DEVASTATION-nál ugyanez volt. Mindenki azt hitte, hogy ez már az U2 motor, aztán kiderült, hogy még csak az U, persze jelentősen módosítva! -
#251 Amikor épp eladtam a vidkareszt, akkor tartalék Asus V6800-on full detail-en ment 1024-ben a demo. A cell-shading eljárás lényege pont az, hogy egy csomó megszokott (lassú) eljárás helyett mást használ, így éri el a rajzos hatást. Valszeg ezért gyors. Az Unreal motor fejlettsége szerintem kb. a Devastation szintjén lehet ebben a játékban. -
#250 na itt van pár db kép kérésre:
-
#249 Szeintetek érdemes leszedni a 4 cd-t? A demo alapján kellemes kis gamenak tűnik, de nem tudom megéri-e. -
#248 szerintem meg fogja, csak még nincs -
ACE #247 Igen a régebbit, az újat nem használhatja mert az még nincs kész :o) De attól még lehet jó hogy nem zsír új engine-je van... -
#246 én úgy tudom, hogy ugyanazt a motort használja a XIII, mint az UNREAL 2 -
#244 Persze ez nem baj, mert jól mutat, és legalább nem kell hozzá erőmű!!! -
#243 A gépigény és a képek alapján, lehet ám, hogy ez még a régebbi UNREAL motort használja. -
#242 na majd mindjárt betolok pár kircsi képet :) -
#241 Köszönöm all. -
ACE #240 http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=5&c=7770&h=1 -
#239 keress rá -
#238 fps, bárhol -
#237 Sziasztok!
Megmondaná nekem valaki, hogy milyen kategóriába sorolható ez a játék és esetleg hol találok róla valami kép anyagot.
Előre is köszönöm.
Sziasztok. -
Mr. Perfect #236 Na most meg jó az NFOrce!
Sajnos ez tényleg NUKE, akkor egyenlőre marad a K.O.T.O.R. az talán működni fog :-P -
Mr. Perfect #235 Nálam az nforce éppen beadta a kulcsot, de legalább megtudtam, hogy ők is MySQL-t használnak :-))))))))))) -
Mr. Perfect #234 Hát igen, ez tényleg elég valószínűtlen, hogy manapság egy ekkora játékot mindenféle védelem nélkül adjanak ki. Úgyhogy tényleg az a verzó áll fent, hogy rossz a release :((((
Még jó, hogy eddig még nem töltöttem le, majd nekiállok ha már lesz tuti jó vrzió :))))) -
ACE #233 Megerősítem, Nforce-on NUKE (non.cracked) -
bb #232 www.izonews.com/forums
pc game/xiii
-
ACE #231 Az hun van? -
Edward2 #230 hát ja ott halott az ügy nem tudom mi lesz igy remélem minél elöbb kiadnak valami fixet mert nekem igy kapásbol játéék eleje nagyon igéretesnek tünik. -
bb #229 halódik, de izonews forumban írják, hogy mi a helyzet. -
ACE #228 Nforce éppen halódik, sza'l nem tudom ki mit látott ott... -
ACE #227 Ja és mellesleg remélem nem gondolta senki komolyan, hogy egy Ubi Soft által kiadott játékben semmi védelem ne legyen... sza'l ez abszurd -
bb #226 állítólag nforce-n nuke! -
bb #225 izonewson olvastam pár perce, hogy szar az egész iso. remélhetőleg elég lesz egy fix, de lehet, hogy lesz újabb verzió. -
ACE #224 Sza'l tuti valami védelem, csak lehet nem mindenkinél jön ki, és az FLT amivel tesztelte ott nem jött ki... -
ACE #223 Nálam ugyanez a gond, 2-es CD-vel amikor a faszikám elájul, odarohan hozzá a csaj, elkezd tölteni, és utána akadás, és ez az Engine.error.CDCopy? hiba jön ki -
Edward2 #222 Akkor kicsit megnyugodtam nem csak nekem szar. cd copy hibát ir ki azután miután elájulok a parton és mondja a csaj hogy dammit.ez a fagyasztos dolog meg nem tudom mi mert bin-ben nem kéne észrevennie a cd protection-t. -
Edward2 #221 És akkor mi lehet a probléma???mert második töltésnél kijön hogy másolt cd .... angolul és ok majd kilép.miért nálad megy sima telepités után?vagy hányas cd-t rakjam egyáltalán be mert én 2-est raktam be azzal elindult de nem jelezte elötte melyik kell.hogy van ez?és push.uw.hu-rol szedtem binekkel semmi probléma nem volt.más gond nem lehet. -
ACE #220 Pedig tuti azzal van gond mert nálam szintén ugyanezt csinálja. Ki is írt valami ?cd copy? hibát. Ezek szerint az FLT megint elcseszett valamit, vagy valami nagyon nagy újítást vetettek be a játék kiadói, amit még Ők sem vettek észre. Egyelőre nem tudok semmi javításról, pedig már jáccanék vele. -
Mr. Perfect #219 Ez tényleg egy poén, ha megnézed az nfo-t egy kicsit feljebb ezt is olvashatod: Protection: None
Valószinűleg valamilyen más gond lehet nálad. Ha a relese-el lenne valamilyen gond akkor az nforce-on tuti, hogy nuke-ot kapott volna :-))))) -
Pityuka Fővezér #218 Hopp ez én is olvastam az infoban aszittem poen. Ha tucc valamit el ne felejtsd megosztani velünk! -
Edward2 #217 Nekem tegnap sikerült gyorsan letöltenem csak egy nagyon nagy problémám van.Egyik cd-n sincs crack és az nfo azt irja hogy keep the cds 5hours in low heat.ez mi??ha nincs kiirva a game akkor mit csináljak?mert new game után a másdik töltésnél kiirja másolt cd error bye.kidob.vki vmi megoldás?? -
bb #216 ok, hála stb. privát üzi megy -
Pityuka Fővezér #215 Dc++limit0.242
Nekem ez van meg lehet van frissebb, de nekem ez megfelel.
Átküldhetem emil, ha acc egy címet.