16931
-
skristof #1796 ezen az oldalon ami megy zene az micsoda nemtudja valaki?
vagy h mi az első szó amit a csaj énekel? ... to the sky
először azthittem h fly, de sztem valami t betűs.. segítséget előre is köszi -
#1795 tuti kellemes érzés lesz mikor meghallják :P
-
lord nihilus #1794 én arra gondoltam ha látok egy elhagyatott malmot, vagy egy sétáló alakot az út mellett (amúgy én is alföldön lakok) -
#1793 az alföldön nincs is semmi ijen ami ennyire ijesztő lenne - tudom hiszen itt lakom -
lord nihilus #1792 nagyon hálás lennék, ha vki megmondaná annak a számnak a címét(esetleg előadóját)ami a Texasi Láncfűrészes gyilkos(az új verzió) film elején van, amikor mennek a kocsival még mielőtt felveszik a csajt.
(be akarom tenni haverjaimnak mikor nemsokára megyünk a kocsiban az alföldön keresztül ) -
#1791 Sziasztok! Van egy mp3-am amit egy videóból szedtem ki. Szeretném emgtudni az előadóját és címét. Remélem tud valaki segíteni A szám -
Carti19 #1790 Will Smith - Miami -
#1789 Hallott már vki erről? MCM adón szokták adni.
Stylesystem - keep on moving (lehet rosszúl írtam) -
404error #1788 mi ennek a számnak a címe:I go in to miami........
wellcome to miami -
404error #1787 kössz alien ezt már énis kerestem :D -
#1786 köszi. ez az, amit kerestem. -
#1785 Nincs mit -
#1784 Kössz!
-
#1783 Crazy Town - Butterfly -
#1782 come my lady come-come my lady
vmi ilyesmi, a TV2-n is megy egy reklámba.
Valaki?
-
#1781 Ashlee Simpson - L.O.V.E. -
#1780 Hi.
Nem tudja mi annak a számnak a címe amit most szokott nyomni a rádió és egy csaj azt énekli benne, h hello hello hello. Ennyit tudok róla csak sajnos. -
#1779 ha megvan szóéjál már légyszives mert nekem is kéne , tetszik:) -
#1778 a 4 tesóban szól a szám mikor bemennek a bowling cluba és a dagat csávóval dumálnak akkor szól -
#1777 A háttérben menő szám címére lennék kíváncsi.
http://ftranx.uw.hu/miez.mp3 -
Krinyus #1776 A Nike JogaTV zenéje: Barbatuques:Baiao Destemperado -
#1775 Nem is hittem volna, hogy beatles. Köszi szépen! -
Wicked Belzebub #1774 Beatles:Twist And Shout -
#1773 Sziasztok, van egy twist vagy rock n rol szám, amiben egy férfi énekel főképp, de van egy "kórus". És ilyesmi a szövege egy ponton:
You look so good
(You look so good) -
Krinyus #1772 Sziasztok! A Házon kívül 20-i adásában,az utolsó 'riport' a romákról szólt, közben egy dal szólt, én arról szeretnék többet megtudni. Ja, és még egy. A Szulák-show előzetesében szóló számról is kéne egy kis infó. Ha van valaki,aki tud,kérem segítsen. Köszi! -
#1771 Nem baszogatásból írom srácok, de van reklámzene topik, lehet ott nagyobb sikerrel jártok. -
Fboy #1770 helló
énis az egyik nike joga bonito reklám zenéjét keresném. amikor zlatan ibrahimovic meg cristiano ronaldo játszik. kösz előre is -
Viktorio #1769 Nah hát hello!
Megint kéréssel fordulok felétek!
Még az előzőekben említett reklám zenéje sincs meg, de ujból egy reklámzene címe és előadója érdekelne!
JogaTV reklám ami mostanában megy a csatornákon!Kis Ronaldinho és a nagy Ronaldinho nyomja benne veszettül!A végén a "kicsi" megmutatja azt a "footballista" tekintetét!:) Nem tudom h ez igy mond-e vkinek vmit de ha nem az megnézheti ezt a szetm órisási "kis filmet" a nikefootball.com-on(jogatv)!Keresse meg akit érdekel és ha tudja a címet az legyen szíves eme fórumba beírni!
Előre is köszönöm! -
#1768 az nekem is kéne mikor elkezdődik a meccs az a zene -
#1767 Frank Popp Ensemble - Hip teens, don't wear blue jeans
Nagyon jó banda, szedd le a többi számukat is -
#1766 google és lyrics segítségével ezt találtam,remélem erre gondoltál:
Frank Popp Ensemble - Hip Teens Don't Wear Blue Jeans -
#1765 Van egy elég régi szám amiben azt éneklik hogy "hippies don't wear blue jeans...". Mi a szám címe? -
#1764 köszi szépen!!! -
#1763 Valaki nem tudná feltölteni: dj k! - plastic people k-i original mix ? -
Viktorio #1762 Sziasztok!
Én az uj adidas reklám(josé+10) reklám zenéjéről szeretnék többet megtudni!Ha vki tudna nekem segíteni h mi a szám címe és előadója akkor hálám sokáig üldözné!
Köszönet! -
Wicked Belzebub #1761 Nalin & Kane - Cruising -
#1760 Sziasztok! Segítsetek már! Hallottam egy számot, de nem tudom mi a címe. Egy férfi énekel benne (olyan lightos rockos) "Ez az éjszaka csak a tiéd" ez a refrén. ?????????? Vajon mi lehet? -
#1759 az ella lakáshitelek alatt szóló számnak mi a címe? :) -
#1758 sztem ATB de nemtom melyik leheeeet a szám cime -
#1757 üdv.Segítségeteket szeretném kérni,nem tudja valaki mi ennek a zenének a címe?