16931
-
Szabi1991 #2917 nemláttam a filmet :( -
Doma #2916 Ejnye no :P Szia Plas!
Jobb gomb mentés másként! -
Szabi1991 #2915 1 hét alat 3-an kérdeztétek... -
Szabi1991 #2914 #2853 Blur - Song 2 -
#2913 hétha vki tudja a trailer alatt szóló zene előadóját címét:
Milehetez?:)
Köszi... -
demetan #2912 mi annak a számak a címe, amelyik a Bad boys 2 film végén megy, amikor már szétesett a medence, és a folyóban uszkálnak a matracon?
-
#2911 szia zenemano,
sajnos a remix amiben volt nevtelen volt. meg probalkozom...
koszi
-
zenemano #2910 Free-t válaszd, majd a következő oldalon, ami megjelenik várd meg az idő leteltét, majd a kódot, amit kiad írd be mellé a kisablakba és katt a downloados szürke gombra.
Sikerült?
Remek :) -
atesz02 #2909 NNA!Szóval, említettem, hogy kéne nekem, a 8 mérföld "zongorás" változata.Bocsi, de nem erre gondoltam, hanem erre, ami ebben a videóban a 26 másodperctől kezdődik:
Erre gondoltam!
Még egyszer bocsi!
Szóval, akinek megvan, vagy tudja, hogy honnan tudom megszerezni, az szóljon nekem, minnél hamarabb! THANK'S! -
#2908 POnt az :)
-
#2907 ez a kaki? =) -
#2906 Mostanában halottam egy jó kis cha-cha-s számot.
Csak a refrén van meg: valami: "mucsá-csá, csá-csá, mucsá-csá" valami ilyesmi..
Repszerű az egész, és elég pörgős valaki nem tudja az elődót és a címet véletlen ?
Előre is köszi :)
-
#2905 És itt mit kell csinálni?
Free vagy Premiumot válasszak?
Ez fizetős nem?
-
zenemano #2904 Na hogy ez a gond se legyen már...
Itt a Crisztálos zene.
Karácsonyig remélem kitart ;) -
#2903 Köszi meglettek :)
Csak ez a Crystal-os szám idegesít még :(
Valakinek nincs meg ez:
"Crystal - Te vagy a jel"
:(
-
#2902 köszi:D -
#2901 nemrég láttam is azt a reklámot, a szám címe:The Prodigy - Voodoo People -
konyi #2900 Alphaville - Forever young -
#2899 Én arra ami az RTL klubbon megy a reklám alatt -
#2898 nem -
#2897 Erre a zenére gondoltál??? -
#2896 zenemano azért köszike a segitséget :) -
#2895 OOOOH SHIT...nem lehet igaz hoy nem készitettek rendes zenét hozzá...nem igaaaaaazzzz :( -
#2894 Sziasztok!
Mi annak a számnak a címe ami a "Wasabi mar, mint a mustár" c. film alatt megy? -
zenemano #2893 Az szerintem a Eurythmics feldolgozás lehetett:
Marilyn Manson - Sweet Dreams
Fiat Punto reklám, úton megy a piros punto és feliratokat tartalmazó üvegtáblákat tör át... -
zenemano #2892 Az a VW Passat-os zene sajna nem kiadott zene, cd-n ne keresd, izlandiak csinálták amúgy.
De ha nosztalgiázni akarsz és bereggelsz a reklamadatbazis.hu-ra, akkor a reklámhosszúságú (33mp) zenéjét meghallgathatod. -
#2891 Sikerült még tegnap letöltenem a számot soulseek-en keresztül és nagyon tetszik. Én meg még azt hittem nehéz lesz megtalálni, de szerencsére nem volt gond. -
#2890 hú tényleg, erről jut eszembe nekem is volt egy nagyon kedvenc zeném egy autós reklámba.
Sjanos arra nem emlékszem milyen márka volt, de a reklámban
egy autó ment egy utópálya szerűségen egyedül
és ilyen üveg falakat tört szét
aminek direkt nekiment
és többön is.
A reklám lényege azt hiszem valami akadályok legyőzése, de egész végig ilyen
óriási üveglapokba megy bele
ja és este játszódik
és már nem reklámozzák
Mi ennek a számnak a neve ami alatta megy?
Előre ezt is köszi :D
-
#2889 Hi Mindenkinek.
Nem tudom be-e ugrik valakinek a mostani Wolksvagen reklám, a márka nem nagyon ugrik be, egy fekete nagy wv(valami limuzin, lehet passat?). és megy a reklámban mindenfele és oylan jo kis nyugis zene szól közbe(valami We are free,We are alone...vagy ilyesmi is van benne a szövegben) Ha valaki segitene a cimmel hát én nem is tudom hogy köszönném meg. Nagyon szeretem az ilyen zenéket.
Nagyon megköszönném aki segitene. :) -
#2888 Bocs nem 2192 hanem 3192 -
#2887 Remélem ismeritek a funnyplace :)
www.funnyplace.com
Ott a főoldalon rögtön a listában a 3213-as filmet nézze meg mindenki, a fiatalságról szól :(...
Annak a reklámnak a zenéjére ami alatta van nem ismer rá valaki?
Itt a pontos link
Ja és ha ott vagytok nézétek meg ezt is, ami férfiakról szól, kicsit valós... 2192 -
#2886 Pont ezt :)
Köszi :D
Ezt imádom :D
A szövege nagyon bejön :):)
Már ami van :D
-
Szabi1991 #2885 Eminem-Lose Yourself Piano -
Szabi1991 #2884 ez az a szám ?
vagy ebbe bennevan ? -
Szabi1991 #2883 -
#2882 Némá, mont ezt kérdeztem! -
Szabi1991 #2881 Gondolom erre gondoltál :)
Scatman, Scatman John -
#2880 Valaki nem tudja mi annak a számnak a neve ami a "Nekem 8" című filmben ment, és annál a résznél mikor a nigger filmezi a szőke amcsit a márkás amcsi kocsiban, és azt hiszem egy pók rámászik és indián táncot táncol az amerikai...
Valaki help -
#2879 Köszi. -
atesz02 #2878 HY! Nekem a 8 Mérföld Lose Yourself zongorás változata kellene, a teljes verzió! (a filmben is benne van!) Ha valakinek megvan, vagy tudja, hogy honnan kellene letölteni, vagy megkeresni, az írjon! Köszi!