6107
-
#100 Akkor feb. 28 a megjelenési időpontja? Vagy azt már módosították? -
#99 Én csak annyit mondtam hogy ha olyan lesz mint az eddigiek akkor ne kezdjen bele... Felesleges lenne, ha egyszer vannak komolyabb, jobb oldalak mint pl a http://kamionszim.atw.hu ;) -
#98 Nam kell fikázni, ha nem tetszik, ne nézd. Mindenki kezdi valahogy. -
#97 mér írsz mindig nagy betűkkel? -
#96 jó -
#95 ha az olyan mint az eddigiek, akkor inkább ne erőltesd... -
#94 Helyes. -
mrtcsapat #93 AZ MRT CSAPAT HAMAROSAN NYIT EGY RIGNROLL OLDALT!
-
#92 Először február volt. Aztán lett 2005 december. De még most sincs hivatalos dátum, meg még a bétatesztelést sem kezdték el (amit szerintem hónapokkal a megjelenés előtt szoktak), úgy gondolom, még sokáig kell várni. Január végén ha minden igaz, lesz egy riport a készítőkkel, talán abból több kiderül. (Ha jól tudom, kiadógondjuk is van.) -
#91 de a megjelenés nem ebben a hónapban lenne?:o -
#90 Hát mert. :) -
#89 mert? -
#88 Kíváncsi voltam, észreveszitek-e. :) Ezzel nem játszunk még idén nyáron. -
#87 idézgetünk, idézgetünk? -
mrtcsapat #86 Hol lehet majd jelentkezni a beta tesztelésre? (Ha lehet.)
ÜDV: MRT CSAPAT -
mrtcsapat #85 HALI FIÚK!
A RIG'N'ROLL ÁRA kb:11990Ft lesz!
ÜDV: MRT CSAPAT 2005
-
#84 Hol lehet majd jelentkezni a beta tesztelésre? (Ha lehet.) -
mrtcsapat #83 HALI GUMIKACSA!
A FEBUÁR nem 29 napos!
MERT TE EZT ÍRTAD A WEBLAPODRA!
( A FEB.28napos!)
ÜDV: MRT CSAPAT/MRT TEAM -
mrtcsapat #82 HALI!
VÁROM A RIGNROLL-t!
-
#81 Úgy volt, hogy pályázni lehet majd bétatesztelőnek. -
FiReBoY #80 Hát akkor itt ilyen nem lesz. :) -
#79 A béta tesztelést a kiadás előtt mennyivel kezdik? Mert még nem tesztelik, úgyhogy szerintem februárban tuti nem jön. -
#78 többet frissült, csak nem jó hejen kerested. Az OROSZ részen 3 új városról infók és képek, 2 új jármű (1 kis freightliner, és 1 iskolabusz), Illetve a belsőteres képek is frissek. Ja és két új karakter.
a#67 és #68 -as képek mind a dec 30-ai frissítésből valók. Az orosz nyelvű részt mindig hamarabb frissítik. -
#77 az utakat és a környezetet elnézve nem nagy,sztem pont jo lesz kis gépigény,de mégis szép,és élvezhetö -
#76 Reméljük nem nagy -
#75 Vazze! A belse kurv@ jól néz ki! Na jó, nem csak a belseje. :-)
Kiváncsi vagyok milyen erőmű kell majd neki. -
HYCOMAT #74 te nyertél -
#73 Ez a game még nem jelent meg tudomásom szerint -
HYCOMAT #72 Hali kérdésem az lenne hogy honnan lehet meg keriteni a gémet mert sehol nincsen.. Ha valaki tud segiteni azt megkösszönném. Elöre is kösz. -
#71 Sziasztok! BÚÉK mindenkinek! :o) Eme hatalmas információtartalmú képpel frissólt 2005-re az r'n'r web-lapja:
http://www.rignroll.com/index.php?type=new_id&publ_id=305
;-)
Reméljük azért nem 3-4 havonta frissítik majd, és ha frissítik, akkor nem ennyi lesz az új infó rajta.
Üdv: Bepe -
#70 Jaj, truckpol fórum... kedvenc hírforrásom. Igen, ott volt egy topic, ahol ezt írták, europára és oroszországra. Amerikára meg májust. De asszem, ez nem volt hivatalos. Mint ahogy a 2005.12. sem hivatalos. -
FiReBoY #69 ITT
Persze ide be kell loginolni. Meg azt írja, hogy maybe. Tehát talán. De volt egy másik topic is, ahol azt írták, hogy 2004 Q4 vagy 2005 Q1. -
-
#67 ez azért nem csúnya... szerintem:
-
#66 Honnan az info? -
FiReBoY #65 Release date: Friday 31 Feb -
#64 Lehet hogy csak 2005 decemberben. -
#63 már jön februárban?JEAH! -
#62 Akkor is félrenyomtad... :)) -
#61 Ez a #58-ra válasz, csak elnyomtam:)