16931
11552975001178628345.jpg
  • televanatököm

mi ez nem tudjátok?
  • zenemano
    És hol hallottad te ezt a zenét amúgy? Rádió? TV?
  • grezlee
    Sziasztok! Engem annak a számnak a címe érdekelne ami a Miami Vice (2006) elején felcsendül, rögtön azzal kezdődik a discoban! Kérlek segítsetek!
    Megvan a Soundtrack, de nincs rajta...
    PLS HELP!
  • SASboy
    lehet
  • Szabi1991
    szvsz vmi remix :)
  • SASboy
    nem ez sajna. amire én gondolok inkább ilyen dance/house stílus. thx mindenesetre.
  • zenemano
    Come on baby let's-a do it!
    Hey Mambo, Mambo Italiano!

Bette Midler - Mambo Italiano

ITT bele is tudsz hallgatni.
  • SASboy
    hi.

mi lehet annak a számnak a címe, amiben az van, hogy mambo meg do it? ez a refrénekben van. sajnos csak ennyit értettem meg belőle :( régen nagy sláger volt. csaj énekel benne. remélem tudtok segíteni. thx
  • sweech
    szvsz ezek között lesz
  • Szabi1991
    horora akadva 4-ben van egy rész , amikor két fekete gyerek visszaemlékezik vmi kempinges pecázásra , annak a számnak mi a cime ? vagy az előadója ?
  • BIZ0906
    Hernandez & DJ Tyo - Let's Get Down
    Megvan végre!
  • zenemano
    Akkor sikerült a "te vagy a jel"-et is megszerezni?
  • Tsippsy2
    Megoldottam :)
    És én is befejezni veled....
    Az élet nem a sértődékeny embereké...
    Majd egyszer te is megtanulod...
  • Doma #2824
    Jobb gomb, mentés másként. Remélem jó lesz.
  • Tsippsy2
    Az *.mpc kiterjesztésű fájlokat milyen lejátszóval tudom meghalgatni?
  • Buci
    The Verve - Bitter Sweet Symphony-ról tud vki 1 letölthető linket adni? :S
  • Tsippsy2
    Utánna néztem
    Mauro Picotto - Proximus-nak és ez tetszik :) (Adiemus albumokat most töltögetem, le to**tről .)
    ÉS tényleg a rain dance az pont ilyen :)
    És ezért ISMÉT nagy köszi!

De azért engem még mindig zavar ez a "te vagy a jel szám" Zenemanon kívül senkinek nincs meg(vagy nem is tudja hol..?
    Sajnos to****nteken magyarok nem igazán vannak.
  • zenemano
    Na mielőtt még kitőr a bandaháborúúúú...

Amikor a Crystal szám nyomába eredtem én is csak magát a számot kerestem, nem albumot. Azt tudni kell hogy baromi kicsi a feltöltési sebességem és még egy szám is sok időt emészt fel míg feltöltöm. DE találtam egy fórumot ahol valaki feltette a full CD-t és ott volt a CD-n ez a szám is... Azt meg nem tudtam hogy időalapú a neted, SORRY!

A másik szám amit belinkeltem INGYENES és nagyon gyorsan letöltődik ,meg nagyon hasonlít a Crystal-os számhoz is, ha már ennyire szereted ezt a hangzásvilágot.
  • zenemano
    Az amit te keresel zenét, az ezen az oldalon pont be van linkelve a 2803-as hozzászólásomban:

Adiemus - Adiemus

(ha rákattintasz és jól van beállítva a böngésződ, akkor felugrik egy kis ablak és ott mentheted a zenét a vinyóra egy gombnyomással)

Ezt persze feldolgozta egy dj is, ez pedig a:

Mauro Picotto - Proximus (Medley With Adiemus)

című száma.
  • Sylvie89
    Nagyon köszönöm a segítséget!!!!
  • Brolly
    "De ha már ennyire nem külditek, el és sz****ok rám..."
    Ha szarna rád Zenemanó, akkor szted belinkelte volna neked az oldal címét, megkereste volna neked a másik számnak a címét, ami sztem nem kis dolog.
    "Tudok oldalt, mutatni, ahol vannak tutoriálok a gyengébbek kedvéért..."
    Neked kéne tutorialt nézned hogy kell a legegyszerűbben egy szerencsétlen filet letölteni.
    "És mik azok az árak, ember...."
    Örülj neki bakker abból a "nyinyi-pá-ja-já, pá-já, pá-já"ból tudta hogy melyik számra gondolsz, és megmutatta mi is a címe, az egy dolog hogy fizetős, nem azért azt mutatta hogy fizessél, mert gondolom csak azt találta, és így ha egy kicsit gondolkoznál akkor letudnád tölteni vhonnan, nehogymár még ő szedje le neked.
    Egy kcisit visszafoghatnád magad, vki próbál neked segíteni erre meg kiosztod, nemhogy megköszönnéd hogy utána nézet, ha meg ennyiből se tod leszedni akko meg a sajnállak, nem is értem hogy tudtál regisztrálni az sgre, meg iylen logot csinálni...
  • Qwerty4
    Az eredeti változatát nem ismerem 100%-osan, viszont van egy 2001-es remixféleség amiről tudok:Mauro Picotto with Ademus - Proximus.
    Az erdeti szerintem csak:Ademus - Proximus.
  • Sylvie89
    Hellóka!
    Szeretném megkérdezni, hátha valaki(aki nálam okosabb)tudja, hogy mi az a szám, ami ez alatt a szöveg alatt szól.
    Fontos lenne!

http://media.putfile.com/Dominoday
    Előre is nagyon köszi.
    Sylvie
  • Qwerty4
    A hálátlanságod az maga a 2808. hsz., nincs mit mondani, az mindent elárul.
    "Írd le légy szíves, és azt is, hogy te ezt miből állapítottad meg, és milyen alapon vagy te képes mások megílétésére? Van ehhez végzettséged?"-ez meg LOL úgy ahogy van, nem kell semmi képzettség ahoz, hogy valakiről megállapítsam, hogy milyen ember, a megnyílvánulásokból tökéletesen látszik.
    És ezzel be is fejeztem a társalgást veled!!!
  • Tsippsy2
    És nehogy már én legyek a hibás,a miért volt olyan, hogy az egész albumot feltette. Nem én kértem, nekem ahhoz semmi közöm, én csak egy 4:25 perces számot kértem. Semmi többet.

• Tsippsy2
    ÉS most még egyszer megkérdezem:

Légyszi akinek megvan elküldené nekem erre a címre:

"Crystal - te vagy a jel"

[email protected]

Előre is köszi
    Big Thanks :)
  • Tsippsy2
    Amúgy nekem nem az album kell
    Nem szeretem a Crystalt, és ezt a számot is csak az afrikai szóló miatt szeretem...
    És még egyszer ez csak egy szám egy rövid kis szám, és egy csöpnyi e-mail, és mennyivel egyszerűbb lett volna nem az egész album feltöltésére vesztegeni, az "értékes sávszélességet", hanem csak egy *** számot elküldeni, egy előre megadott címre...
  • Tsippsy2
    Pontosan mi is a hálátlanságom?
    Írd le légy szíves, és azt is, hogy te ezt miből állapítottad meg, és milyen alapon vagy te képes mások megílétésére? Van ehhez végzettséged?
  • Qwerty4
    Azért visszafoghatnád magad csaj létedre...zenemano feltölti neked jóindulatúan a crystal albumot, ami idejébe + sávszélébe került és te még pattogsz is, mert képtelen vagy használni azt az ócska, szar rapidshare-t amikor még tökéletes használati utasítást is adott hozzá.
    Na szerusz, ilyen hálátlan emberekre nincs is itt szükség az sg-n, keress más fórumot és ott kérdezősködj ha így viszonyulsz a dolgokhoz.

• Tsippsy2
    Miért nem lehet elküldneni?
    Valami baj van?
    És mi ez:
    Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 54 minutes)
    Tudod mikor, perc alapú számlázásnál... az köszi
    És mik azok az árak, ember....
    Mi a nehéz abban hogy elküldöd egy mailban a számot?
    Mi?
    Egyes emberek mért rettegnek az e-mailos anyagok csatolásától? Olyan nehéz?
    Tudok oldalt, mutatni, ahol vannak tutoriálok a gyengébbek kedvéért...

De ha már ennyire nem külditek, el és sz****ok rám, akkor csak annyi lenne az egyetlen kérdésem, hogy valaki nem tud e olyan fórumot, ahol számokat, azok neveit lehet kérni????...

Előre is köszi!
    E-mailom: #2801-es hozzászólásban.
  • BIZ0906
    Ajánlani tudom http://up-file.com/
    Sián a linket megkapod és sehova nem kell kattintani mikor feltöltötted az anyagot akor yor download link utánna a poiosan kiírt up-file.com és ha van letöltés vezérlőd onnan kikapod a linket és azt linkeled be ide és akkor már mikor más tölti csak katt és már gödűl az anyag lefelé
  • zenemano
    Lehet még nem vagy rutinos a netezésben?
    Mindkét link ingyenes!

Az elsőnél legördítesz kicsit, jobb oldalt lent a Free gombra katt, időt megvárod míg letelik, majd a kódot amit ad, beírod és katt a Download.... gombra.

A második pedig az a zene, amiből a Crystal inspirálódott a mai slágerükhöz.

És itt van az CD-jeAdiemus Best OF CD-je, melynek számaiba bele tudsz hallgatni...

13. Rain Dance

Ez is hasonló hangulatu mint a "Te Vagy A Jel"
  • Tsippsy2
    Enya, Enigma albumok szinte mind megvan.
    Deep Forest után utánna nézek...
    De ilyen természetes zenéket, nem tudtok valahol, csak a nevük is elég lenne, egy kettő ilyen kórusos...
    Köszi
  • Tsippsy2
    Köszi zenemano, de innen nem tudom, hogy lehet leszedni, ez valami fizetős?
    NA mindegy nekem csak egy szám kéne, és csak is ez, úgy esetleg valaki nem tudná megoldani, hogy elküldje arra a címre amit adtam?

• zenemano
    Itt a full Crystal - Világok Hangjai CD

ezen rajta van az általad keresett szám is (3dik).

Azt a hangzásvilágot amit te keresel, azt még jól kifejezi az:

Adiemus - Adiemus

című száma is.

Ha meg nagyon nem bírsz magaddal, kutass: Enya, Enigma, Deep Forest számok után, ők mind neves képviselői a világzenéknek és a hasonló egzotikus dallamvilágoknak.
  • Tsippsy2
    És valaki nem tudja honnan vették ki ezt az afrikai "nyinyi-pá-ja-já, pá-já, pá-já"-s részt, mert szerinmtem ezt vették valahonnan bele.
    Ezt tuti halottam már másol.
    Vagy esetleg ilyen stíusú afrikai anyagot nem tudtok?
    Mert nekem ez a szám is ycsak ezért az afrikai kórusért tetszik
  • Tsippsy2
    Hi, nem tudom mennyire figyelitek ezt a fórumot, de kérnék egy számot
    Amit bárhogy keresek de nem találom neten!
    Légyszi akinek megvan elküldhetné nekem erre a címre:

"Crystal - te vagy a jel"

[email protected]

Előre is köszi
  • zenemano
    Sajna nem tudom, próbálj írni a srácnak és kérdezd meg:

[email protected]
  • Carti19
    http://www.send2u.hu/get/?f=fQftF3OqTAgYqGxORVZP

Aki tudja az előadót és számcímet az írja meg please :)
  • zenemano
    Hát arra a videóklippre pont emlékszek, s ha emlékeim nem csalnak, akkor az a szám a:

Tim Deluxe - It Just Won't Do

volt.