1529
-
ShaiHulud #409 nem kell mindket eger gomb...eleg vagy az egyik vagy a masik..es azt vettem eszre hogy nem jo tul kozelrol csinalni. -
#408 Javaslom olvass utána a hivatalos oldalon.
http://bitconjurer.org/BitTorrent/index.html -
#407 A jövő GTA-iban talán már egy-egy épületet, rezidenciát stb. is be kell járnunk, és rommá kell majd lőnünk mindenkit. Állat lenne :)
(javítok: még állatabb lenne :)) ) -
#406 majd a driv3r -
Corey #405 nem rossz a game, de nem is a 3 év mulva emlékezni fogunk rá kategóriába tartozik. el lehet vele ütni az időt, stb, hangulata is megvan. gta3 motor illik alá, bár feldobná a game-t ha járművet is lehetne vezetni:) Vagy mondjuk egy gta-ba bele lehetne csempészni az itt felvonultatott lopakodást szvsz, bőviteni az amugyis nagy repertoárját. -
fanatifo #404 Leci arsenal ird le pontosan hogy kell letölteni egy jatékot onnan lépésről lépésre plizzz -
fanatifo #403 hogykell elindítani????? -
#402 kell hozzá egy bittorent progi.
Miután leszedted azt a pár kb-os torrent fájlt elinditod azt miután feltelepítetted a bittorentet és már szedi is. -
#401 még jó hogy lecsukták őket mellesleg a készítők is megérdemlik azt a köszönöm-öt. -
#400 Valaki kipróbálta már? Ha igen írjon róla plz és itt most nem a brutalitás érdekel hanem hogy a játéknak van e egyébb lényege is. -
fanatifo #399 Hogy kell letölteni a supernováról????????plssss help -
CUCLI #398 amit láttam képeket azt kell mondjam ,hogy a game szép ahoz képest ,hogy a xaros gta3 motorral csinálták. -
#397 Na kipróbáltam nem olyan rossz bár tényleg kissé monoton...
Kérdés-hogy a rákba kell úgy ölni, hogy ne üssön egyet előtte a levegőbe? Nekem állandóan ez történik, szépen mögélopódzok, benyomom a két egérgombot de mielőtt bejönne a gyilkolás múvi legtöbbször még csap egyet a levegőbe és néha erre az áldozat hátrafordul aztán akkor verekedhetek... -
CUCLI #396 tényleg van néhány cikkíró aki ha pl rossz kedvében van vagy bármi más akkor azt a játékról írt cikk látja a kárát.
-
#395 egyébként már bocs,de szinte minden játéknál(még a legjobbaknál is) van néhány olyan hülye cikkíró,aki mondjuk a half-life-ra 50%-ot ad -
#394 "Es Tibre draga a jatek konzolon 14% kapott tehat az a 6 millio ember aki konzolon jaccota nem volt oda erte"
igen konzolon 14%-ot kapott,hogyne hajtogasd csak a baromságaidat,de elég ha csak elnézel ide:gamerankings,amit már mondtam is egyszer szóval ne játszd a szenilis vénembert,(ez az érték mérvadó is nem az a 14%,amit te itt irkálsz),ja és mind azt a 6 millió embert megkérdezted,aki játszott vele,hogy tetszik e neki vagy nem?vagy 6 millió haverod van lol? -
CUCLI #393 de ott nem tom letölteni mert megkerestem de nem jött be semmi csak egy hosszú szöveg -
#392 www.suprnova.org és ott keresd meg. -
CUCLI #391 valaki küldjön egy supernova linket priviben mert nincs zsé a mobilon és nem tok küldeni a HDCre smst ths -
#390 Amikor mar a 50-edik embert ugyanugy kell megolni akkor talan mar kicsit unalmas lesz.
Es Tibre draga a jatek konzolon 14% kapott tehat az a 6 millio ember aki konzolon jaccota nem volt oda erte. Nos nem tudom akarkivel beszeltem mind anyaztak a jatekot a monotonsaga miatt. Lehet Pc-en mas lesz nem tudom de hogy en nem toltom le az is tuti :)) -
szalacsy2 #389 Szerintem nem korszakalkotó a cucc, de egy végigjátszást bőven megér. Mégy nagyon az elején vagyok, eddig egy hibájavan, picit monoton. Konzolos topicban olvastam, hogy onnantól lesz kircsi, mikor már kőfegyvert is lehet használni. Szögbelövőt már találtam, elég gyenge sajna : ( Mind1, majd a shotgun : )A grafika nem a legszebb, de sztem. pont illik a gammához. Ahangulat viszont tutti. Ennyi... -
#388 Hát ez elég harmat... Valahogy másra számítottam. No mindegy, azért még próbálkozok vele tovább. -
#387 attol tartok semmiféle porvakarás nem lesz :P -
Corey #386 mindjart lentvan, megnézegessük tényleg olyan "nagyportkavaró"-e -
#385 Milyen a game érdemes letölteni? -
davos80 #384 Graf. nem nagy szám, 2gigát telepít, crack-el nincs baj.Köszönjük Razor!
Alszok. -
davos80 #383 -
davos80 #382 Nekem már lennt van.A HDC villámgyors volt. -
Nyiri #381 Nalam 20 percig birta a cucc, szanalmasan gane, F8.
persze ez erosen szvsz... -
fanatifo #380 hogykell tölteni le a supernovárol plizz help -
#379 26 file lent van. Jövöget a drágám. :D -
ShaiHulud #378 -
winnie #377 a bt-gm EFNet-es irc csatiról le lehet szedni a manhunt torrent file-ját. -
davos80 #376 Te ne tölts, nekem kell a sáv! -
ShaiHulud #375 thx mar csorog lefele:) -
#374 MI a szarér nyeli el a postjaim baze. -
ShaiHulud #373 #364 -
ShaiHulud #372 ott a FAQ :) enis most latom eloszor ...faqban van hogy lekell tolteni bittirent progit ott ajanl parat oprendszerekhez...aztan lekene szedni .torrent filet csak az eppen nem akar legyunni...aztan menne mar a moka:) -
fanatifo #371 supernovának a linkjét vkitől plizzzzzzzzzzzzzz -
#370 Tényleg hogy kell használni ezt a Suprnovát kérem írja már le valaki mert még csak most hallottam róla előszőr.