2236
-
bb #214 Áhá, találtam dc++ 0.23-at meg hozzá egy exe-t amitől limites lesz. Remélem menni fog. Köszi a segítséget! -
bb #213 bobi=bb csak valamiért kilépett. -
Pityuka Fővezér #211 Kérdezz bátran, úttörő ott segít, ahol jól megfizetik. Naszóval a settingben állítható az upload limit 1 kb/s lépésenként. -
Pityuka Fővezér #210 Nem, mert szabályos, cselló és dsl korlátozhat, no meg modem is persze, ha van olyan :-)Legalábbis a matrixon és a kolin, én ott vagyok ott lehet. -
bb #209 És még egy kérdés. Van benne egy menüpont ahol állítgathatom a limitet, vagy csak belekontárkodtak valahol és alapból mindig korlátoz 10-re? Igérem nem kérdezek többet. -
bb #208 és ezt nem nézik rossz szemmel az opok? Egyébként köszi!! -
Pityuka Fővezér #207 vagy zip -
Pityuka Fővezér #206 Így keress rá: dc++ limited
exe, vagy rar kell legyen -
bb #205 és melyikek limitesek? már kerestem, de nem találtam. -
Pityuka Fővezér #204 Az uploadom limitálva van 10 kb/s-re. Így nem vesznek el sávszélességet a letöltésemből. Mint mondtam: használjon ön is limites dc++ -
bb #203 mi az hogy le vagy limitálva?? -
Pityuka Fővezér #202 Használjon ön is limites DC++ klienst! -
bb #201 Esti programom: nfs kipróbálás után 15g megosztást produkálni. Kár, hogy a koli is emelte a limitet. Eddig ez volt benne a legjobb, hogy 10g volt a share. Az még nem olyan sok. De a 15g már elég szép. Egyre rosszabb lesz a dc így. Szegény chello-val felmegyek aztán amíg nem töltenek rólam addig jó, aztán valaki elkezd tölteni és buktam, mert a letöltés 10-edére lassul. Na mindegy megpróbálok érdetkelen dolgokat megosztani. ;-) -
Pityuka Fővezér #200 Estére nekem is meg lesz, a 2. cd már meg van osztva bincue, de uram, önnek ezt nem ajánlom:le vagyok limitálva és elfelejtettem hol lehet kikapcsolni. -
Pityuka Fővezér #199 Igen, de az legalább T3 60 slottal -
bb #198 az nem túl jó. akkor valamit még fel kell majd pakolnom, hogy le tudjam szedni a XIII-t. Még mindig csak egy emberkének van meg? -
Pityuka Fővezér #197 Emelték most kértem le a szabályzatot: 15 giga -
bb #196 én tegnap 10.3 g megosztással vígan töltögettem. Aztán lehet, hogy a nagy roham miatt (NFS, XII, KOTOR) emelték. -
Pityuka Fővezér #195 Akkor engem csúnyán átvágtak 5 perce sincs, hogy mekkérdeztem -
bb #193 kolin csak 10g a minimum. Azaz tegnap még annyi volt :)) -
Pityuka Fővezér #192 Mekkérdeztem 15 giga :-( -
Pityuka Fővezér #191 Nemtom, nekem 25 gigám van megosztva.
Nincs valamid cd-n, vagy máshol amit felpakolhatnál gyorsan? -
Pityuka Fővezér #189 Darabokban van fenn. Pl: flt-x13c
De keress rá így: XIII -
Pityuka Fővezér #187 T3 elég szépen jön 44k -
Pityuka Fővezér #186 DC++ koli hubon van meg egy opnak én tőle húzom -
Marcus_ #183 Apám,kurva nagy vagy:))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#182 multi megy? -
#181 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd te vadállat ne tedd ezt velünk, nem érdemeltük ezt....... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#180 En a vegenel tartok, itt van valami foellenseg, nem tudom, hogyan kell kinyirni! Segitsetek mar!
Itt egy kep rola, hatha ez segit!
PLEASE HELP!!! -
#179 Mit kell csinálni a 2. pályán? Kinyírtam az őrt, de nem tudok bemenni az ajtón amit őrzött. Eljtutott mér vki idáig? -
#178 Lenn van mar valakinek, hehe? :) -
#177 nem az a baj, hgy nincs hely a vinyón, hanem mert kemény 4cd-s a game... -
Pityuka Fővezér #176 -
#175 Peace. -
#174 Nem köcsög akartam lenni, csak provokálni akartalak
Amúgy 512 ADSL vagyok szintén. -
Pityuka Fővezér #173 Ja 56 k-n 56 kilobit/s modemet értek. -
Pityuka Fővezér #172 A helyhiány a baj? Hát írd ki egyesével, ha nincs elég vinyód. Gondolom nem a 100 forintos nyers cd a baj, mer adok kölcsön.
insp: stb
512 adsl, mert megérdemlem. -
#171 Megszólalt a kollégista/rendszergizda/stb... -
#170 en is csodalkoztam
14 December 2003 Counter-Strike: Condition Zero (c) Vivendi -
#169 BAZZ, 4CD?!
Mit tudtak 4cd re rakni?