16931
-
#3517 ott van commentként:
Bellini - Saturday Night -
Kingsley #3516 Heló
vki ezt a számot ismeri esetleg? :S -
#3515 köszi -
zenemano #3514 Smash Mouth - Pacific Coast Party -
zenemano #3513 Biztos vagy benne? :D -
#3512 Találtam egy tök jó videót, amiben a zenének a címe is érdekel :)
És van egy másik zeneszám amit keresek: inkább party féle zene, hangulatos, és azt mondja benne a csávó, maaaaammboo. Kissé latinos, vagy brazilos, már nem tom. -
#3511 az épp az első volt :) -
zenemano #3510 Ahogy nézem a másik fórumban már kaptál segítséget a második számhoz ;) -
#3509 flém = segítsgég ?:D -
#3508 ja, télleg csak nagyon halk volt:)
tök jó, megy a zene, oszt egy izé bámul rád -
#3507 igen alatta megy egy zongorakíséret... -
#3506 hát nemtom, mert nekem egy nagy zöld izét ad :/ -
neménvoltam #3505 Helló! Tegnap néztem egy riportot a fókusz pluszban, és felfigyeltem egy számra, amit már kb 7 éve nem hallottam. A riport megtekinthető itt , ezen belül az "Utolsó esély Kínában", és kb. 4:20 és 5:48 környékén tűnik fel a keresett szám. Előre is köszönöm. -
#3504 Köszönöm!!! -
#3503 KT Tunstall - Black Horse and The Cherry Tree -
#3502 A bejátszás alatt menő szám címe kéne pls -
#3501 Ő lenne a ludas, ismerős, és tudom is folytatni dudolva, stb.stb. még női hang is beugrik de a címéről fogalmam sincs :(
HELP PLS -
#3500 oh, kösz:) -
zenemano #3499 Hát ha jól tudom dc-n, pár nagyobb hub-on fent van ez a szám, keressél/kerestess rá... -
#3498 Sziasztok:)
Ezt a számot hol tudom megszerezni?
köszi előre is:) -
#3497 Megtaláltam már...
Flirtin' With Disaster - HATCHET MOLLY -
#3496 Mi ez a music?
Egyik Nascar játékban is volt régebben... -
#3495 te aztán nagyon vágod a témát:D -
Neonsz #3494 köszi szépen
-
zenemano #3493 Julez Santana - There It Go (The Whistle Song) -
zenemano #3492 Jesszusom, már a komolyzene sem menekülhet meg a tucclástól??? :D -
Neonsz #3491 Csövi
Annak a zenének szeretném megtudni a címét ami a tokioi hajszába megy és fütyürésznek benne.
köszi -
#3490 Hallottam pár napja egy Spigiboy vagy Sterbinszky számot nemtudom már de a lényeg az hogy egy komolyzene feldolgozás volt valami operett vagy nemtom már de nagyon kéne:S -
#3489 Köszönöm! -
zenemano #3488 Duran, hahó merre jársz? Remélem nem ravatalon.... gondoltam jössz az infókért.... egy egész éjjszakám ment rá arra a számra...látván milyen fontos neked az a zene, kerestem égen s földön mire nyomra bukkantam... -
zenemano #3487 DJ Jean - The Launch -
#3486 Sziasztok!Ennek szeretném a címét.Köszi! -
#3485 oksa köszi a helpet! -
zenemano #3484 Bár sokadik hallgatásra lehet az első egy másik D. Y. szám lesz.
A második biztosan az amit írtam, mert i-Tunes-on leellenőriztem. -
zenemano #3483 Első és második elvileg ugyanaz:
DADDY YANKEE - Salud Y Vida
Harmadik:
AVRIL LAVIGNE - SKATER BOY -
#3482 Sziasztok!
Mi ennek a számnak a címe,ami a videó alatt megy?
A második szám kellene(ami a számítógépről megy),de a harmadik is jöhet,az is jó;)
Video -
amdopteron #3481 légyszives vki segítsen biztos van vki aki tud segíteni -
amdopteron #3480 Hello én keresek egy zenét lehet nehéz lesz lehet vki tudja de aki tudja az légyszi segítsen nagyon széppen köszönöm elöre is:Dés remélem vki tud majd segíteni:szombat esti láz az első részébe volt a 4. adásba südi iringó és hajas lászló és rumbára táncoltak annak a szám címére lennék nagyon kiváncsi!! -
amdopteron #3479 Hello én keresek egy zenét lehet nehéz lesz lehet vki tudja de aki tudja az légyszi segítsen nagyon széppen köszönöm elöre is:Dés remélem vki tud majd segíteni:szombat esti láz az első részébe volt a 4. adásba südi iringó és hajas lászló és rumbára táncoltak annak a szám címére lennék nagyon kiváncsi!! -
#3478 de ezt nem lehet letölteni...csak meghallgatni!!!