2236
-
#167 kotor-t kihagytad, szerintem a legjobb az osszes kozul, (amugy a cz-t attoltak decemberre) -
#165 nem, 78k-al, de akkoris... nem a sebesség miatt... -
Pityuka Fővezér #164 Mér 56 kával töltesz? :-) -
#163 4cd?! úristen..... -
Pityuka Fővezér #162 Mivan bazz nforce ügyeletben vagy?
:-) -
#161 csak 4 cd! :DD -
#160 ez is kint
-
#159 Majd, ha itt megtalálod a PC isos alatt, akkor már tényleg le lehet tölteni valahonnan... -
#158 Ha kész van akkor elvileg már le lehetne tölteni vhol, nem? -
Dns5000 #157 1 nem, hogy lehet?
2 nem ,hogy lehet?
3 pasz -
#156 Hello!
Lenne pár kérdésem!
- Sikerült már valakinek túszul ejteni az ellent a demoban?
- És fel tudta már valaki venni a hullát a beach-os pályán?(a másikon sikerült de ott nincs pisztoly és nem tudom kipróbálni hogy lövök közben)
- A multis demoba nem tudok nevet meg csapatot választani!Miért? -
#155 én is mindjárt veszek egy Gamestart -
#154 JEEEEEE!!!!Megvettem a Gamestart és van 4 oldalas cikk!!!Mingyárt elolvasom.92% ot kapott. -
#153 Húúú, egyre több jó gáma jön ki, szinte dömping van mostanában.
Nem is emlékszem, mikor volt utoljára ilyen áradat. -
#152 IGEEEEN! ÉN IS MOST OLVASTAM, HOGY ARANYON VAN, ÉS 18-ÁN JELENIK MEG PCRE! :))))))))))))) -
Pieces #151 Arany lett!! -
#150 Semmi!Nézegedtem oldalakat de sehol nem írnak a XIII-ról.
Majd jön:) -
#149 na, van vmi hír a gameról? -
[DFL]vajdi #148 okés -
#147 De persze nem néma, sőt jó a zenéje is. -
[DFL]vajdi #146 annyira még nem jártam után a játéknak :), ugy ertem: mivel a jatekban betukkel jelolik a kialtast, hangokat stb... (mint a képregényekben) akár lehetne néma jatek is :) -
#145 Ezt, hogy érted? -
[DFL]vajdi #144 marmint lesznek? -
[DFL]vajdi #143 hangok vannak a játékban? -
#142 nekem már nincs + :P -
OPM #141 hát ilyen nincs :(((((
tegnap este lejött a single player demo, kis is próbáltam 5 percre, tökéletesen ment, most meg nem akar elindulni, visszalép a windowsba :( pedig semmit nem állítottam tegnap óta a gépemen -
#140 Én multiznék de nincs meg:((( -
#139 Jaja, kicsit túl sok az OFF!!! -
#138 felteszem mégegyszer a kérdést: AKAR VALAKI MULTIZNI? mert ha nem, akkor törlöm is a multi demo-t a gépről -
#137 nem lehetne esetleg a játékról is szó? ennek a topicnak így már sok értelme nagyon nincsen, mindenről van szó, csak a játékról nem -
OPM #136 na jó, hagyjuk abba ezt az off topicozást!!!!!! (én mondom? :)
ott a horrorfilmek topic az áltban! -
mochee #135 Szeva!
Az a Sötétség leple, amire gondolsz, sztem elég jó. A Rémálom az Elm utcában baszott régi, de nálam a legjobbak között van. Pokolbólt láttad? -
#134 gamespot-on 18-át írnak (e hónap) -
#133 Sziasztok. Mit tudtok, kb mikor jön ki a game? -
#132 Semmi csak valaki épp azt töltötte és amiatt nem tudta tölteni a XIII multi demot és azóta ez a téma! -
#131 nem a shrek-ről volt szó, hanem a shriek-ről... -
#129 most akkor akar vki multizni, vagy a scary movie marad még mindig a téma? -
OPM #128 nem tom, nem nagyon szoktam horrort nézni
az utolsó ilyen témájú talán a Kör volt -
#127 nem tom. olyan barátok közt jellegű jelenetek voltak! Azt nem mondom hogy rossz volt de nem vmi nagy csattanás. ma este megprobálom megszerezni a Chucky-t! (a shriekből eszembe jutot! :-)
olyan horroros kedvemben vagyok!
Nem tod melyik volt az a fil ami nyár közepe fele ment és egy fogtündér gyilkolta azokat akik megláták őt! vagy melyik jó horror még? -
OPM #126 már kijött
de nemtom, honnan lehet leszedni
ne mondd, hogy a Shirek xar volt!?! :)