Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien
az nem Chemical Brothers -Third Watch theme ? persze õ lehet, hogy a prodigy változatra gondolt, azt nem ismerem. a filmnél a Chemical Brothers szokott menni nem?

Count Adyn
Prodigy - Third shift

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Brutal
mi a Harmadik mûszak zenéjének a címe (erõs d'n'b)?????

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

he egyszeruen nem tudom kiolvasni hogy mirol irsz!tudsz segiteni akkor irj valasz ha nem meg tudod nem?!
Miért is?

\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...

rohadt cpg!!!!!
millió thanx!! már régóta vadászom

Szevasztok!

Két számot keresek, az egyik a foo fighter amikor eg ynagy szinpadon zenélnek a klipben, iszonytatóan nagyot zúznak és az énekes srácnak plexi gitárja van.
a másik pedig a Queen of the stone age nevû banda, amikor a foo Fighteres srác dobol, a klipben meg egy szarvast ütnek el aki lenyomja õket.
Ha valaki utdná a számcímeket.

Elõre is köszi

\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...

Tetsuo
Komár László & Baby Sisters- A német harmadosztályt másolom, akik az angol/amerikai kommerszt(Airport rmx)
Bakker hogy neked mekkora izlésed van 26 évesen! 😊
A Z+ az egy szenny, agymosó, üzleti vállalkozás.
Nyisd már ki a szemed!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

© gino26 2003. nov. 12. 02:05 | Privát | Válasz | #49

keresek egy magyar szamot ,ami kb:1998-tol 2000-ig szolt a z+-on,amit egy lany enekelt szurke miniszoknyaba,ha jol tudom a balatonparton.A hatterben ket szemuveges pali mexikoikalapban enekelte a refrent,gitarral a kezukben.Valami olyasmit,hogy he,ho,cicababa.A szam vegen bajott egy fekete trabant a molora,a lany beult es elment.Ha valaki tudd segiteni irja meg a szam cimet es az eloadot.Koszi.
Lacc
Hali, kéne nekem egy szám címe nagyon, láttam ma a klippját az Extremen, de a címét nem írták ki a végén... Tudom hogy nem sok de a klippjében ilyen Jackass szintû jelenetek voltak; egy kertvárosban zúztak, a manus pároslábbal lerúgott egy másikat a biciklirõl, meg deszkával betörte egy kocsi szélvédõjét, ua. golfütõvel, stb. Hát remélem errõl valaki ráismer 😊) Próba szerencse.
Érdekelne a mostani Vodafone reklámok zenéjének címe és elõadója. Köszi!
cSuwwi
pl. a kolin. De szólj elõtte priviben, amikor jönni akarsz. (Nem csuwwi néven DC-zem, mert elég sokszor bannoltak már)

shit happens

csuwwi
MElyik hubon szoktál fent lenni?
Jöhet priviben is....
[email protected]
Vagy ICQ:204 334 003
Köszike!!!!
cSuwwi
a malév az malév 😊
A bionic csinált vele egy feldolgozást, de nem lett az igazi.
5 különféle változat van a malév zenébõl, mindegyik 16-30 másodperc mindössze. A DC-rõl összevadászhatod, vagy ha fennvagyok valamelyik hubon, akkor leszedheted akár tõlem is...

shit happens

Halihó!!!!
Óriási kérdésem van..régebben volt a
MALÉV
nek reklámja..olyan 5 éve vagy még régebben..annak keresm a zenéjét már mióta...ilyen jó kis szinti dallam volt..valaki tudja esetleg....?
Bandee1987
Jet - Are you gonna be my girl

Ez a vodafone ferraris "rockos" reklám zenéjének a címe.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

LittleL
Zaki, nézd meg videón, vagy dvd-n, mert ott a stáblista végén
még olyan számokat is fel kell tüntetni, ami csak 1 másodpercig hangzik.

én még nem láttam a filmet, többet nem tudok addig sagíteni.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

engem pedig a ferráris vodafone reklám zenéje izgat. Elõadó? Cím?
Thanx!

Dani20
da hool-eichelrück
talán ez?

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Parappa
Üdv!

Engem meg az új Renault Mégane reklám zenéje érdekelne! Tudjátok, az a fagyiskocsis, maffiás, bumbum, pufpuf, méganera nem puf, aztán mégane elmegy és hoppá...
Szóval tudja valaki a címét?

zaki
a Bourne-rejtély c. film legvégén hallható szám címére lennék kíváncsi. leszedtem a soundtrack-ot is, de nem volt rajta 😞 nagyon megköszönném, ha tudna valaki segíteni

LittleL
A viván ment a videoklippje a Da Hoolnak, és
a GTA 2 ment benne, gondoltam ez a zenéje, mert már leflejtettem,
De sebaj majd felteszem újból a gépre és megnézem neked. Oké ?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Narancs
Ez sajna mégsem az...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

HI! Annak a számnak a címét keresem, amelyezenaz oldalon jön be. THX
Narancs
thx

LittleL
Hát én csak a, Da Hool: Wankers on duty
szóval csak ez jut eszembe.
A videoklippben a Gta 2 ment, többet nem tudok.

Narancs
Autistic Sight -nak voltak finnül számaik, de nem tom hogy ezt pont õk csinálták e...

sziasztok tud segiteni valaki hogy ki dolgozta fel pop stilusba Väinämöinen -t mi az eggyüttes neve?
Narancs
#147 SENKI?

csum666
Spy the Ghost-Partytime Everybody

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

elõadó? cím?

csum666
Megvan a rugós😊

partytime😊

Narancs
Hi!
Azt nem vágja vki, hogy a GTA2 menü alatt hallható zenéjének mi a címe és ki az elõadója????

kössz.... 😄

sziasztok

ki tudja hogy ki énekli ,,weinemõnen feldolgozást szokták adni a rádioban amugy lehet hogy rosszul irtam a nevet

üdv
csum666
És még kellene 1 oylan szám ami uj és basszuso kszolnak mintha ütés lenne és kérdés felelt formájába nagyon kéne

csum666
ez hasonlít rá de mégsem ez az más nem jut az eszedbe?

akkor mandy & randy - jump

mé' nem jó?

de 2 elõadó
de szvsz mindketten feldolgozták ugyanazt a dallamot
ayla - ayla és kosmonova - ayla

csum666
aki tudja irja meg oylan számot keresek amibe rugó hangok vannak ,aki tudja irja meg a címét fontos lenne thx

nem ayla

Dani20
ezmost nem 2 elöado?? ayla,és kosmonova.

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

😄D
pl.: kosmonova - ayla

csum666
aki tudja irja meg oylan számot keresek amibe rugó hangok vannak ,aki tudja irja meg a címét fontos lenne thx

Hali! Nem tudja valaki véletlenül, hogy mi az a zene, ami a Narancsvidék Viasta3-mas beharangozója közben szól? Lehte, hogy ez a sorozat fõcímzenéje is, nem tudom, azt még nem láttam...

Elektronikus zene kedvelõi elõnyben 😊
HI! Annak a számnak a címét keresem, amely ezen az oldalon jön be. THX.
BhangraGirl
Még mindig annak a számnak a címe kéne, amiben az van hogy "I aM the DJ". 😊 Nem ATB!!! + van 1 techno szám, amiben végig az van hogy funky...funky..., annak mi a címe?