6107
-
K.András #300 Gyerekek ruszkiknál elég lassan örölnek, de legalább biztosan :P -
FiReBoY #299 Vagy 2007... -
RoGeR42 #298 Hát ahogy nézem most kezdtek el lemodellezni pár várost. :(
Abből lesz 2006 nyara is... :( -
#297 Ne hemzsegj már, kit érdekel a GTA-d?? Menjél, játszál vele, egészségedre :DD. Mellesleg ez a kamion ritka ronda az igazi kamionszimulátorokhoz képest :)) -
#296 grat a bmp-hez (1,9 mb) -
#295 nézzétek meg a kamiont szerintem elég jóó és ez a gta!! :) szal érdemes vele jáccani :) -
#294 -
FiReBoY #293 Itt van új kép? -
#292 hát van benne pár új kép... -
#291 Nyú képek (vadállatok) -
#290 még 2 nap és meg van a gta san andreas... COOOL -
#289 de ha nem mostanság akkor addig nyomjuk a GtA-val nem :) abba is van kamion :)) -
#288 akkor végleges verzió mikor lessz kész?! vagyis mikor adják ki?! -
#287 Tök francón néz ki a banner(ha úgy hívják) -
#286 meg még messze van a végleges verzió... sajna -
-
#284 Egyetértek.
Mert végigtolod a demo-t 1-2-3 óra alatt és rohannál hirtelen fellelkesüléssel megvenni.
Ha nem tudod megvenni, akkor egy-két héttel előbb játszott demót elfelejted, meg ilyenek. Hacsak nem tetszett annyira, hogy egy nap a demót végig nem tolod vagy 10x minden nap a megjelenésig! -
#283 És annak mi értelme, mikor fél évvel a megjelenés után, vagy akár csak hetekkel későb jelenik meg demó? Mert ez nem ritka. A demónak nem az a célja, hogy előbb játszhassunk vele, mint ahogy megjelenik, hanem az, hogy prezentálja, hogy mit kapsz, ha kiadod érte a pénzt. -
#282 És annak már mi értelme?? -
#281 Az a demo, amiről a #261-ben szó van, az nem lesz publikus, az csak promóció volt az E3-ra. A fejlesztők azt ígéték, lesz demó, de csak a játék megjelenése után. -
#280 -
#279 Új lokó? -
FiReBoY #278 Sztem nem lesz demó... -
#277 De akkor a demo jelenik még meg van már a full game??
Mert ha a dwemo lesz decemberbe akkor a full-al 1 év múlva se fogunk játszani. -
#276 Nem, az nem volt poén, úgy volt, hogy február végén jelenik meg, én meg csak odaírtam a feb mögé, hogy 29, nem is figyelve arra, hogy az a hónap álltalában 28-as. Viszont azóta már kétszer toltak rajta, mert először úgy volt, hogy 2005 nyara, most pedig 2005 december. De én már nem bízom benne, hogy ebben az évben megjelenik. -
#275 Biztos a következő prímszámadik szökőévben fog megjelenni. -
#274 hát az csak úgy poén volt, mert akkor se lehetett tudni a megjelenést. Tudom Február 29 volt írva (nincs is szökőév :)) -
RusH90 #273 Mikor fog megjelenni a Rig'n Roll mert az volt egy oldalon hogy 2005 Februárban de nem találom sehol
-
#272 A King Of The Road az szinte egy az egyben a Hard Truck 2 volt :) -
#271 Nekem bejöttek az 18WoS-ek is...szállítmányozás foreva... :) -
#270 Ja, egy kis vérfrissítés... :) -
#269 ez az mi lesz már?? -
#268 Kicsit félek tőle, hogy elakadtak. Bár nekem még mindig az ő általuk készített játék a kingoftheroad a kedvencem, a 18WOS sorozat a közelébe sem ér. A KOTR kormánnyal, váltóval verhetetlen. A rignroll-ban meg kuplung is lesz... -
#267 Hát már igazán nem ártana valami újdonság!!! :D -
#266 Akkor kinyomnának egy demót, vagy egy új videót... :) -
#265 Direkt nem adják ki mervárják még elélvezzünk rajta de nem?!
-
#264 Fene tuggya...oroszok... -
#263 Basszus mikor lessz már KÉÉSZ!!!??? :) nagyon nagyon várom -
#262 Zsír lenne... -
#261 "A playable demo of the game had been tailored especially for the show. The demo game world included 11 cities and 250 kilometers of South California highways."
az e3-ra készített demóban 11 város és 250km autópálya volt.
igazán kiadhatnák azt a kis demót :)
de azt nem értem, hogy akkor mi az a szar e3-as videó...