16931
-
#2877 Enigma - Voyageur(2003) -
Doma #2876 És tényleg. Elsőre 4 mpnyi jött le -
Szabi1991 #2875 juj ismerős , de nem ugrik be a neve :( -
Szabi1991 #2874 36 mp :) -
Doma #2873 Ejjj 4 másodpercből nem hiszem hogy lesz olyan aki segíthet neked
Talán egy kicsit próbáld meg hoszabb változatban betenni. -
zenemano #2872 Majd ha meg lehet nyitni, meghallgatom ;) -
#2871 Ennek mi a címe?
zene -
zenemano #2870 A töltelék zene megfogalmazásom megtévesztő volt, olyan zenére gondoltam ami nem túl témadús, kicsit inkább mismétlődő de hangulatos és háttérzenének, be- vagy levezetésnek lehet használni műsorokhoz, csak nehéz ezt egy szóban megfogalmazni.
De mindenki nevében köszönjük a fáradozásodat és az infót, amit beszereztél. Mások is keresték, majd továbbadom az infókat.
Ha rábukkanok a számra, szólok! -
#2869 -
#2868 Gary Jules - Mad World -
#2867 ennek mi a háttérzenéje?
http://youtube.com/watch?v=fCI4z-s5LTs
ismerős de nem ugrik be -
Szabi1991 #2866 ha énmég emlékeznék rá :)
(vmi orosz zene megy akkor , nem ?) -
#2865 lol, kösz:D -
paul161 #2864 hali!
nem tudja megmondani mi annak a számnak a címe ami a szabadság szerelem elején szól??? -
#2863 Valaki nem tudna olyan egy-két szerző mondani, akimai keringő számokat csinálnak esetleg gregorian stílusban bármilyen nyelven, sőt akár egzotikus kelet-európai nyelven...
Előre is köszi :) -
Szabi1991 #2862 miért nem mondod meg nekik hogy küldjék át ? :) -
Szabi1991 #2861 nem kelett volna sokat visszaolvasnod :) #2853 -
#2860 mi a címe annak a zenének ami ez alatt megy? köcce előre too... -
#2859 Aaaa megvan vegre. Irtam az mtv-nek es valaszoltak. Szoval errol lenne szo: Paul Murphy & Marc Woolford Project - Jazz Room (Spiritual South remix) Tudtam en, hogy nem egy toltelekzene. Most mar csak a bakelitet kene beszerezni, remelem addig megtalalom legalabb mp3ban a neten. -
zenemano #2858 Ebben az előadásban (Franc D'Ambrosio éneklésében) nem adták ki a teljes verziót, de más előadó (ha jól tudom) elénekelte ezt a dalt, melynek címe: Brucia La Terra -
#2857 nos nekem van előadóm, és van számcímem is.. viszont a szám kellene (ha létezik) TELJES egészében..
http://thegodfathertrilogy.com/gf3/anthony.html
erről lenne szó.. nemtalálom az egészet :( -
#2856 YouTube-on rákerestem a klippre, tényleg ez az a szám, thx :) -
zenemano #2855 Lehet... bár amit bakeliten kiadnak, azt nem mindig (olykor elég ritkán) adják ki CD-n, ez a kár... Nem sokan tökölnek vele, hogy ilyen zenéket bakelitről bedigizzenek mp3-ba és még közzé is tegyék... -
#2854 Bakeliten tuti kiadták, mert hallottam egy buliban, de eddig meg senki sem tudtam megmondani a cimet. De sztem ha tudnam a cimet az az erzesem h akkor sem tudnam letolteni sehonnet sem. -
Szabi1991 #2853 Blur-Song 2 -
Szabi1991 #2852 it's blur - song 2 -
zenemano #2851 Ha jól tudom ez egy spéci zenéje a MTV-nek, szóval CD-n nem adták ki. Az ilyen töltelék zenéket olykor bérlik vagy készíttetik.
De nem árt ha írsz az MTV-nek és rákérdezel. -
#2850 hi, még kérdés: ez alatt lévő zene címe mi? (ha esetleg 1 letöltési linket is kapok azt nagyon megköszönném :)) -
#2849 m1 Kultúrház című műsor főcímdalának mi a címe/előadója? ha valakinek így nem ugrik be akkor töltse le innen és hallgasson bele. -
#2848 thx -
zenemano #2847 Akkor miért nem hívod fel őket, ehhhhh ... hivatkozz a szavakra meg az időpontra mikor hallottad, vissza tudják keresni elvileg... -
#2846 köszi a segítséget, de sajnos egyik sem az. :( radio-1en hallattoam tegnap. -
#2845 Légyszi akinek megvan elküldené nekem erre a címre:
"Crystal - te vagy a jel"
[email protected]
Előre is köszi
Big Thanks :) -
grezlee #2844 Köszönöm szépen! :) -
zenemano #2843 És a remixet honnan szerezted, mi a neve a remixnek? -
#2842 sziasztok,
ismeri valaki ezt a szamot?
http://www.mytempdir.com/1089448
egy remixbol kaptam ki.
koszi elore is.
sziasztok -
zenemano #2841 ...na igen az előbbi tippem 2006os szám volt, lehet nem ezt kerested...tehát ha ez se jó...esetleg...
Loona - Mamboleo (1999-es sláger)
Itt a Radio.Blogban bele tudsz hallgatni a Loona slágereibe (és a Mamboleo-ba is).
-
zenemano #2840 Mégegy tipp, aztán bedobom a törülközőt :)
Helena Paparizou - Mambo (original version)(90mp-es részlet)
Van ennek persze több diszkósított változata is ...
Szövegrészlet:
....
Do it, do it, do it
Come and stay tonight
Wake up a little fantasy,
Take a little bite,
Can't you see? You're love addicted me.
Just a little taste, shook my life,
and hit me like a drum.
Hey,hey,hey
I feel the mambo,aiya
A mambo,aiya
You make my heart go
Hey,hey,hey
Just like a mambo,aiya
I let it out
A mambo,a-heya -
zenemano #2839 Ez valami házikészítésű paródia...
A teljes számot Császár Előd csinálta/énekelte (koppintotta Disco Express-től???), címe: Butitájm
Lehet készült pár acapella is, amit aztán szanaszétmixeltek és variáltak a neten... De lehet az is, hogy egy TV-s kabaréból/szórakoztató műsorból vágták ki, mert ez Balázs Péter (kabaré)színművész úr hangja.
Ennyit egyelőre... -
zenemano #2838 Elvileg az első diszkóban elhangzó szám:
Linkin Park & Jay-Z - Numb/Encore
(ez valóban nem került rá a Soundtrack CD-re, mert Jay-Z nem adta az engedélyét hozzá!)
A második pedig:
Nina Simone - Sinnerman (Felix da Housecat's Heavenly House Mix)