1529
  • Lacc
    Pláne hogy már nem limites chelloval nyomom hanem adsl-el :D
  • Hmuda
    Mondjuk úgy, hogy:

"Egy ISO-t megér..." :D
  • Lacc
    Ezen már én is gondolkoztam, hogy nem unalmas-e kicsit a játék. De egy darabig biztos szórakoztató lesz.
  • Sephi
    Ja es amig nem jaccotal vele ne pofazz mert majd meglatod hogy az a edesdraga 80% a gamerankingsen siman lehetne 10% is.
  • Sephi
    Persze hogy jo vicc...

A jatek minimum 3 Cd lesz... lehet 4 :)
  • Sephi
    Te nem gondolkodsz jo ember.

Szerinted mi ertelme van egy jateknak ahol anny a lenyeg elejetol a vegeig hogy halkan kell elore haladni es egyenkent meg kell olni alig valtozo technikakal , amik kurvara brutalisak es itt ott mar eltulzottak , az ellenfeleket?

Semmi mas nincs benne csak enny. Majd meglatod te is hogy igazam van. Akinek ez a jatek teccik az kiskorabban sok kisalatot kinzott vazz. Nem lehecc epelmeju ha ezt elvezed. Bevallom vannak meg ultre hentelos jatekok de ott sem van ennyire brutalisan kidolgozva egy kivegzes.

Egyszoval a jatek azert unalmas mert semmi mast nem lehet bene csinalni csak gyilkolni ugyanazokat kb ugy 10 felekeppen.
  • Hmuda
    Ja. 16*15. Jó vicc. Nem csodálom, hogy Nuke-olták.
  • Corey
    hát 16x15 MB eléggé furcsának tűnik..
  • Lacc
    Reméljük.
  • gyraph
    Mejelent egy ilyen:
    PC Game ISOs Manhunt (c) Take 2 Interactive 16x15 MB NWA , de sajnos maris nukos/fake...
    Elvileg barmikor johet egy normalis verzio.
  • Tibre
    de minek írok ennyit,legalább írnád oda sephi a mondandód után,hogy szvsz mert a te véleményed kurvára nem egyezik a többséggel
  • Tibre
    ettől te jobban érzed magad,hogy 100× leírod azt,hogy egy nagy fos a game?azért mert nehéz attól még nem szar,én sem szarozom az olyan játékokat,amikben béna vagyok mert tudom,hogy jó a kivitelezés csak nekem nem jön be ennyi.Mindenhol lehúzták?akkor nézz fel a gamerankingsra ott 80% körül mozog,ha ez neked a világ legrosszabb játéka akkor még nem játszottál igazán rossz játékkal.
  • Alien
    megtaláltam a honlapját a játéknak, ahogy nézem egyenlőre nem nagyon lesz PC-n. Mondjuk nekem a képek alapján nem jön be annyira. na de mindegy, ez itt a manhunt topic:)
  • Alien
    én kiváncsi vagyok rá, legfeljebb letörlöm majd ha nem tetszik:)

erről a The Suffering-ről tudnál bővebben mesélni? ez lesz PC-n?
  • Sadun Tryst
    nem is kell szólni még 1x!
    aki akrja kipróbálja majd... nekem PS2-n nagyon tetszett, és PC meg is fogom szerezni... ennyire azért nem kéne lyukat beszélni mások hasába...
  • Sephi
    Es nem a legbrutalisabb mert pls a The Suffering sokkal brutalab mint ez.
  • Sephi
    En szoltam es szolok megegyszer! Ne izgujatok fel a jatekra tulsagosan mert egy nagy szar! Mindehol le lett pontozva! Attol meg hogy a RockStar csinalta sajnos az egyik legszarabb jatek ami valaha letezet.
  • Sadun Tryst
  • Tibre
    backup-ért ez sok szvsz :P
  • RYAN MCKEAN
    1000-ft-ért venném meg a játékot ha kéne!
  • Alien
  • Tibre
  • Sadun Tryst
    akkor tegyed majd be az íródba az 1000-est ok? legalább fizesd má ki, ha ilyen hülyének ír... :P
  • RYAN MCKEAN
    én az írótól veszem meg te hülye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    nem a boltban 1000-kért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Sadun Tryst
    ha Te mondod... mondjuk neked oda sem adnák a boltban a játékot... :P
  • RYAN MCKEAN
    nagy szar játék!
    rossz a grafika!
  • Alien
    ez a játék KELL majd nekem!!!! Örülök, hogy kiadják PC-re is
  • Sadun Tryst
    jee! sokkal tisztábbak a textúrák, mint a PS2-es verzióban! :) hál isten nem csak 1 szar konzolátiratot kapunk ;)
  • Sadun Tryst
    most nézem csak milyen értelmes szösszenetet sikerült írnom ide... :D de a lényeget sztem leszedtétek... :)
  • Tibre
    Megjöttek az első Pc-s képek.
    Csak erős idegzetűeknek!

Még több kép:www.hardwired.hu
  • Sadun Tryst
    PS2-n én már kipróbáltam és csak ennyi jött le = évtized legbrutálisabb játéka! de nekem én élvezem! ^__^
  • Tibre
  • zaki
    megjelenés: április 23
  • Sephi
    Nos ez mar vegleges velemeny. A haver mar 4 oraja jacca de semmi ujjat nem mutat a jatek. Kurva unalmas szal dobhato. Nagy csalodas ez a Rockstar reszerol!
  • Sephi
    Gyerekek en most jaccotam meg vele kb egy orat de hat ez kurvara unalmas! Nehogy mar errol szojon az egesz jatek! Eddig mast se csinaltam csak hulye egyeneket vertem agyon! Es ez mar majdnem ket ora jatekidonel! Valaki nyugtasson marmeg hogy ez nem ig van vegig!!
  • Sephi
    A bunyo resze amolyan 3D-es Street Fighter :)

Utni kell es rugni es ha hatra huzod a analogot akkor vekezel :)

Hya es ha ezt a jatekot cenzurazzak akkor mar szerintem inkabb ki sse agyak...
  • Tibre
    wow bunyózni is lehet benne
  • Hmuda
    Szerintem nem fogják, eslvégre a GTA-k se lettek agyoncenzurázva, a RS nem fogja hagyni.
  • Gnome
    Mondjuk ha ezt kimerik adni akkor vminek a kezdete lehet...Bár anno a Postal2őt is kiadták és nem volt belőle semmi komolyabb per...Bár itt ha az amerikai kölyök véletlenül hasonszúrja magát akkor persze akkora perek lesznek megint....hát igen ez az "Igéret Városa"
    csak a PCs verziót ne cenzúrázzák agyon

CSa'
  • Hmuda
    Nemrég volt téma, hogy miylen átirat is lesz ez PC-re. Kéremszépen, mikor kaptunk mi a GTA-s arcoktól szar átiratot? :-)))