6107
-
a rosszhoz, pedig még több... -
Egy Pc újságban olvastam.!Európában fog játszódni. -
ezt honnan gondolod (még ezt sem fejezték be...)? -
szépek -
Elvileg már csinálják a másik kamionos játékot.
-
devan-devan-devan: www.rignroll.ru -
Nah, végre egy kis frissítés (ebben a játékban van minden reményem, már nagyon várom.....):
-
rgida666 #373 Még most sincs frissítés. Jó munkához idő kell... -
-
Végül is az oldal már elérhető, de jún 15 óta nem frissítettek.... -
Bezony.
Az oldal pár napon belül el fog indulni és elvileg lesznek letölthető cuccok. -
Vagyis csekély angoltudásommal anyit bírtam kivenni, hogy ebben az évben befejezik, és a szájt technikai okok miatt nem műkszik. -
Igor Belago from SoftLab-Nsk Ltd said that rig'n'roll's development must be ended this year.
There are some technical problems with Rig'n'Rol site now. They fix them in several days. They have prepared one more update and will upload it as soon as the site start function again.
-
-
Bocsásd meg fórumtársaim magatartását. Nevükben is elnézést kérek! ;-))
(Én szóltam, hogy ezt már le nem mosod) ;-))) -
:DDD -
mostmár.. 
[sry] -
igen,tudom. -
Ezt most már le nem mosod... ;-))
Amúgy csak viccelődtünk, ne vedd komolyan. Viszont remélem azért azt tudod, hogy ez az épület egy valóságban is álló felhőkarcoló!? :-) -
hmm mi bajod van?
kérdezni sem lehet vagy micsoda :P -
igen 347nek és boccs hogy lelőttem a poént. amúgy 347re nyomtam sztem bebugzott a fórum vagy már ennyire vak vagyok :D -
FiReBoY #359 Szerintem oda akarta. -
347-nek szántad, nem?
Miért segítesz neki... így szép az, ahogy van. Maradjon meg ez a gyönyörű tudás. :-))) -
talán azért mert Los Santos = Los angeles?:) -
:DDD -
Biztos ezt a Los Angeles Library Tower-t is a GTA:SA-ból lopták, és gyorsan felépítették. ;-)) -
Hát ez messsze nem új! -
Ez állítólag új:
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=1937 -
:) -
#349 -
NAgy a csend ebbe a topikba:)
-
az. -
hasonlít -
off
ha van itt GTA:SA-os a bannerben azaz épület nem az ami los santosban van?
on -
FiReBoY #346 Ha lengyel, akkor szerintem a Polish-European packra gondolsz a PTTM-hez. Az még készülőben van. -
Már nemtudom hol olvastam:( -
Ehhez???? Az érdekes lenne. -
bár lehet csak pár Lengyel város lesz benne -
hy, van egy hely, azt írják, hogy készül hozzá Europa térkép... fasza lenne sztem -
Nah, ez az, amire nekem soha nem lesz pénzem. 8 fokozatú váltót már láttam, ACT-Labs gyártmányát, ami mellesleg a 3 pedállal csak 40 ezer forint körül volt. Csak sajnos már nem gyártják, és nem is lehet kapni.
Váltót én is akartam "tákolni", de nem tudtam, hogy oldjam meg, hogy a fokozatok hogy legyenek a billentyüre kiosztva.