1529
-
#49 Mellesleg:
BOLDOG KARÁCSONYT! :-) -
BlackWolf #48 ez a jatek kell nekem -
#47 Szerintem jó. Legalább megmutathatjuk, hogy lószart se ér a hülye szövegük a f*sz politikusoknak. -
#46 Szal a Rockstarnak nem eleg hogy a GTA-aval most vagy 4 perben vannaka nep ellen most meg kiadtak ezt a szadikus jatekot is :))))
Nem semmi... -
#45 Hm. egyre jobban várom.
De jó lenne egy ilyen játékban védtelen játékellenes politikusokat gyilkolászni. -
#44 Na akkor egy oras jatek utan ujjab fejlemenyek!
Kezd erdekes lenni. Birom benn azt hogy nem amolyen hent jatek mert ha ketten tamadnak akkor mar futni kell mert siman megvernek. A hang AI tokeletesen mukodik ami neha elony neha nem mert hamar meghalannak. Altalban nekivagok a falnak egy uveget mire meglatnak elkezdenek utana rohanni es en elbujok es a sarkon fejbe baszom :)
Sajnos kurva nehez szal strategiazi kell benne eleget :)
A harcok nehezek mert reflex az kell nagyon... amikor ut ki kell vedni majd azonnal tamadi egyet majd megnezni mit csinal mert ha o is kivediakkor megint vedeni kell mert visza vag de ha nem vedi ki lehet tovabb utni :) -
#43 De ne feledd, hogy PS2 dvd-re nem tömörítve kerülnek a cuccok, szóval szerintem max 3. -
#42 Mint emlitettem a jatek 4.5 giga szal minimum 4 cd tuti lesz ha majd kijon Pc-re is :))) -
#41 Az igaz hogy a jatekban a Fuck es ilyesfajta szavak telyes elmenyben elnek. Szal szidjak egymast mint atom. Semmi cenzura nincs benne. A kivegzes akkor fobrutal ha nyomva tartom az egyik gombot. Leirnam pl a uvegszilankos kivegzest.
Megfogja haturol a fejet majd haton szurja a szilannkal azutan a nyakat elvagja majd megfirditja es hason szurja kb haromszor majd pofan vagja az oklevel aztan elengedi es a foldon meg beleszur parszor. Azt gondolom hogy emlitesre se melto hogy ver folyik boven :) -
#40 Jótanács (csak olvastam valahol): próbálj minél tovább időzni a préda mögött és akkor elvileg brutálisabb kivégzéseket fog produkálni. Asszem az a lényeg, hogy minél kegyetlenebb módon végezd ki az ellenfelet. Várom a fejleményeket. :DDD
(Mellesleg én még mindig tülkön ülve várom, hogy PC-n is megjelenjen, hogy jól odab*sszak a f*sz cenzorokank) -
#39 Igaz a Ghosthunter jatek ami ugyancsak Ps2 azt egyszere kaptam Manhunt-al es annak is az eleje tok szar volt de a masodik palyatol leeset a pofam mert en meg ilyet nem lattam soha de itt nem errol a jatekrol van most szo. -
#38 Te nem jacottam sokat vele mert most mast jaccok de kiprobaltam.
De elarulom hogyaz elso 15 perc borzasztoan unalmas es nem mutat semmi ujjat.
Van a hapi akivelmenni kell lore majd felszedni egy zacsit majd egy hapit meg kell olni a zacsival ugy hogy a pofajara huzza es megfojtja vagy mi. Aztan volt egy okolcsata ami harom uteses kombobol es egy lefejelesbol alt. Majd kaptam egy uveg szilankot es azzal gyilkoltam.
A jateknagy alapszik a zajra szal nagyon ovatosan kell menni.
A grafika ocsmany. Komolyan... minde ellenfelnek egy olyan hulye zokni van a fejen es tok debilen neznek ki. A taj maga lehangolo.
De ez meg csak a kezdete szal meg nem tudok rola irni tul sokat de igy az elso benyomas nagy 0.
Majd meg nyomom es akkor leirom mit tapasztaltam mert nem tudom elhinni hogy egy 4.5 gigas , Rockstar altal kiadott jatek ennyire szar lenne :) -
#37 És milyen benne a "hang alapú AI"?...mert nagyon úgy van leirva mintha vmi korszakalkotó újdonság lenne benne(ami elő is fordulhat) -
#36 Ps2 uhum...
bake azert csak kell legyen valami elvezetesebb is mint az elso 15 perc mert 4.5 gigat foglal a jatekes eddig a GTA3 grafikaja erosen veri ezt szal valami nagy kell legyen...
Azert a GTA3 hosinlitas mert a Manhunt-ot is a Rickstar alkotta. -
BlackWolf #35 sephi te min jaccol vele? ps? -
#34 Hat igy felora jatek utan szerintem tok szar. Majd meg jaccokvele de eddig nem mutatt semmi ujjat. Sot tok szar :)
De nem kiabalom el mert volt mar ilyen hogy a jatek tok szarul kezdodott aztan meg nem tudtam letenni :) -
#33 Nincs valakinek egy feature listája?
(Amúgy köszi Tibre :-))) ) -
#32 A Manhunt elõreláthatólag november 18-án jelenik meg, azonban eleddig senki sem játszott magával a játékkal. Legalábbis nem verte nagydobra vagy az NDA van a dolog mögött. Mindenesetre az IGN készített egy újabb fícsör beszámolót a játékban elõforduló bandákról, illetve a hangközpontú AI-ról.
A Manhunt-hoz jó fülek kellenek... A Vadászok, mint minden más valós ember, odafigyelnek mi zajlik körülöttük. A környezeti zajok közül azonban kimondottan az érdekes hangokra - váratlan személy mozgása, felboruló szemeteskukák, mozgó kavics, stb. - figyelnek fel.
Andrew Hay, vezető művész és producer szerint a hang alapú AI képezi a játék epicentrumát. A megfelelő hatás érdekében sok időt töltöttek a megfelelő kivitelezés kikísérletezésével: "Az AI központi része a játéknak. Sok időt feccöltünk bele (inkább el sem mondom mennyit), hogy a megfelelő módon működjön, s a játék audió aspektusa konzisztens legyen, hogy a játékos által keltett zajokra típusuktól függően felfigyeljenek a rosszfiúk. Úgy gondolom a végeredmény nagyon meggyőző (főleg egy sötét szobában, jó hangrendszerre...)".
Mindegyik hanghoz egy hangerő és egy érdekességi szint tartozik: nagyon magas, magas, közepes, alacsony és nagyon alacsony. A radarképernyőn látható piros körök képében, mekkora zajt csaptunk. Bizonyos hangok érdekességi szintje a távolság föggvényében folyamatosan csökken, azonban egy lövés hangja még távolról is igen nagy vonzerővel bír. Ugyanakkor a léptek zaja vagy távolról jövő neszezés nem feltétlen fúj riadót a vadászok elméjében.
Amint hangot hall egy vadász a hang terjedéséből és érdekességi szintjéből adódó kalkulációkkal eldönti a delikvens, mit is hallott, milyen prioritást élvez és veszi-e a fáradtságot, hogy utánanézzen a zaj forrásának. Egy újabb csavarként jelen vannak a háttérzajok. Adott esetben egy sörétessel vagy felrúgott szemeteskuka által kiadott hanggal elvonhatjuk a többiek figyelmét a valós - pl.: iszkolás a murván - ténykedésünkről.
Minden egyes csoportosulás más és más értékrendszerrel bír, ebből adódóan kellő figyelmet kell fordítanunk üldözink szokásainak tanulmányozására, ellenkező esetben megtalálnak és kiélik rajtunk szadista álmaikat.
A Vigyorik (Smileys) örömüket lelik a másik szenvedésében, s minden alkalmat megragadnak, hogy minél tovább kínozhassák a kiszemelt áldozatot. Betegesen perverzek. A banda tagjai minden alkalommal a védjegyként szolgáló vigyormaszkban mászkálnak, melyen adott esetben egy korábbi áldozat vagy az öncsonkító rituálék során rászáradt vér maradványai éktelenkedhet. A Vigyorik lazán szervezett őrülteket, sorozat gyilkosokat, pszichomókusokat és szadistákat egyesít.
Dialógusaik rejtélyes egysorosoktól kedzve a tébolyult állati hangokon keresztül az énekelt gyermekrímekig mindent kimerítenek. Kiszámíthatatlanok. A legtöbb Vigyori magában beszél vagy az éppen kiszúrt áldozatához, ergo nehéz eldönteni, hogy észrevett-e minket vagy önmagát szórakoztatja.
A Hadikutyák főként ex-katonai speciális erőkből és helyi fanatikus vadászokból áll. Előnyben részesítik a taktikai megoldásokat és a fegyverhaszálatban is remekelnek. A kipusztult Carcer Város Állatkert lakói. A Hadikutyák a lehető legveszélyesebb és leghatékonyabb gyilkosai a bossz tarsolyában lévő zsoldosoknak. Mottójuk: "Nem ejtünk foglyokat". Prédájukat különös vadsággal, kegyetlenséggel vadásszák le. Lesből rajtaütés, tőrbe csalás, lappangás és a szemből telibe taktikai megoldásokat kedvelik.
Cash először az állatkertben találkozik a Hadikutyákkal. A terület számukra túl jól ismert. Néhány bandatag hű marad a katonai múltjához. Gyakran társalognak a speciális erőknél ismeretes kódszavakkal, azonban többségük tudás hiányában improvizál. Katonai múltjuk ellenére az áldozat üldözésekor sokszor állati ösztöneik veszik át az uralmat fölöttük. Ekkor könnyen felhergelhetővé válnak és nagy zajt csapnak...
Szintén Hardwiredról. -
#31 A hangokra,zörennésekre nagyon oda figyelnek a készítők.Az AI is oda fog figyelni minden neszre. -
#30 Köszi, valami hasonlóra gondoltam. :-)))ű
Bár egy feature listának jobban örülnék. -
#29 Az IGN egyik szerkesztőjének megadatott a lehetőség, hogy játsszon a Rockstar erőszakos és egyben feledhetetlen megoldásokat felvonultató játékával, melynek sikerét a pénzügyi szakemberek is csak remélik.
Megyek oszt hent akciójáték helyett egy szűk skálán mozgó, ám annál mélyebb tartalommal megáldott játékkal van dolgunk. Főhősünk, James Earl Cash alapból settenkedve araszol Carcer City mocskos városában. A bevetem magam a többiek közé a flintával szerű megközelítések szinte minden alkalommal kudarcba fúlnak, a beteg embervadászat Rendezője pedig fanyalogva fordul újabb halálraítélt után. A mérleg feje tehát a lopakodás és az elmés megoldások felé billen.
Emberünk, James Earl Cash, irányítása lényegretörő és számos, az MGS-ből már ismert mozdulatsorral büszkélkedhet. Falhoz lapulva kitekinthetünk a sarok mögül, majd fegyverünket kézbe véve meglephetjük mondjuk a Vigyorikat. Ugyanakkor kúszhatunk, kihajolhatunk, stb. Három különféle fegyver lehet nálunk. Egy általános (nylon zsacskó vagy épp egy üvegszilánk), egy kézi fegyver (baseball ütő), valamint egy lőfegyver (pisztoly, sörétes és egyéb néhéz csúzlik).
Azonban a gyilkolászás módszeressége fogja igazán őrületbe kergetni a német cenzorokat. Amint Cash-nek sikerül egy ellennek a háta mögé kerülni felemeli a kezét jelezve ezzel, hogy tettre kész. Egy színes kis ikon mutatja mit fogunk véghezvinni. Azonnali reagálásnál egy Sietős gyilkolási aktust hajtunk végre, melynél max. 3 mp-et várhatunk. Ha 3-5 mp közötti időtartamban készülünk, akkor egy Erőszakos, míg öt másodpercnél hosszabb várakozás után egy Borzalmasnak titulált nyúvasztást hajtunk végre. Persze minél tovább várunk, annál nagyobb a veszélye, hogy megfordul a delikvens...
Természetesen Mr. Pig avagy a Rendező szeret mindent lefilmezni, s minél változatosabb henteléseket hajtunk végre annál jobb anyagot tud összeállítani, amit aztán mindenféle bónuszokkal honorál.
Idővel feltűnik egy feltörekvő riporternő, akinek szemet szúrt a kivégzésünkről leadott média anyag. Nem tudni, hogy a javunkat akarja vagy csupán eszközök vagyunk számára, mindenesetre szeretné a mi segítségünkkel megszellőztetni ezt a beteges bizniszt. Ez viszont elítéltként megfontolandó... :)
A Rockstar közel nem fedett fel mindent, szeretnék, ha a játékosoknak is maradna egy-két finom falat a játékmenetből.
Forrás:Hardwired -
#28 Amúgy lehet majd saját karakterkülsőt csinálni? Úgyértem maszkot meg ruhát vásárolni, stb. -
#27 Őőő... Van valahol bővebb infó róla? A hivatalos oldalon egyetlen érdemleges dolog sincs. -
BlackWolf #26 freddy majd lenyomja akkor jason csak ne arcoskodjon -
#25 Jason visszatért... -
#23 Nem tudom miert erzem igy de valahogy nem lennek oda a tenyert hogy egy olyan pasi rohangajon utanam :)))) -
-
#21 értelek, nekem zavaros volt eddig -
#20 Én nem erről beszéltem, hanem arról, hogy olyan 2006 körül jön ki új konzol, addig viszont a PC sokat fejlődik, tehát a nem konzolos átiratok fényévekkel jobban fognak kinézni PC-n!!! -
#19 nem értem miért lesz nagy kulonbség 2006ra a pc és konzol között...
mellesleg konzolra is ha gagyi warezt iratok akkor az is vagy megy vagy nem, szoval ha pc-re eredetit veszel akkor nem lesz gondod, mivel a "pc fejlesztok" sem a gyagyi warezhez tervezik agépet.... -
#18 Mi? Nem értem mit akarsz.
Vagy arra gondolsz, hogy nagyobb lesz a különbség? -
#16 és az hogy lehet hogy akkor kulonbség lesz? megáll a pc fejlesztés? :) -
#15 ja, de megjelenési időpontot nem mondtak :( -
#14 Jön PC-re is!!!!!
Forrás:gamestar.hu -
#13 Köszi. Később biztos lesz jobb. -
#12 na, beraktam a banner-t -
#11 Vajon mikor jelenik meg PC-re? -
#10 igen,az a kis ffIX nagyon jól néz ki,csak nem ps1 ben! -
#9 Nezd meg peldaul a Final Fantasy 9 -et ami meg anno jelent emg Ps1-re. Amikor beraktam a Ps2-be es feltunningoltam a grafikat meg egyeb dolgokat aszitem leesek az agyarol annyira csodaszep volt :) -
#8 Ez a gond, hogy nem mindig a szuperextra grafika számít.
Vki még mindig a ps2-be ps1 game-t tesz mert akkora a varázsa.