6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • Duddits
    Anyám! Megveszem tőled 200-ért.
  • K.András
    Mint állat!Örök darab!
  • K.András
    Nekem is felül van rögzitve, találsz képet a cockpitröl a BRD oldalán...
  • Tufa
    és megérte?
  • K.András
    BRD

Nekem kb 400-bol jött ki a cockpitem(ebböl 150-en ezer ez a pedál), ebben benne van a szállitás az alu sparco pedál+ülés meg minden...
  • Tufa
    40-60? Az ECCI oldalán a 3 pedálos verzió több mint 200ezer forint...
  • RoGeR42
    A BRD és az ECCI kb egy árkategória. Bár nekem az ECCI jobban tetszik, mert a pedálok felül vannak rögzítve. Szívesen kipróbálnám mindkettőt. Csak nincs rá fölös 40-60 rongyom... :(
  • Duddits
    Engem is. :-)
  • Tufa
    engem az ára is érdekelne :)
  • Duddits
    Jó. Honnét van?
  • Tufa
    Filléres vacak.
    Azért kiváncsi lennék ki az aki kifizet érte több mint 200ezer forintot ($ 1158 USD)
  • K.András
    Hja és van szimulátor cockpit topik ahol ilyenekröl beszélgettünk meg még mindig ha van miröl :D

Szimulátor Cockpit
  • K.András
    Persze hogy van, ez az én pedálom :)

BRD saját galéria
  • Duddits
    Király!
  • RoGeR42
    A 3 pedálos létezik, emellett hallottam már nyolcállású shifterről is, bár az utóbbi az házitákolmány.
    A pedálra a következő linket adnám: ECCI
  • gumikacsa
    Neked is kösz a fordítást....

Az a baj, hogy most, hogy elolvastam a FAQ-t, felébredt a vágy, hogy játszak vele egyet. Csak ugye még nincs mivel. És ha tényleg lesz többjátékos mód, akkor haverral majd mindig konvoyozunk, meg ilyenek.
  • gumikacsa
    "Kompatibilis lesz-e a játék realiszitkus kontrollerekkel, amik fix számú váltófokozatot és 3 pedált tartalmaznak?"

Létezik ilyen kontroller???
  • FiReBoY
    Őőőő... Ez a hivatalos FAQ. Game menü - FAQ a Rig'n'Roll oldalán. (de persze angolul)
  • FiReBoY
    Na, a nagyja helyett itt az egész www.rignroll.com-os FAQ fordítása.
    Voalá :)
  • Gerob
    Nagyon szívessen, máskor is.
    Amúgy ezek az Igorék olyan ritkán frissítik az oldalt, hogy már ókor-ókor kezdem elfelejeteni a Rig'n'roll-t!!!
  • gumikacsa
    kösz a fordítást
  • burninhell
    hihi amire ez megjelenik futni fog a gépemen :)
  • 12346
    nem mind1?:/ ilyen apróságokon fölös kiakadni. csak egy játék.
  • RoGeR42
    Az a lényeg az utolsónál, hogy a műszerfalvilágítás fel fog kapcsolódni a HT2-vel ellentétben.
  • Gerob
    Szevasztok!!

F.A.Q.-ban nagyjából erről van szó:
    - lehet majd kuplung pedált használni azokon a kormány konzolokon, amelyeken van kuplung pedál
    - nem lesz roadtrain járműszerelvény, csak egy pótot lehet majd húzni
    - kérdeztek jobb kormányos kamionról is, de ezt ellenzi Igor, mivel Kaliforniában játszódik majd a játék, és ott bal kormányos kocsik vannak
    - kérdeztek olyat is, hogy lehet-e máshogy is utzani a játékban (pl.: repülővel), de Igor erre is nemleges választ adott
    - valamelyik képen állítólag lehet látni egy T.I.R. táblát, erre Igor azt mondta, hogy előfordulhat az ilyen, mert az IRU az USA-ra meg Kanadára is kiterjed és az államhatárokon a T.I.R.-es kocsikat nem fogják ellenőrizni, de mivel mi majd Kaliforniában csatangolunk, ezért szerintem nem kell ezzel foglalkozni nagyon :))
    - a pótkocsi leakadhat!!
    - a kamionok sérülni fognak baleset esetén
    - meg valamit még hadováltak a világításkor (valami hasonlóság lesz a HT2-hőz), de így szótár nélkül azt nem vágtam

Nagyjából ennyi!!
    Amúgy egy személyes vélemény: szerintem még eltart majd egy darabig a fejlesztés! Mivel az utaknak igazán még csak most álltak neki. Nézzétek meg az egész terület térképét!! Dél-Kaliforniában még csak most kezdenek összeérni az utak a városok körül, Fenn Északon még szinte semmi sincs (SAJNOS).

Nah szoszi!
  • Duddits
    Mind1, majd később összedobhatok egyett.
  • gumikacsa
    Ja, az előző banner sokkal jobb volt
  • gumikacsa
    Nem gondolom. Oroszok.
  • streeter
    F.A.Q
    Aki jól tud angolul az fordítsa le.
  • Duddits
    És ez a Road Train mit keress a bannerba? Tudtommal ilyen nem lesz benne.
  • Tufa
    és nem gondolod hogy egy esetleges poén az az évszám? Már most modernebb kamionok és egyéb gépjárművek vannak, pedig még csak 05öt írunk. Plusz a képeken is mostaniak vannak inkább.
  • gumikacsa
    A játékos egy fiatalemberként 2024-ben Kalifornia független államába érkezik, hogy valóra váltsa álmait: ő legyen az utak királya, és hogy meghódítsa magának Kalifornia áruszállító piacát. Rengeteg mérföld és város vár rá, mielőtt elnyeri a legjobb fuvarozónak járó címet.A semmiből kezdi egy kis összeggel, de hatalmas akarással. Célja: uralni az utakat.
    A Rig'n'Roll a híres Hard Truck sorozat (védjegy tulaj: Buka) folytatása, de azzal a különbséggel, hogy a játék most valós világban játszódik. A játékosok több száz mérföld hamisíthatatlan kaliforniai utakkal és városokkal - San Francisco, Los Angeles, San Diego és San Jose - fognak találkozni. A versengés híres országutakon és levágásra alkalmas mellékutakon zajlik majd.
    A Rig'n'Roll biztosítja a játékosoknak a valós kamionvezetés élményét, többek között belső térrel együtt gyönyörűen kidolgozott kamionokkal, egy teljesen új törési modellel és megdöbbentően szép 3D-s grafikával.
    A játékosoknak le kell győzniük ellenfeleiket, időre le kell szállítani az árút, vagy a versenypályán kell bizonyítaniuk rátermettségüket, ahol lehetőség van a többi sofőrökhöz viszonyított rang és tekintély növelésére.
    A Rig'n'Roll-ban a játékosok egy váratlan végű érdekes történetbe csöppennek bele. Új barátokkal találkoznak, áruló ellenséggel vívnak meg, felfedve egy összeesküvést, mely a végsőkig próbára teszi képességeiket.
    Azon túl, hogy a Rig'n'Roll lesz a legpontosabb, legtöbb újdonságot felvonultató, a vezetés élményét tökéletesen visszaadó kamionszimulátor, a játék által lehetőséged nyílik kipróbálni üzletvezetői képességeidet, miközben felépíted saját áruszállító vállalatodat. A játékos személyzetet és sofőröket vehet fel az üzlet bővítése céljából, kiszorítva a konkurenseket a fuvarozói piacról.
  • gumikacsa
    olvasd el a történetet. Az első sor:

"Players will step into the shoes of a young man in the year 2024 as he arrives in California" Nem tudok angolul, de tudom, azt jelenti, mert valaki lefordította. :)
  • FiReBoY
    Naja. Inkább úgy a 70-es évek.
  • Tufa
    a képek alapján nem úgy tünik hogy 2024ben jáccódna...
  • Duddits
    Anyám!
  • FiReBoY
    Jééé!! Angol! :)
    Ezzel már haladtak...
  • gumikacsa
    Ha így haladnak, mire megjelenik, pont aktuális lesz... (2024-ben játszódik....)
  • gumikacsa
    Kiadó: Megjelenési dátum: 2006
    http://int.games.1c.ru/rig_n_roll/
  • 12346
    űű 2006 nyara akkor biztos nem:/ akkor a múvi hol játszódott? meg a képek. összedobtak pár városrészt mutatóba?