Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...
Két számot keresek, az egyik a foo fighter amikor eg ynagy szinpadon zenélnek a klipben, iszonytatóan nagyot zúznak és az énekes srácnak plexi gitárja van.
a másik pedig a Queen of the stone age nevû banda, amikor a foo Fighteres srác dobol, a klipben meg egy szarvast ütnek el aki lenyomja õket.
Ha valaki utdná a számcímeket.
Elõre is köszi
\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...
Bakker hogy neked mekkora izlésed van 26 évesen! 😊
A Z+ az egy szenny, agymosó, üzleti vállalkozás.
Nyisd már ki a szemed!
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
keresek egy magyar szamot ,ami kb:1998-tol 2000-ig szolt a z+-on,amit egy lany enekelt szurke miniszoknyaba,ha jol tudom a balatonparton.A hatterben ket szemuveges pali mexikoikalapban enekelte a refrent,gitarral a kezukben.Valami olyasmit,hogy he,ho,cicababa.A szam vegen bajott egy fekete trabant a molora,a lany beult es elment.Ha valaki tudd segiteni irja meg a szam cimet es az eloadot.Koszi.
shit happens
MElyik hubon szoktál fent lenni?
Jöhet priviben is....
[email protected]
Vagy ICQ:204 334 003
Köszike!!!!
A bionic csinált vele egy feldolgozást, de nem lett az igazi.
5 különféle változat van a malév zenébõl, mindegyik 16-30 másodperc mindössze. A DC-rõl összevadászhatod, vagy ha fennvagyok valamelyik hubon, akkor leszedheted akár tõlem is...
shit happens
Óriási kérdésem van..régebben volt a
MALÉV
nek reklámja..olyan 5 éve vagy még régebben..annak keresm a zenéjét már mióta...ilyen jó kis szinti dallam volt..valaki tudja esetleg....?
Ez a vodafone ferraris "rockos" reklám zenéjének a címe.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
még olyan számokat is fel kell tüntetni, ami csak 1 másodpercig hangzik.
én még nem láttam a filmet, többet nem tudok addig sagíteni.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Thanx!
talán ez?
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
Engem meg az új Renault Mégane reklám zenéje érdekelne! Tudjátok, az a fagyiskocsis, maffiás, bumbum, pufpuf, méganera nem puf, aztán mégane elmegy és hoppá...
Szóval tudja valaki a címét?
a GTA 2 ment benne, gondoltam ez a zenéje, mert már leflejtettem,
De sebaj majd felteszem újból a gépre és megnézem neked. Oké ?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
szóval csak ez jut eszembe.
A videoklippben a Gta 2 ment, többet nem tudok.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Azt nem vágja vki, hogy a GTA2 menü alatt hallható zenéjének mi a címe és ki az elõadója????
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
ki tudja hogy ki énekli ,,weinemõnen feldolgozást szokták adni a rádioban amugy lehet hogy rosszul irtam a nevet
üdv
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
de szvsz mindketten feldolgozták ugyanazt a dallamot
ayla - ayla és kosmonova - ayla
nem ayla
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
pl.: kosmonova - ayla