2236
-
ACE #364 Nem nem műkszik, hanem a Fairlight nem is tudta hogy van benne, és a hülyék mégcsak le sem tesztelték. Sza'l ha ez valami új védelem, akkor egy ideig lehet hogy megszoptuk. -
ACE #363 Pedig ugyanazt fogod :D -
M.A.D. #361 ott a jel! az Nforce-on világosan fent van, hogy nem müxik a törés.
nem kell csodálkozni.
-
Pityuka Fővezér #360 Aszittem mire felébredek meglesz a crack. Ha nem , hát nem megyek vissza csucsukálni. :-) -
ACE #359 Szerinted egy rajzfilmszerű grafikához, ahol pl. a főhős feje szinte egyszínű, gatyája egyszínű meg a pólója egyszínű minek kellenek olyan nagy textúrák? -
cold_fire #356 Ehh...kezdem feladni a reményt,hogy az flt-s verziót egy binpatch v. egy crack meg fogja oldani.A többi elkúrt játéknál már azonnal v. másnap legkésőbb már jött a crackfix.Lehet,hogy kijön egy másik?De ne legyen igazam. -
#355 Hi!
Az FLT-ssel gáz van. Felinstalláltam és játék közben állandóan kidob a game. Valami Copycd-re hivatkozik! :( -
M.A.D. #354 az FLT-s not working!-es
ott a jel (nforce).
ezek szerint fel sem lehet installálni? :(( -
#353 Nekem van benne cue is mondjuk... -
#352 De figyej most en nem ertem! Hol baj hogy csak a .bin file van? En ha Daemon Tools-al nyomom mindig is a .bin mountolom be es ha kiirom Nroval akor se a .cue hasznalom -
ACE #351 Alszanak a krekkerek :o) -
Edward2 #350 valami hír?? -
#348 Uff, olvas vissza csöppet... -
#345 hehe...láma -
#344 Laussnak is megmondták: "Interneten könnyű kurvázni" -
#341 kicsit vegyetek már vissza légyszíves -
#333 Ki van zárva, hogy ne működjön, én mindig így szoktam, ha kimarad a cue.Csak szöveget tartalmaz a file, semmi extrát.
Egy karakter csak a különbség amit mondtam, hogy át kell írni.
xiii-cd3:
FILE "XIII-CD3.BIN" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00
xiii-cd4:
FILE "XIII-CD4.BIN" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
-
Pityuka Fővezér #332 Hehe én utoljára akkor tömörítettem ki ugyanabba a mappába, amikor kibaztam a rarokat a bincue-val együtt még a lomtárból is. Szedhettem le újra az egészet. Azóta mindig üres könyvtárba nyomom. -
#330 mármint cd4-et cd3-ra írok természetesen... -
#329 Ez miért könnyebb annál, minthogy az előzző cue file 3-át átírod egyszerűen 4-re(XIII-CD4.BIN --> XIII-CD4.BIN) és ugyanilyen néven elmented? -
Pityuka Fővezér #328 van valami faszság wincommander vagy mi a csöcs végszükség esetére -
#326 Nyitsz egy txt filet.Beírod az előző cd-k mintájára a megfelelő "szöveget", majd elmented .cue néven.
Eccerű. -
#324 Nehéz rájönni. :) Minden cue-ban csak a bin neve az egyéni.
FILE "??????.BIN" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
-
Edward2 #322 Sajnos még azok után sem lesz jobb az életed mert nem fut a játék vagyis nncs crackelve. -
TX #321 NEM HISZEM EL!!!!!!
Nem elég ,hogy 4 CD-s,de minden lenn van,erre a kurva RAR fájlokba csak a bin fájlja van benne!!!!!!
Akinek lenn van mind a 4 CD lenne olyan szives elküldeni mindegyiknek a cue fájlját.
Köszi!!
[email protected] -
Pityuka Fővezér #320 szal minden 4 cd mostanság :D -
Pityuka Fővezér #319 secret weapons over normandy -
Pityuka Fővezér #318 a kotor is, de én a wings over normandyra gondoltam -
Edward2 #317 mi a kotor 4cd??? akor lehet elbasztam mer nem lesz elég hely. -
Pityuka Fővezér #316 de nincs basszák meg
Amúgy kijött a lucasart gaméja és nevetni fogsz...
az is 4 cd-s :DDD -
#315 jajó, csak kicsit kész vagyok (mint a házi feladat) -
Edward2 #314 Inkábblegyenmár patch mert kezdek behülyülni.... -
Pityuka Fővezér #313 Tudom zaki, tudom. Azért mondtam neki, hogy kaland. -
#312 tudod, ha megnézné a képeket ami alul vannak kb 20 hozzászólásnyira, akkor nem kérdezne hülyeségeket, ráadásul csak el kellene olvasni a topic alcímét, és akkor máris kiderülne... -
yal #310 adnatok cimet ahonnan letoltheto a 4 cd? kosz -
Edward2 #309 hát gondoltam hogy 4 cd nem fér el kevesebb helyen. különben már iszonyatosan idegesit hogy nincs crack lassan megyek haza munkábol és nem tudok XIII-azni.marad nfsu bár nem baj.... -
Pityuka Fővezér #308 2.5 gigát nyomat fel a vinyóra a full, ha valaki nem tudná -
Pityuka Fővezér #307 semmi semmi csak unatkozom azóta megy az install tököm kivan :) -
Edward2 #306 Miért rosszat mondtam? ez egy single fps gamma. kaland fps lehet ezt is mondani.de igazábol csihi puhi lövöldözös fps lesz ahogy screenekböl észrevettem. -
Pityuka Fővezér #305 mér kell szivatni szegényt?