6107
-
#220 Bibí! Nálam már látszódik. A hivatkozást linkeld be, és ha ott megnézitek, utánna itt is látni fogjátok. -
#219 akkor már én is csatlakozok :D
nálamse -
#218 nálamse -
#217 nálam sem :( -
#216 csak nálam nem látszik? -
#215 Áhhhh. Kösz. Király. De most sajnos pakolnom kell, mert holnap megyyünk el... De addig gyűjthetitek az infókat. -
mentos-boy #214 jó kis borítónak való -
#213 borítónak való:
-
#212 Miért? Meglátod, kijön, és teli lesz szeméttel, mint a PTTM. Kértem már a házigazdaságot a Moderátoroknál, de hát... -
#211 amúgy házigizda szerintem ide felesleges. -
#210 Logóm? Mer? -
#209 logód zavart be :) -
#208 Nem FAQ-t akarok csinálni, borítót. De a FAQ-ba vannak hasznos infók...
Még hogy ne hallottam volna a gémről?! Nyitás óta itt vagyok. -
#207 ja, hogy te FAQ-t akarsz csinálni, azt hittem még nem hallottál a gémről :) -
#206 Kösz, de lehet, hogy az angol FAQ alapján csinálom meg. -
#205 nembaj. majd csak lesz valami :) -
#204 talán így ;) -
#203 Nem talált semmit. -
#202 Nah, ezt is feleslegesen írtad...
A játékról kell, borítót csinálok. -
#201 jaja -
#200 mihez?
ha a játékról, akkor itt jobbra felül keresés a cikkek között aztán olvasgass... -
#199 Tudtok valami magyar leírát mondani hozzá? -
#198 semmi új infó, csak amit már én is mondtam anno, 2005-ben érkezika gém... -
#197 Az elején azt hittük a PTTm-nél is. És láss csodát mostmár majdnem egy új játékot csinálnak belőle.... -
Gerob #196 Hali!
Sztem ezt felejtsd el! Ezt nem a pttm-esek csinálják, mondták is, hogy nem lesz modolható, talán így lesz jóóó, a HT2 is milyen frankó gém volt, igaz abban meg a többieket utáltam, állandóan löködtek, meg jöttek nekem, ott kellett hajtani 1000-el. -
#195 sorry
visszaolvastam -
#194 "már megjelent vagy régi?"
istenem, olvassár már vissza egyszer a büdös életben...
NEM JELENT MEG. -
#193 kérjek neked?
ez jó játék?
már megjelent vagy régi? -
#192 huhúúú, elképzelem, hogy a piros kamion helyett majd egy frankó európai kamion áll...jeee. na azért félre ne értsetek, amcsi kamcsi is jó lesz, csak remélem, hogy később lehet majd eu-sat is berakni -
FiReBoY #191 Már elkezdtem, valamikor ha befejezem kirakom a PTTM Hungary GY.I.K.-jába. -
#190 miért nem kérsz te? -
#189 Valaki kér nekem házigazda jogot?
Mit szólnátok, ha lefordítanánk az angol Rig'n'Roll FAQ-ját? Van benne sok hasznos infó. -
#188 Köszi az infót! Sokat tudtam meg belőle! -
#187 köszi ez elég bíztató -
#186 Планируется, что игра выйдет в 2005 г -
#185 Sziasztok itt egy kis infó
На досуге, №5, 2005 год
http://www.kv.by/index2005052903.htm -
#184 nagyon állat gém bááárcsak itlenne már -
Vlala #183 egy-két joy progijában (Logitech profiler pl.) van, tanítható a rendszer. -
#182 Jut eszembe: Nincs véletlenül valaki, aki meg tudja oldani, hogy egy adott billentyűt ki lehessen vezetni, mondjuk egy gyoj gombjára? (ha értitek mire gondolok....) -
#181 annak nem sok köze van ehhez.
nem emlékszem, hogy a régi 1c-s gémekben volt-e. sose kerestem.