16931
11552975001178628345.jpg
  • skristof
    ezen az oldalon ami megy zene az micsoda nemtudja valaki?

vagy h mi az első szó amit a csaj énekel? ... to the sky
    először azthittem h fly, de sztem valami t betűs.. segítséget előre is köszi
  • tootaal
    tuti kellemes érzés lesz mikor meghallják :P
  • lord nihilus
    én arra gondoltam ha látok egy elhagyatott malmot, vagy egy sétáló alakot az út mellett (amúgy én is alföldön lakok)
  • tootaal
    az alföldön nincs is semmi ijen ami ennyire ijesztő lenne - tudom hiszen itt lakom
  • lord nihilus
    nagyon hálás lennék, ha vki megmondaná annak a számnak a címét(esetleg előadóját)ami a Texasi Láncfűrészes gyilkos(az új verzió) film elején van, amikor mennek a kocsival még mielőtt felveszik a csajt.
    (be akarom tenni haverjaimnak mikor nemsokára megyünk a kocsiban az alföldön keresztül )
  • drowns41
    Sziasztok! Van egy mp3-am amit egy videóból szedtem ki. Szeretném emgtudni az előadóját és címét. Remélem tud valaki segíteni A szám
  • Carti19
    Will Smith - Miami
  • Magnumrolcsi
    Hallott már vki erről? MCM adón szokták adni.
    Stylesystem - keep on moving (lehet rosszúl írtam)
  • 404error
    mi ennek a számnak a címe:I go in to miami........
    wellcome to miami
  • 404error
    kössz alien ezt már énis kerestem :D
  • SASboy
    köszi. ez az, amit kerestem.
  • Alien
    Nincs mit
  • jax
    Kössz!
  • Alien
    Crazy Town - Butterfly
  • jax
    come my lady come-come my lady
    vmi ilyesmi, a TV2-n is megy egy reklámba.
    Valaki?

• Magnumrolcsi
    Ashlee Simpson - L.O.V.E.
  • SASboy
    Hi.

Nem tudja mi annak a számnak a címe amit most szokott nyomni a rádió és egy csaj azt énekli benne, h hello hello hello. Ennyit tudok róla csak sajnos.
  • akyyy
    ha megvan szóéjál már légyszives mert nekem is kéne , tetszik:)
  • bigfoot
    a 4 tesóban szól a szám mikor bemennek a bowling cluba és a dagat csávóval dumálnak akkor szól
  • FtranX
    A háttérben menő szám címére lennék kíváncsi.

http://ftranx.uw.hu/miez.mp3
  • Krinyus
    A Nike JogaTV zenéje: Barbatuques:Baiao Destemperado
  • Dying Soul
    Nem is hittem volna, hogy beatles. Köszi szépen!
  • Wicked Belzebub
    Beatles:Twist And Shout
  • Dying Soul
    Sziasztok, van egy twist vagy rock n rol szám, amiben egy férfi énekel főképp, de van egy "kórus". És ilyesmi a szövege egy ponton:

You look so good
    (You look so good)
  • Krinyus
    Sziasztok! A Házon kívül 20-i adásában,az utolsó 'riport' a romákról szólt, közben egy dal szólt, én arról szeretnék többet megtudni. Ja, és még egy. A Szulák-show előzetesében szóló számról is kéne egy kis infó. Ha van valaki,aki tud,kérem segítsen. Köszi!
  • Dichter
    Nem baszogatásból írom srácok, de van reklámzene topik, lehet ott nagyobb sikerrel jártok.
  • Fboy
    helló

énis az egyik nike joga bonito reklám zenéjét keresném. amikor zlatan ibrahimovic meg cristiano ronaldo játszik. kösz előre is
  • Viktorio
    Nah hát hello!

Megint kéréssel fordulok felétek!

Még az előzőekben említett reklám zenéje sincs meg, de ujból egy reklámzene címe és előadója érdekelne!

JogaTV reklám ami mostanában megy a csatornákon!Kis Ronaldinho és a nagy Ronaldinho nyomja benne veszettül!A végén a "kicsi" megmutatja azt a "footballista" tekintetét!:) Nem tudom h ez igy mond-e vkinek vmit de ha nem az megnézheti ezt a szetm órisási "kis filmet" a nikefootball.com-on(jogatv)!Keresse meg akit érdekel és ha tudja a címet az legyen szíves eme fórumba beírni!

Előre is köszönöm!
  • bigfoot
    az nekem is kéne mikor elkezdődik a meccs az a zene
  • Dichter
    Frank Popp Ensemble - Hip teens, don't wear blue jeans

Nagyon jó banda, szedd le a többi számukat is
  • PLackó
    google és lyrics segítségével ezt találtam,remélem erre gondoltál:
    Frank Popp Ensemble - Hip Teens Don't Wear Blue Jeans
  • Tufa
    Van egy elég régi szám amiben azt éneklik hogy "hippies don't wear blue jeans...". Mi a szám címe?
  • PLackó
    köszi szépen!!!
  • Tufa
    Valaki nem tudná feltölteni: dj k! - plastic people k-i original mix ?
  • Viktorio
    Sziasztok!

Én az uj adidas reklám(josé+10) reklám zenéjéről szeretnék többet megtudni!Ha vki tudna nekem segíteni h mi a szám címe és előadója akkor hálám sokáig üldözné!
    Köszönet!
  • Wicked Belzebub
    Nalin & Kane - Cruising
  • wudy86
    Sziasztok! Segítsetek már! Hallottam egy számot, de nem tudom mi a címe. Egy férfi énekel benne (olyan lightos rockos) "Ez az éjszaka csak a tiéd" ez a refrén. ?????????? Vajon mi lehet?
  • mabbak
    az ella lakáshitelek alatt szóló számnak mi a címe? :)
  • akyyy
    sztem ATB de nemtom melyik leheeeet a szám cime
  • PLackó
    üdv.Segítségeteket szeretném kérni,nem tudja valaki mi ennek a zenének a címe?