6107
-
#380 a rosszhoz, pedig még több... -
#379 Egy Pc újságban olvastam.!Európában fog játszódni. -
#378 ezt honnan gondolod (még ezt sem fejezték be...)? -
#377 szépek -
#376 Elvileg már csinálják a másik kamionos játékot.
-
#375 devan-devan-devan: www.rignroll.ru -
#374 Nah, végre egy kis frissítés (ebben a játékban van minden reményem, már nagyon várom.....):
-
rgida666 #373 Még most sincs frissítés. Jó munkához idő kell... -
#372 -
#371 Végül is az oldal már elérhető, de jún 15 óta nem frissítettek.... -
#370 Bezony.
Az oldal pár napon belül el fog indulni és elvileg lesznek letölthető cuccok. -
#369 Vagyis csekély angoltudásommal anyit bírtam kivenni, hogy ebben az évben befejezik, és a szájt technikai okok miatt nem műkszik. -
#368 Igor Belago from SoftLab-Nsk Ltd said that rig'n'roll's development must be ended this year.
There are some technical problems with Rig'n'Rol site now. They fix them in several days. They have prepared one more update and will upload it as soon as the site start function again.
-
#367 -
#366 Bocsásd meg fórumtársaim magatartását. Nevükben is elnézést kérek! ;-))
(Én szóltam, hogy ezt már le nem mosod) ;-))) -
#365 :DDD -
#364 mostmár..
[sry] -
#363 igen,tudom. -
#362 Ezt most már le nem mosod... ;-))
Amúgy csak viccelődtünk, ne vedd komolyan. Viszont remélem azért azt tudod, hogy ez az épület egy valóságban is álló felhőkarcoló!? :-) -
#361 hmm mi bajod van?
kérdezni sem lehet vagy micsoda :P -
#360 igen 347nek és boccs hogy lelőttem a poént. amúgy 347re nyomtam sztem bebugzott a fórum vagy már ennyire vak vagyok :D -
FiReBoY #359 Szerintem oda akarta. -
#358 347-nek szántad, nem?
Miért segítesz neki... így szép az, ahogy van. Maradjon meg ez a gyönyörű tudás. :-))) -
#357 talán azért mert Los Santos = Los angeles?:) -
#356 :DDD -
Biztos ezt a Los Angeles Library Tower-t is a GTA:SA-ból lopták, és gyorsan felépítették. ;-)) -
#354 Hát ez messsze nem új! -
#353 Ez állítólag új:
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=1937 -
#352 :) -
#351 #349 -
#350 NAgy a csend ebbe a topikba:)
-
#349 az. -
#348 hasonlít -
#347 off
ha van itt GTA:SA-os a bannerben azaz épület nem az ami los santosban van?
on -
FiReBoY #346 Ha lengyel, akkor szerintem a Polish-European packra gondolsz a PTTM-hez. Az még készülőben van. -
#345 Már nemtudom hol olvastam:( -
#344 Ehhez???? Az érdekes lenne. -
#343 bár lehet csak pár Lengyel város lesz benne -
#342 hy, van egy hely, azt írják, hogy készül hozzá Europa térkép... fasza lenne sztem -
#341 Nah, ez az, amire nekem soha nem lesz pénzem. 8 fokozatú váltót már láttam, ACT-Labs gyártmányát, ami mellesleg a 3 pedállal csak 40 ezer forint körül volt. Csak sajnos már nem gyártják, és nem is lehet kapni.
Váltót én is akartam "tákolni", de nem tudtam, hogy oldjam meg, hogy a fokozatok hogy legyenek a billentyüre kiosztva.