2236
  • Edward2
    ja az lehet kellemetlen :)) legyen már valami ne hiszem el!!!
  • Gandibá
    Jó hát a helyedbe engem se érdekelne, csak nekem chellom van adatforgalom korláttal, így tehát eléggé kellemes ha valamit 2x kell leszedni :)
  • Edward2
    előfordulhat mert ott nekem a crack fix se oldotta meg a dolgokat...hanem ujra kellett szedni cd-ket.mondjuk ez engem nem érdekel csak legyen már itt. :)
  • Gandibá
    Hát lehet itt is az lesz, mint a Return Of The King-nél, hogy le kell majd szedni újra bizonyos számú CD-t
  • zaki
    ok, köszi, akkor marad fent a 2 cd a vinyón
  • [Jakuza]
    Nincs.
    Ket valasztasod van abbahagyod a letoltest, vagy letoltod es megvarsz hozza egy crackfixet.
    On dont, ont vagy vezet.
  • Edward2
    szerintem ne töröld azért le lehet lesz egy crack fix.a történet pedig a következő.nincs crack a gemhez de crack nélkül is elindul majd kapásbol a játék elején 2 perc játék után kijön hibaüzenet cd copy.. hibaüzenet és kilép.
  • zaki
    nos akkor mi is a helyzet? nincs jó crack a game-hoz? mert már az első 2 cd lent van, szóval töröljem is le a gépről őket?
  • Edward2
    persze örültem is hogy megint elsőként probálhatok ki vmi gamet mig mások töltik én már jáccom...hát nem. :)
  • Gandibá
    Hát 20 perc miatt én se nagyon aggódnék
  • [Jakuza]
    Sokaig tart.
  • Edward2
    Hát én ugy vagyok vele ha látom ott van akkor leszedem mert nem birom ki.szerencsére lejön max 20 perc alatt tehát nincs nagy para. :)
  • M.A.D.
    Helyes!!! Mostanában, amúgy én is így vagyok ezekkel.
    Várok 1-2 hetet, az a biztos. Különben is. A mostani gammáknál amúgy is jön pár napra rá a patch, így még dühöngeni sem kell feleslegesen.

• Gandibá
    Fairlight mekkora egy szar. Már a Return of the King-et is elbaszták, most meg ezt is. Ha majd kijön a jó verzió, akkor töltöm csak le.
  • M.A.D.
    Kijön majd egy Deviance-s, vagy jobb esetben egy DVD-s verzió. :)
  • Edward2
    Hát nem tudom de nforce-on egyértelmüen ott van a nuke tehát tuti szar bármilyen melegités ide-oda.A másik hogy én nem vagyok egy játékot se hajlandó kiirni CD-re.De dolgozhatnának rajta mert nagyon nagy játék XIII.
  • Mr. Perfect
    Szerintem is így lehetett, viszont miután kiderült, hogy gáz van a másolásvédelemmel, mostmár igazán kiadhatnának egy fix-et, vagy crack-et, vagy valamit.És mi a helyzet a többi csapattal? Ők meg ülnek a babérjaikon? Biztos figyelik ahogy a FLT szenved a töréssel :-))))))))
  • Edward2
    Hát rohadtul nem tudom szerintem is baromság de az isonewson már ott bizonygatja mindenki hogy ez jo lehet vagyis xbox cdknél jó volt már... :)) szerintem is lol gyanus. bár én elsösorban ugy érzem FLT megszerezte gammat gyorsan feltették látták hogy elindul tehát zsir.csak itt a probléma nem kapásbol inditásnál van... :)
  • Mr. Perfect
    Ez egy hülyeség, már elnézést. Szerinted hogyan lehet egy másolásvédelmet öt perces forralással leszedni. Ez teljesen nonszensz ;-)))))
  • cold_fire
    Sorry..ennek nincs telepítőszáma..de a többit azt csináld!:)
  • cold_fire
    Akkor próbáld meg te lécci levenni a védelmét a játéknak,generálj hozzá kódsort,ja és az exe-t is módosítsd már.Ha ezt megcsinálod és műxik is akkor tényleg fos az flt.
  • Edward2
    isonews.comon olvasom forumot ilyet irnak hogy ez a cd boil lehet nem hülyeség sőt xbox cdknél használják gyakran,de ott 5 percig.de mondjuk lehet nforce nem nuke-ra rakta volna.szerintem uj releaset kell várni. :(
  • Edward2
    Hát nem tudom azért becseszne ha nem tudnák feltörni a gammmát.bár ugye settlers 3nál nem tudom hogy 4-nél is volt-e de ott ugye törhetetlen védelmet csináltak.egy olyan eljárás amit igazán bárki használhatna...és akkor mi nagyon megszivnánk.
  • hykao #382
    Bár tudom, hogy keveseket érint, de azért beírom:

A játék nálunk magyar felirattal fog megjelenni az Automex gondozásában, még karácsony előtt.
  • Sharinghan
    FOS FAIRLIGHT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Mayday
    Na jo, adok nekik meg 10 percet!
    De legkesobb, mire hazaerek a melobol este, meglegyen! :)))
  • Mr. Perfect
    Szép lenne, ha ez lenne az első olyan progi, amit nem tudnak feltörni? Ez azthiszem betenne a game warez-nek.
    Persze nem hiszem, hogy lenne olyan védelem amit ne lehetne feltörni. Csak idő kérdése az egész...
  • M.A.D.
    Az URU - Beyond Ages Myst is trükkös volt.
    "Direktbe" kellett elindítani az install file-t, aztán...:)
  • Edward2
    Hát feltehetöleg uj védelem mivel a game elindult és utána hal ki a cucc.Bár a LOTR:ROTK is elindult és utána halt ki.
  • M.A.D.
    na, ON. nem offolom szét..:)
  • M.A.D.
    Ill. a bios nem, mert kipróbáltunk mégegy ugyanolyan biost és azza sem volt jobb. se kép-se hang.
  • M.A.D.
    Abit KG-7 volt a drága.
    Egy proiccsere után történt. Pedig az utóbbi hetekben többször lett cserélve, de úgy látszik, valami most hibádzott. :(
  • ACE
    Ilyen a legjobb családban is előfordul :D
    Bár Abit, Asus, MSI családnál ritkábban :o)
  • M.A.D.
    Nos, talán azért vagyok kicsit feszültebb az átlagnál, mert pár napja elszállt az alaplapom (vagy a bios). :((

már én is nézném a gammát, de....
  • Pityuka Fővezér
    Ja én se tudtam, kicsit mérges is voltam, hogy hiába főztem alacsony hőmérsékleten 5 órán keresztül a cd-ket mégsenem megy. :-D
  • ACE
    Még jó hogy szólt magunktól rá sem jöttünk volna a 368 hozzászólásból :o)))
  • Pityuka Fővezér
    Okszi köszönnyük az infót
  • M.A.D.
    Nem neked írtam, hanem mindenkinek.
    Tájékoztató jelleggel.
  • Pityuka Fővezér
    Ezt nekem írtad? Merha igen mekkérdezném ki csodálkozik szerinted? Tisztában vagyok vele, hogy nem megy agém, mert nincs megtörve én csak azt reméltem mire felkelek meglesz a törés hozzá.
  • Pityuka Fővezér
    Ez valami új lesz szvsz, a régi védelemmel el se indultak a gamék. Ez elindul és a második cd után vág ki, hogy másolt cucc.