16931
11552975001178628345.jpg
  • SlayR
    Nemtom válaszoltak-e már neked de a zene az a Get Far - Shining Star
  • Magnumrolcsi
    Köszi. Ez volt az!
  • Carti19
    Africanism - Summer
  • Magnumrolcsi
    Szokták a rádióban is adni,düb-düb zene, de csak ennyi maradt meg belőle nekem.
    [Úgy írom ahogy éneklik, hülyén fog hangzani :) ]

Kám á véj, káám áá véj...

Előre is kössz!
  • Oziris666
    Ha a szulák show előzetesnél arra a szomorúbb hangvitelű számra gondolsz az Sara McLachlan - Angel című száma!Ami mellesleg az Angyalok városa betétdala!
  • Oziris666
    Sziasztok!
    Egy kis segítség kéne!
    A cimet meg az előadót se tudom sajna!Latinos hangzású zene,férfi kezdi énekelni és utána egy nő nyomja a refrént!Kb. egy fél éve nyomták sokat a discókban,de most is játszák még jópár helyen!Végig spanyol az egész szám!
    Ha esetleg tudtok segíteni előre is kössz!
  • cicai
    mi annak a számnak a címe, aminek az alapja ugyan az, mint az irigy honajmirigy filmek végén szokott menni.
  • Aegis
    hálás köszönet!
  • konyi
    Rednex - Cotton eye Joe
  • Aegis
    ennek a számnak nem tudja véletlenül valaki a címét?

előre is kösz!
  • Carti19
    Valaki megtudná mondani hogy ENNEK a számnak ki az előadója és mi a számcíme?

Thanks előre is!
  • Hixer
    Figy megfigyelésem szerint a

Scumfrog Vocal mix áll legközelebb hozzá!

Szal nézd meg a Scumfrog féle mixeket! van Knob Dub meg Club mix, és Vocal mix nézd meg ezeket mer ezek hasonlítanak nagyon arra, sztem az egy ilyen scumfrog mixből van kivágva ami az oldalon van...
  • soharobi
    Egész idáig bolyongtam a neten százezer verzióban megtaláltam, természetesen ami nekem kellene, az sehol sem volt....
  • soharobi
    Köszi szépen. Néztem jó ára van a lemeznek, igy, hogy most már megvan az előadó, körbenézek egy picit én is. +1x Kösz
  • Hixer
    Nah a fortdance-es Track 002:

Annie Lennox - Pavement Cracks

c. szám valamelyik remixe. Ami valszeg ezen a CD-n meg is található. Mit ne mondjak eléggé drágán kóstálja az amazon. Habár jókat hallani a lemezről ennyit sztem nem ér meg. Egyébként sem tuti hogy ezekközül tuti vmelyik az a mix. Lehet saját remix is. Még ezt megpróbálom kideríteni.
  • Nolycsy
    Nagyon köszi, ez volt az!
  • soharobi
    Sziasztok!
    Könyörgöm SEGÍTSETEK
    A kedvesem nagyon szereti az alábbi zenét, de sajnos nem tudom beszerezni sehol, mert se az előadót, se a szám címét nem tudom. És azt sem honnan lehetne letölteni. Azt hiszem erre indult el a hajó 2003-ban a BALATONON. (BOAT BARTY)

A befutóképen elindul magától a zene, ott a 2song-ot kellene kiválasztani, arról a zenéről lenne szó....
    A segítségeteket előre is köszönöm.
  • soharobi
    Sziasztok!
  • skristof
    köszönöm mester! :)
  • Dichter
    Junior-Senior: Move your feet
  • Dottor Dag
    nekem nem ismerős..
  • Nolycsy
    3-4 éves
  • Nolycsy
    Keresek egy számot! Nem tudom mikori, de egy 3-4 biztos van. A klip régi számítógépes játék-szerűen van megrajzolva. A főszerepben az'szem egy kalapos-szakállas pasi (a szakáll nem biztos), egy fiatalabb srác és egy mókus van.
    A fő szövege ilyesmi, hogy "Everybooodyyy! ....... Someboooodyyyy. Oh oh ooooh!" Aztán ritmusosan valami ilyesmi, hogy: Stop! can't stop the beat! (de a stop-on kívül semmi sem biztos)
    Remélem valaki ráismert.
  • North
    Köszi.
  • Zséé
    Sting - Shape OF My Heart
  • North
    Ciao! Tudja valaki mi ennek a számnak a címe/ előadója? A Leon a profi c. film alatt megy többször is. Csengőhangként meghallgathatjátok.:) http://www.7777.hu/pop.php?azon=51302&o=13&prefix=KP
  • Dottor Dag
    Sok van....
  • Wicked Belzebub
    Szia
    Nézz át a '80-as évek zenéi topikba, és ott keresd meg a 4519-es hozzászólást :))
  • konyi
    Sziasztok!Ma ( május 6. 14.13 ) hallottam a Sztár FM - en egy disco számot, amit már régóta keresek. Kuyamorgással és ugatással kezdődik, a refrénje pedig Scooby Doo vagy valami ilyesmi

Előre is köszönöm!
  • Zadeus
    hytok!! nem tudtok esetleg segiteni abban h keresek egy számot ugy van a klippjükbe ilyen szektások és régebben a calgon is felhasználta azt a számot a reklámjukban naon jó szám :) ha valaki tudná segithetne előre is kösz
  • drowns41
    Köszönöm szépen!
  • Hixer
    Na megjött Hix3r mikulás bácsi...

puttonyába hozott finomat:

A carstyling.hu-s zene kérlek:
    Red Star - Fly
    Egyébként:

Fly to the sky,
    You can do it now,
    Open your mind,
    Feel the music all around.

A focis cselek videó zenéje pedig:
    The Roots - Guns Are Drawn

Mivel a reklámzene fórumot nézi sztem a user ezt oda is beírom, nah hohohohóóó viszlát!
  • tootaal
    ha valaki tudja engem is érdekelne
  • tootaal
    de különben lehet die vagy eye is
  • tootaal
    sztem az fly csak a to miatt hallod t-snek
  • Tobbi
    Hali!
    Az MCM-en szokták nyomni azt a számot amire én kiváncsi vagyok.
    Egy idősebb vörös hajú faszikám farmercuccban, és egy néger nő énekel benne!
    Ennyit tudok róla sajnos, meg hogy nagyon jó zene!
  • Alien
    Megy az én már megnéztem, csak jelenleg egy csomó oldal behalt, úgy látszik ez is köztük van :( :)

Amúgy nem tudom, hogy mi lehet az a szám, de majd még megpróbálok utána nézni, ha újra megy az oldal.
  • Elvie
    nekem nem működik a link...
  • Elvie
    nézd meg ezt,sztem ez az:Bodyrockers - I Like The Way
  • skoos
    Egy diszkó/dance jellegű számot keresnék, ez a számnak a refrénje:

"The way you touch me,
    The way you look at me,
    The fire in your eyes...."

stb stb....de nem találom! Mi ennek a számnak a címe?