1529
-
antijedi #209 ilyen a mi szerencsénk... :/ -
#208 Azon filózok, hogy mennyire gecik a rohadt szervek, hogy pont az általam legjobban várt game kikerülése előtt zavarják meg a warezt. Most minden be van fagyva ami kicsit is a játékokkal foglalkozik. -
Corey #207 jah mikor átolvastam láttam, pont ezt linkeltem be a Hitman: Contracts topicba épp -
#206 "Among the groups targeted by Fastlink are well-known organizations such as Fairlight, Kalisto, Echelon, Class and Project X"
http://www.usdoj.gov/opa/pr/2004/April/04_crm_263.htm
van egy par konzolos csapat is a celszemelyek kozott -
#205 razor1911nél volt ilyen. most csukták le az akkor letartóztatott vezetőt. -
Corey #204 az FBI-nak NWA-t kéne elfognia inkabb amiért azok egy fake Manhunt-ot adtak ki -
#203 Epedjenek meg akik lebuktatták őket. Nemrég volt egy hasonló helyzet nem? Úgy rémlik legalábbis, valamiért leállt egy kis időre a warez és néhányan kongatták a vészharangot. Aztán helyrejött minden :P -
Corey #202 eztis kinyomatták xbox-ra (nforce). Semmilyen konzolos warez group nem bukik le, csak az ilyen Fairlight hírességek?... -
antijedi #201 aber = de
:PPP -
#200 "De ez csodálatos" -
#199 Én nyomtam PS2-n fpst, és marha szar irányítani joypadon a célkeresztet.
TPSek meg szintén tök árkádosak, pl. a Getawayben automatán ráállt a célpontra a fegyver... -
#198 WOLFET-ből annyit tanultam, hogy a Wunderbar az csodálatost jelent :D
IST meg ugye létige, de az ABEr az passz :D
Na milyen vagyok? :D -
antijedi #197 ..., félig bukásra állok németből szal ezt pls hanyagold :P -
#196 Aber das ist wundeba :))) -
antijedi #195 nem láttam és nem is érdekel, legalább anyira elfogult vagyok mint te csak más irányban :P -
#194 Gyermekem... lattal e mar FPS jatekot Ps2-on?
Es ha mar itt tartunk csak szolok neked hogy USB bill es USB mouse is letezik :PPPPP -
antijedi #193 de van fps modusz is :DDD ráadásul hitman olyan tps aminél néha célozni is kell... és abban emgint a pc a jobb :) -
#192 Hitman TPS -
antijedi #191 fps-nél konzolos irányits jobb mint pc-s? kicsit elfogult vagy szerintem... :P -
#190 -
#189 Hat en mar lentebb kifejtettem melto velemenyemet a Manhunt-rol.
A Hitman-t meg talan Pc-en toltam volna inkabb de rajottem hogy Ps2-on se rosz :) Talan az iranyitas jobb is... -
antijedi #188 anyááááááááád ;PPPPP -
#187 -
#186 devárod! kész! nincsvita :DD -
#185 En nem banom a Manhuntot :)
Hitmant se nagyon :)
Ps2 rulez :P
( jaj de le fognak anyazni most emiatt:))) ) -
#184 Ha ez tényleg így lesz akkor eljő a warez sötét korszaka. De szvsz ennek még nincs itt az ideje. -
Corey #183 mirét van olyan érzésem hogy nem lesz itt hitman vagy manhunt egy ideig. adjIsten ne legyen igazam.. -
#182 hehehhee -
Skyline #181 Sephi a Deviance javít mindig az hogy deviance elcseszett valamit az nagyonritka volt...
Fairlighnál meg 10ből 5-6 progi szarvolt...
Viszont mostjön a baj...Ha deviance-ék beijedtek és abahaggyák vagy lefülelik őket is akkor kb vége a wareznek?
Imersionékra nem számítok...Deviance-ék egyedül maradtak szinte:/
-
Coolfire #180 Uhh..bocsesz ez az flt topikba kellet volna.. -
Coolfire #179 On the eve of Isonews founder Krazy8's 5 month prison sentence, and Razor1911 leader Pitbull's 18 month prison sentence, the undisputed king of piracy groups, Fairlight, has announced they plan to retire. It's all summed up in their last nfo file-
Information :
=============
It has been a good few years, but it is now time for Fairlight to close its
doors for good. Many reasons have made us come to this judgement but we feel it
is for the best. The scene is getting to be a dangerous place. Not only do we
have to fear from the feds but also the unhonorable ones in the scene who lower
themselves to narq the competition. Retiring on top seems to be the best
decision for us. We want to thank all those throughout the years who have helped
us in one way or another.
/Team FairLight
After providing the public with countless games, I can't thank these guys enough. They will be truely missed.
-
Corey #178 lol én is most olvastam. sztem nem az egész bandát kapták el, nem hinném hogy csak Hollandiában placcol az összes tag. ha csúcs nettel meg tudással, kacsolatokkal rendelkezel, bárhonnan lehetsz tag szvsz. -
Coolfire #177 Ja tényleg ott van még a Razor1911.Nekik is elkapták a vezetőjüket,mégis rölízeltek mostanság egy pár gamét. -
#176 Mondjuk nyilván nem az egész csapatot kapták el, szal a maradék ha nincs befosva folytathatja, vagy átpártolhat egy másik csapathoz. -
Coolfire #175 Hmm..szerintem még korai.Ha emlékeztek a FairLight egyszer-kétszer már bedobta a törülközőt,de azután mindig alkottak vmit.Summa summarum:reménykedjünk. -
#174 Remélem azért a DEV kiadja. kár lenne, ha emiatt berezelne a maradék csapat. -
#173 Gyászoljunk :( -
Coolfire #172 Nincs igazad,mert valóban mindig a Deviance javít.De ezen ne vitázzunk,inkább azon szurkoljunk,hogy csak a packagert kapták el,és nem a beszerzőt v. a crackert..:)) -
#171 Tessek? FTL tul sokszor adott ki kijavitott crackeket amit a DEv baszot el baz es nem forditva! -
Skyline #170 Addig nempánikolok amíg Deviance van:)
Fairlight túl soxor adott ki szarul tört játákokat..