Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv mindenkinek!Nekem egy olyan szám címe kellene,amiben egy csajszi nyomja,elég fura,magas hangon,és spanyolos beütéssel,az alapja is egyszerü ugy emléxem,talán csak dob?😊Most hallottam 7vgn az egyik klubban,félrészegen😊

berlinboy6329
Lenne 1 jó szám.nem tom a címét.1 stringes hangszerbõl van trancesítve dallamnak dallamfelvezetõként meg 1 kis horror utánzatos beütés van.többet nem tok róla.What is this?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

LittleL
Limeware = LimeWire

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
Jaj, nagyon köszi a szám-címet. Ne tudd meg mit kerestem már.

Azt nem tudom, hogy otthon vagyok -e benne.
Mond egypár együttest.
Talán tudok segíteni.

Egyébként milyen letöltõprogramot használsz.
Mert és ha nem ismerek valamit teljesen, akkor LimeWare -val
szoktam letölteni, mert ott könnyen bele lehet hallgatni.

Jól jöhet még a Real One Player is, most minden számba bele tudsz hallgatni vele. Rgyüttesek albumai is megjeleníthetõek.
Próbáld meg.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

szurmakotium
Mistadobalina Mistabobdobalina Mistabobdobalina
won't you quit
you really make me sick with ya fraudulent behavior
you're gonna make me flip and then an army couldn't save ya
why don't you behave ya little rugrat
take a little tip from the tabloid
because I know I'm not paranoid
when I say I saw ya tryin' to mock me
now you and your crew are on a mission tryin' to hawk me
but it isn't happenin' ya fraudulent foes
you used to front big time now I suppose
that everything's cool since the style of apparel you adopted
you used to make fun of but now you wanna rock it
so you gotta kick it with the homies
but D-E-L is already hip to your cronies
me and CM-PX thought about this and never have we seen a
brother who could look like Mista, Mista, Mistadobalina...

Ooooo, ooooo, mistadobalina
you thought ya could manipulate
you thought you could fool me
Ooooo, ooooo, mistadobalina
?_____? put me on a stump and then he schooled me
friends can be fraudulent
just you wait and see
first he was my moneygrip
then he stole my honeydip
mistadobalina is a serpent
don't you agree
the little two-tima
resembles Aunt Jemima
with jeans and a dirty white hoodie
seems like he wouldn't be a snake
or would he
disguises come in all sizes and shapes
notice the facade of the snakes
they all catch the vapes
even though last year they was GQ
took a little time before the D-E-L could see through
the mask
all I had to do was ask ?_____? and Kwame
and my man responded they would bomb a
fraudulent foe with the strength of Hercules
the way ya on my dick must really hurt ya knees
you need to take heed and quit being such a groupie
ever since I did a little show in Guadeloupee
I neva saw a groupie like you
but what is funny is ya wanted to be down with my crew
but D-E-L is not down with any clowns or jesters
so I would suggest
that ya try to impress Uncle Fester
dobolina
because ya don't impress me
dobolina
the style of dress is not the key
dobolina
it's all in the mind and the heart
so you should start
by remembering ya gotta pay a fee
dobolina

bocs 😉))

By the perception of illusion we experience reality.

szurmakotium
LittlL:
Del The Funky Homosapien - Mistadobalina

😉))

szurmakotium
LittleL, egyébként te otthon vagy electro-industrialban ?

LittleL
Most én kérdeznék valamit.

Úgy 10-12 éves lehet a szám.
Egy mély hangú faszi énekel benne, amúgy rap szám
A refrén valahogy így néz ki:
Mister Daboline, pag-daboline

LittleL
Hát ez így nem fog menni.

szurmakotium
segitsegkeppen, biztos hogy nem leaether strip .. ;-)

Nem MTV-n hallottam, hanem egy Rock-FM rádióból vette fel a haverom ... sajanos a kazetta valahol elkallodott ...
ugy konyebb dolgom lenne ...

hogy mirõl szól, fogalmam sincs ... a vokál érthetetlen ...

LittleL
Hát ez elég nehéz így.
Adj még valami konkrétumot, hogy segíthessünk

Pl: M- Tv hallottad?
Mit énekelnek ? Mirõl szól ?

szurmakotium
Én is keresek egy trackot de nagyon ...

Naszóval, a stílus electro-industrial, a banda nevét nem tudom a track címét szintén nem ... 😉

1993-elõtti megjelenésû az tuti, talán 91 v 92-es.

A szám egy dob géppel kezdõdik, majd elég egyszerû ritmusban rákapcsolodik egy szinti. A szám ritmusa alapján jól "táncolható". A szöveg a legjellegzetesebb: teljessen értheteten, röfögés szerû, olyam mintha valaki víz alól próbálna kiabálni, vagy hörögni.

Ennyire eltorzított vokált még soha nem hallottam ...

Tudom kemény dió, de ha csak industrial banda neveket tud valaki mondani a 90-nes évek elejérõl, amelyik ilyen styleban vokálozzot akkor már azért is hálás lennék 😉)

szurmakotium
Nem véletlenük: I'm in love with the DJ ??

Mert akkor ATB - I'm in love with the DJ 😉

BhangraGirl
Annak a számnak meg tudnátok mondani a címét amiben az van, hogy I am the DJ???

LittleL
Bloodhound gang : The bad touch (ha jól tudom, de ilyesmi)

Nincsmit.

Hi! Keresek egy számot, aminek a videoklippjében a csávók majmoknak voltak öltözve és úgy táncoltak az utcán. A refrén pedig vmi ilyesmi volt:"You and me baby ain't nothing but mammals, just do it like it, do it like on Discovery channel..."
Már jó pár éve láttam utoljára a klippet.
Ki az elõadó és mi a cím?

hen-tes
kösszönöm szépen !

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Falabu
Van a Peat Jr. egy új száma! Annak a számnak a címe kéne! Idézek belõle!😊(Mother fucker, mother fucker, mother fucker.....) A BANK-ba halotam legutóbb!! Nagyon kééénnneeE!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Steppenwolf - Born To Be Wild
hen-tes
hát nem 😊)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
ízí rájdersz zenéjének címe elõadója ?

sannyi
az naon kemény 😊)
megvan 😊
vmi Bad to the Bone.

na mivan mi ? nevem sanyi, a kirá\' sannyí ! te kizs buta™ & te ostoba™

Hi All!

Na aki megmondja ennek a dance számnak a címét az a spiller😊) Eddig nem tudta senki, remélem vki rájön!!
Megcsináltam mid-ben! mi ennek a zenének a címe?
Voltan
Melyik az a szám attõl a bandától, amelyik volt a rádióban?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

váááááá
már legalább ötödszörre olvasom ezt!!!
szinte kívülrõl tudom a szöveget... 😄

oXynus
a volvó reklámának van reklámzenéje?

iaro.srv.hu xmp.srv.hu

keresek egy magyar szamot ,ami kb:1998-tol 2000-ig szolt a z+-on,amit egy lany enekelt szurke miniszoknyaba,ha jol tudom a balatonparton.A hatterben ket szemuveges pali mexikoikalapban enekelte a refrent,gitarral a kezukben.Valami olyasmit,hogy he,ho,cicababa.A szam vegen bajott egy fekete trabant a molora,a lany beult es elment.Ha valaki tudd segiteni irja meg a szam cimet es az eloadot.Koszi
Adi
Mi lehet annak a számnak a címe aminek a klipjébe egy férfi van fekete ruhába szõke hajal. És van benne több fekete ruhás emberke és táncolnak. Vmi ilyemi lehet az elõadó neve amit lebírtam hirtelen olvasni.. fix.tv: Svein Veith: és vmi ilyes mi a szám címe oppez mind vagy mi.
Ezt énekli amúgy ilyen robot hangon: O-pe-z-z Miiind...

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

LittleL
Van egy oldal

www.buy.com

Ott minden számba bele lehet hallgatni 30 másodpercre

CSocso! Iszonyat régen vót, de túlteng bennem a segítõkészség,lol, sztem már megtudtad, de a discós-hegedûs számnak a címe : Verve - Bitter Sweet Simphony.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Adi
Köszönöm a címeket!😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

na az az (st.anger)

http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.

Adi
Pasz.. én arra gondolok mikor ilyen rabok kimennek a szabadba és nézzik õket. Meg amikor bent vannak a böribe akkor megy a lassú érsze a számnak.

Voltan
De.

artschi
A börtönös a St. Anger, nem?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

keresek egy magyar szamot ,ami kb:1998-tol 2000-ig szolt a z+-on,amit egy lany enekelt szurke miniszoknyaba,ha jol tudom a balatonparton.A hatterben ket szemuveges pali mexikoikalapban enekelte a refrent,gitarral a kezukben.Valami olyasmit,hogy he,ho,cicababa.A szam vegen bajott egy fekete trabant a molora,a lany beult es elment.Ha valaki tudd segiteni irja meg a szam cimet es az eloadot.Koszi
Adi
Nem tudjátok mi annak a címe aminek a reflénje vmi ilyesmi: I'love U I'm hate U! És hasonlít a nõ hangja Gloria Gayneréhez!😊
Ja és van a metalicának az a száma mikor börtönbe vannak... annak mi a címe?

Voltan
Valaki tudja annak a jaú kis dögös Rock and Roll számnak a cimét és elõadóját, ami a Predator 1- ben szól, mikor épp repülnek a dzsungel felé helikopteren?

Voltan
Runaway Train

Voltan
George Thorogood: Bad to the Bone

Adi
Kösz... tudom, hogy régi!😊
Na ennek mi a címe?

ja : Lawyer - I'm wanna m m mm m
CSOCSO
adinak
Ezt most kinek írtad? 😄
de ha rakeresel akkor w nelkul is,mer lehet rosszul irtam
az vmi ösrégi sláger volt..
the lawyer asszem az elöado
Adi
Nem nagyon megy ez a topic!

Adi
van egy olyan szám, hogy i'm wanna m m m ennek ki az elõ adója? VAgy mi a pontos címe? kösz

Helló!

Muternak kéne egy számnak a címe. Azt mondta, valami mûsorban volt régebben az MTV1-en, amiben eltûnt emberkéket mutattak be és azalatt ment ez a zene. Valami régebbi szám!
CSOCSO
mostansag szokott menni egy olyan zene amiben egy csajszi enekel. dance zene.. es azt enekli neha hogy whatever you want
ezt a reflen vegen enekli. meg enekli szoszerint hogy : La la la.. es igy tovabb (nem a loving u ra gondolok)
allitolag forever love a cime.. vki tudja az eloadot?