2236
-
Edward2 #405 ja az lehet kellemetlen :)) legyen már valami ne hiszem el!!! -
Gandibá #404 Jó hát a helyedbe engem se érdekelne, csak nekem chellom van adatforgalom korláttal, így tehát eléggé kellemes ha valamit 2x kell leszedni :) -
Edward2 #403 előfordulhat mert ott nekem a crack fix se oldotta meg a dolgokat...hanem ujra kellett szedni cd-ket.mondjuk ez engem nem érdekel csak legyen már itt. :) -
Gandibá #402 Hát lehet itt is az lesz, mint a Return Of The King-nél, hogy le kell majd szedni újra bizonyos számú CD-t -
#401 ok, köszi, akkor marad fent a 2 cd a vinyón -
#400 Nincs.
Ket valasztasod van abbahagyod a letoltest, vagy letoltod es megvarsz hozza egy crackfixet.
On dont, ont vagy vezet. -
Edward2 #399 szerintem ne töröld azért le lehet lesz egy crack fix.a történet pedig a következő.nincs crack a gemhez de crack nélkül is elindul majd kapásbol a játék elején 2 perc játék után kijön hibaüzenet cd copy.. hibaüzenet és kilép. -
#398 nos akkor mi is a helyzet? nincs jó crack a game-hoz? mert már az első 2 cd lent van, szóval töröljem is le a gépről őket? -
Edward2 #397 persze örültem is hogy megint elsőként probálhatok ki vmi gamet mig mások töltik én már jáccom...hát nem. :) -
Gandibá #396 Hát 20 perc miatt én se nagyon aggódnék -
#395 Sokaig tart.
-
Edward2 #394 Hát én ugy vagyok vele ha látom ott van akkor leszedem mert nem birom ki.szerencsére lejön max 20 perc alatt tehát nincs nagy para. :) -
M.A.D. #393 Helyes!!! Mostanában, amúgy én is így vagyok ezekkel.
Várok 1-2 hetet, az a biztos. Különben is. A mostani gammáknál amúgy is jön pár napra rá a patch, így még dühöngeni sem kell feleslegesen.
-
Gandibá #392 Fairlight mekkora egy szar. Már a Return of the King-et is elbaszták, most meg ezt is. Ha majd kijön a jó verzió, akkor töltöm csak le. -
M.A.D. #391 Kijön majd egy Deviance-s, vagy jobb esetben egy DVD-s verzió. :) -
Edward2 #390 Hát nem tudom de nforce-on egyértelmüen ott van a nuke tehát tuti szar bármilyen melegités ide-oda.A másik hogy én nem vagyok egy játékot se hajlandó kiirni CD-re.De dolgozhatnának rajta mert nagyon nagy játék XIII. -
Mr. Perfect #389 Szerintem is így lehetett, viszont miután kiderült, hogy gáz van a másolásvédelemmel, mostmár igazán kiadhatnának egy fix-et, vagy crack-et, vagy valamit.És mi a helyzet a többi csapattal? Ők meg ülnek a babérjaikon? Biztos figyelik ahogy a FLT szenved a töréssel :-)))))))) -
Edward2 #388 Hát rohadtul nem tudom szerintem is baromság de az isonewson már ott bizonygatja mindenki hogy ez jo lehet vagyis xbox cdknél jó volt már... :)) szerintem is lol gyanus. bár én elsösorban ugy érzem FLT megszerezte gammat gyorsan feltették látták hogy elindul tehát zsir.csak itt a probléma nem kapásbol inditásnál van... :) -
Mr. Perfect #387 Ez egy hülyeség, már elnézést. Szerinted hogyan lehet egy másolásvédelmet öt perces forralással leszedni. Ez teljesen nonszensz ;-))))) -
cold_fire #386 Sorry..ennek nincs telepítőszáma..de a többit azt csináld!:) -
cold_fire #385 Akkor próbáld meg te lécci levenni a védelmét a játéknak,generálj hozzá kódsort,ja és az exe-t is módosítsd már.Ha ezt megcsinálod és műxik is akkor tényleg fos az flt. -
Edward2 #384 isonews.comon olvasom forumot ilyet irnak hogy ez a cd boil lehet nem hülyeség sőt xbox cdknél használják gyakran,de ott 5 percig.de mondjuk lehet nforce nem nuke-ra rakta volna.szerintem uj releaset kell várni. :( -
Edward2 #383 Hát nem tudom azért becseszne ha nem tudnák feltörni a gammmát.bár ugye settlers 3nál nem tudom hogy 4-nél is volt-e de ott ugye törhetetlen védelmet csináltak.egy olyan eljárás amit igazán bárki használhatna...és akkor mi nagyon megszivnánk. -
#382 Bár tudom, hogy keveseket érint, de azért beírom:
A játék nálunk magyar felirattal fog megjelenni az Automex gondozásában, még karácsony előtt. -
Sharinghan #381 FOS FAIRLIGHT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#380 Na jo, adok nekik meg 10 percet!
De legkesobb, mire hazaerek a melobol este, meglegyen! :))) -
Mr. Perfect #379 Szép lenne, ha ez lenne az első olyan progi, amit nem tudnak feltörni? Ez azthiszem betenne a game warez-nek.
Persze nem hiszem, hogy lenne olyan védelem amit ne lehetne feltörni. Csak idő kérdése az egész... -
M.A.D. #377 Az URU - Beyond Ages Myst is trükkös volt.
"Direktbe" kellett elindítani az install file-t, aztán...:) -
Edward2 #376 Hát feltehetöleg uj védelem mivel a game elindult és utána hal ki a cucc.Bár a LOTR:ROTK is elindult és utána halt ki. -
M.A.D. #375 na, ON. nem offolom szét..:)
-
M.A.D. #374 Ill. a bios nem, mert kipróbáltunk mégegy ugyanolyan biost és azza sem volt jobb. se kép-se hang. -
M.A.D. #373 Abit KG-7 volt a drága.
Egy proiccsere után történt. Pedig az utóbbi hetekben többször lett cserélve, de úgy látszik, valami most hibádzott. :(
-
ACE #372 Ilyen a legjobb családban is előfordul :D
Bár Abit, Asus, MSI családnál ritkábban :o) -
M.A.D. #371 Nos, talán azért vagyok kicsit feszültebb az átlagnál, mert pár napja elszállt az alaplapom (vagy a bios). :((
már én is nézném a gammát, de....
-
Pityuka Fővezér #370 Ja én se tudtam, kicsit mérges is voltam, hogy hiába főztem alacsony hőmérsékleten 5 órán keresztül a cd-ket mégsenem megy. :-D -
ACE #369 Még jó hogy szólt magunktól rá sem jöttünk volna a 368 hozzászólásból :o))) -
Pityuka Fővezér #368 Okszi köszönnyük az infót -
M.A.D. #367 Nem neked írtam, hanem mindenkinek.
Tájékoztató jelleggel.
-
Pityuka Fővezér #366 Ezt nekem írtad? Merha igen mekkérdezném ki csodálkozik szerinted? Tisztában vagyok vele, hogy nem megy agém, mert nincs megtörve én csak azt reméltem mire felkelek meglesz a törés hozzá. -
Pityuka Fővezér #365 Ez valami új lesz szvsz, a régi védelemmel el se indultak a gamék. Ez elindul és a második cd után vág ki, hogy másolt cucc.