6107
-
#420 És hogy??
-
#419 pfff, legalább a játék címét írtad volna át -
#418 -
#417 Ennek télleg nem sok értelme.
Kábé az 10 éves szintet éri el! -
#416 -
#415 fa*zkalap -
#414 Most minek lövöd le a poént? -
#413 -
#412 A 7sisns-t minek linkelted be???
Vagy csak én látom rosszul??? -
#411 RIG.N.ROLL-RELOADED
vAOH! -
#410 Jobbra van azis...
[amúgy tényleg...] -
#409 ukrán... -
#408 STALKER... -
#407 Az a baj hogy oroszok csinálják.Mostanában egy játék sincs kész amit oroszok gyártanak(lada racing club,moscow rush)Van megjelenési dátum? -
rgida666 #406 Ez az a játék amit már nagyon várok! -
#405 So, so...
Horpadt. Amúgy textúra csere a téma szerintem. -
#404 csak fog. az elődei is törtek. -
#403 Azért van még mit csiszolni.
A féknyom a levegőben megtekeredik, valamint átmegy egy ütközéssel rendelkező ojjekten.
A földön a fékezés kezdetekor szintén csavarodott a féknyom.
Amúgy baromi jó a másik két kép! -
#402 De mellette az a személyautó mint ha törött lenne, nem??? -
#401 Nem törik! -
#400 arra azért kiváncsi lennék, hogy borult fel az a traki?! -
#399 vov!!! -
#398 jöjjön már a gém... -
#397 aztamindenit -
mindegyik fasza -
#395 Ez kibaszott ott lesz.... Főleg a harmadik kép tetszik....
-
Gerob #394 Nem számítt, a szándék a lényeg (Lipcse vs. German)!! -
#393 Hát azok nem éppen Lipcséről vannak! Mivel utánna írták, hogy (German). És nem is újak! De viszont a Development az tetsziK!
Development
August 25, 2005
Development news
The game world territory has expanded:
modelling of Santa Barbara city (US101) has been practically completed;
modelling of Barstow city (intersection SR58 and I15) has been almost completed;
modelling of Victorville city (I15) has been practically completed;
modelling of Patterson city (I5) has been started;
modelling of neighbour cities Lancaster and well-known Palmdale (SR14), space capital of America, which practically merged into one, has been started.
In Palmdale such giants of the industry as "Lockheed-Martin", "Northrop-Grumman", "Rockwell", "Boeing", "McDonnell-Douglas", "British Aerospace" are located. Here American "shuttles" undergo prestarting preparation;
modelling of highways SR14 and US395 from Mojave up to Lone Pine is complete;
modelling of a segment of highway I5 from Los Angeles up to Lebec is complete;
modelling of highways US101 from Oxnard up to Santa Barbara is complete;
modelling of segment of highway I15 on a site between cities Barstow and Victorville is being done;
modelling of segment of highway SR58 on a site between cities from Mojave and Barstow is being done;
The list of vehicles has been updated:
the model of Chrysler Voyager has been designed;
the cabin interior for Peterbilt 379 truck has been made;
the cabin interior for Kenworth W900L truck has been made;
the cabin interior for Volvo VNL770 truck has been made. -
Gerob #392 Csáó!
Frissült az oldal!!
Van 2 új város, meg 1-2 új kocsi.
Amúgy elnézegettem a térképet is, azon Los Angeles 80%-osnak van írva, tehát azzal van még melójuk a készítőknek. Meg a déli részen már a városok között az utak kész állípotban lévőnek tűnnek, de viszont a közép ill. északi részen még semmi sincs belőle, lehet hogy ez még nem készült el?? Bár gondolom ez már egyszerűbb művelet lesz, mint a városokat összedobni.
Amúgy van egy valag letölthető kép, amit a lipcsei PC kiállításra vittek el, ha jól értettem.
Érzem jóóóó lesz jóóóóó lesz ez a játék! -
#391 gforce 3-on már jó lesz, de állítólaglesznek dirktx9es effektek benne, azt meg csak az újabb karik tudják -
#390 Hát eddig tökéletes volt:)mindent vitt amit kellet.én inkább memóriában gondolkozom egyelőre még 512 jó lenne -
K.András #389 Szerintem egy uj karesz a minimum :D -
#388 Eszméletlen szépek ezek a képek.Gépigényről van info?Merthogy a vigyorból nem lesz semmi ha egy régebbi gépen diavetítés lesz -
#387 Eszméletlen szépek ezek a képek.Gépigényről van info?Merthogy a vigyorból nem lesz semmi ha egy régebbi gépen diavetítés lesz -
K.András #386 Ez a grafika egy ilyen játéknál nagyon jonak számit ezt mindketten tudjuk, ez ma a csucs, milyen komolyan néznek már ki a cockpitek a 18 kerékhez képest?!Vagy azok az uthálozatok amik az eddig megjelent képeken vannak, szerintem ez lesz az a játék amit ha elinditasz azonnal egy vigyor lesz az arcodon! -
#385 legalábbis letisztultabb, nem rajzfilmszerű -
#384 Jaja! Mert ez szebb! Ebbe nem minden olyan sima, csillogó! -
#383 hát azért ez össze sem hasonlítható a 18wos játékok grafjával.... -
#382 olyan, mintha az összes kamionos gamma 1 motorral készülne. semmi látványos graf, vagy ilyesmi. persze nem a grafika az elsödleges. fontosabb a játékélmény stb -
#381 újságban? címe?