16931
-
#1916 Sziasztok! Magyar zenéről van szó, Numbred - Live @ HomeClub(2006 jan 27) mixének kb 52.percében hallható. Magyar, progresszív hangzású.A szövegéből egy kis részlet:
"Most mégis megtalált egy gyönyörű éj
Érzem a lüktetése benned él
Ahogy lélegzem...."
"Ma végre elvarázsolt kedvesem
Szótlanul tűri ahogy meglesem
Az álmaidat és a vágyaidat
A mából (???)"
Sorry a hosszú hsz-ért :) -
Doma #1915 Who wants to live forever? -
#1914 MI a hegylakó filmzenéjének a címe?
vmi queen
köszi
-
React #1913 Hellóó :) Nem tudjátok milyen zene megy a Dr. House alatt? Amikor szöveteket meg sejteket mutogatnak(az elején)? -
#1912 Ennek semmi köze nem volt a topikhoz, gratz. -
#1911 Butterfly-ból az Ophidian a best! -
#1910 Az:) -
#1909 Crazy Town - Butterfly
de ez vicc kám kámma lédi -
#1908 ismeri vki azt a számot amiben ezt éneklik
kám, kám kám ö lédy, suga baby
-
epernye #1907 volt egy heineken reklám asszem a vb-vel kapcsolatban és a reklám allatti szám címe és előadója kéne előre is köszi.
-
Menő #1906 igen, kössz. -
Doma #1905 José González - Heartbeats
Ha erre gondolsz... -
Menő #1904 Nem tudjátok ki gitározza és mi annak a számnak a címe, egy reklámalatt megy amikor egy csomó színes lufi pattog az utcán és egy plazmatévét reklámoznak benne? -
#1903 Nincsmit :) -
#1902 Igen ez az thx. -
#1901 Igen arra, thx! -
#1900 Mas Que Nada-ra gondolsz? -
#1899 Nem tudja valaki mi a Black Eyed Peas új számának a címe? -
#1898 Köszi mindenkinek! Megtaláltam őket! -
konyi #1897 Az első szám: Michael Jackson & Paul Mc Cartney - Say, say, say -
Aegis #1896 a második Eagle Eye Cherry - Save tonight -
#1895 HI_TACK: Say Say Say (waiting for you) ez lesz az -
#1894 sorry az egy másik szám -
#1893 az első szám az a: Beatfreakz - Somebody's Watching Me
ha minden igaz...
-
#1892 Sziasztok!
Esetleg tudna nekem segíteni valaki. Egy party zenét keresek, ami 2004-05 ben volt nagy sláger a partykon. Tieto The Rock Project című számának a második fele az nagyon hasonlít rá, de az nem az. Ha így nem megy, akkor megpróbálom telefonra felvenni...
Nagyon megköszönném ha tudna valaki segíteni! -
#1891 Sziasztok!
Lenne két szám,aminek nem tudom a címét. Nézzétek el nekem,hogy ilyen borzalmas a felvételek minősége,de hát mobillal lettek felvéve... :S
Előre is köszi a segítséget! -
#1890 Sziasztok, van egy zeneszám, amit leginkább bulikban szoktak játszani, valami olyamit mond benne, hogy mango, vagy manbo nem tudom, de szerintem nem olyan régi, és soknak lehet az egyik kedvenc zenéje. -
#1889 A Mátrix 2-be van... Come On... Nagyon technosan hangzik...
Valaki? -
#1888 Sziasztok!
Van egy videó, az alatta szóló zenére lennék kíváncsi. Csak éppen:
a Videót CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK nézzék meg. Elég, ha elindítod és leteszed a tálcára a böngészőt. Nézzétek el nekem, én is csak találtam egy másik topikban ezt a linket. Tehát azt kérem, hogy ne anyázzatok, mert nem szóltam.
A videó -
#1887 Martin Solveig - Everybody -
BlackWolf #1886 hali!
van egy szam mostanaban a radioban magyar nyelvu es a csaj az evszakokrol enekel . nemtudjatok a cimet ? -
#1885 köszi -
#1884 fall out boy - dance dance -
mixcontrol #1883 Hellotok nem tudjátok hogy honnan lehet leszedni ezt a zenét Belmondo: Lesz, volt, van? -
#1882 Tárgytalan ^.^ -
Mi az a szám,ami mostanában a Sziget "fesztivál" reklámja alatt megy ?
Rádióban,pl a roxy-n szoktam hallani,de a tv-ben leadott reklém alatt is az megy.
-
#1880 Csá!
miannak a számnak a cime.. :D
a coolon volt ma.. a cimét pont nem láttam :D
a klipbe egy ilyen szalagavat féle buli megy (rockzene amugy) és van egy csávó (vöröshaj, pajesz, bajusz...) és a buli közben ott olvassa a könyvet, meg odameny minden csajhoz és lekoptatják..
elég sok a klipben az olyan rész mikor megáll a zene és pofáznak szal ien szituáció van -
#1879 Nemtudom ki néz itt Cartoon Network-öt.. Az lenne a kérdésem, hogy tudja-e a valaki, hogy a Billy és Mandy kalandjai a Kaszással reklámja alatt milyen zene szól?
Annyit értek belőle, hogy Don't fear the reaper.
Köszi! -
#1878 Nem tod vki linket adni az axe click reklám zenéjéhez? -
#1877 Ide is irok hatha tudna nekem valaki segiteni.
Keresnek egy szamot es nem tudom sem az eloadot, sem a szam cimet.
A szam egy kicsit rockos beutesu tehat nem a mai tucc-tucc zenei stilus.
3-4-es uteme van tehat eleg porgos, tipikusan olyan zene, aminek a ritmusat ha hallja valahol az ember automatikusan atveszi.
Szinte az egesz szovegben vegig everybody-snak, valami hasonlo szovege lehet:
"Everybodys knows, Everybody goes, Everybody does, Everybody lose" s kozben szol alatta vegig valami ilyen utemben az elektromos gitar da-tam-tam-da-ta-tam.
Stilusra leginkabb a "Lenny Kravitz - Are You Gonna Go My Way" szamara hasonlitanam, de talan ez valamennyire lassabb.
Ja azt elfelejtettem megemliteni, hogy az enekes ferfi.