34737
  • gosumofo
    nincs értelme single playerben játszani a kf-t
  • Laci82
    De Singleben kell vagy multiban?
  • PunkZoli
    mindegy melyiken mindegy hogyan úgy is megkapod ha maradsz vagy 3 körre, mert lelődözöl minden fajtából annyit
  • gosumofo
    mindegy
  • Laci82
    Sziasztok hol kell melyik pályán megölni a felsorolt ellenfeleket a Killing Floorban?
  • pett3rson
    megvan, megtaláltam, köszi. beraktam az x2 és x3 sorozat minden darabját, hátha megkapom ajándékba valamelyiket, de erősen hajlok afelé, hogy megveszem 10 ojróért a csomagot :)
  • Fpocok
    Ha rakosgattál oda, akkor store főoldal, jobb felül van wishlist, mellette egy szám. Oda kattintasz és akkor tudod rendezni a sorrendet meg mindent.
  • pett3rson
    köszönöm.
  • Fpocok
    Megkeresed a játékokat, amiket szeretnél, rámész a store lapjára és ott van oldalt, hogy add to wishlist. Mindegyik játéknál.
  • pett3rson
    mire leírtam, megtaláltam...sorry :)
  • pett3rson
    Ezt a kívánság-listát hogy tudom megcsinálni?
  • grebber
    Na, mai akciók:

X3 franchise -75%
    Football Manager 2012 - 33.49
    Atom Zombie Smasher - 2.49
    Overlord 1-2 -75%
    Alice Madness Returns - 12.49
    Batman Arkham Asylum - 4.99
    Fallout 3 - 7.49
    Killing Floor - 3.74
    Nuclear Dawn - 4.49
    Il 2 1946 - 3.39
    Dungeons -66%
    CoD MW3 - 44.99
  • grebber
    Az förtelmes azzal hogy lehet játszani acsi megszerzése még jó hogy rövid volt!Kupont megérne mást nem!
  • kifli
    Valaki firkant nekem egy listát mai akciokrol? Mobilnettel nem igazán öröm a steamet böngèszni :S
  • K Ace
    Aok érte egy Sprial Knight-s :)
  • grebber
    Van fölös 6 szenem ki milyen game-et adna érte?
  • H3LLBoY
    :)
  • Fpocok
    Kaptam hozzá first access-t Én leszek az első, aki kipróbálhatja a DNF demót. Ti meg bekaphatjátok ^^
  • SzirmosSzisza
    Nyomkodd, majd elkezd tölteni :D
  • pett3rson
    jé, a steam most először tanulta meg a születési évszámomat :)
  • Fpocok
    Nem tudom letölteni, picsa steam.
  • Fpocok
    Vettem magamnak Borderlands GOTY-t.
  • PunkZoli
    view my profil és jobbklikk ...copy page url
  • grebber
    A steam profilon urljét hogy tudom megnézni? Mert a fos kereső most halott!!
  • grebber
    És neki jól is jött a Counter Strike Source mert meg akarta venni! De a 4 szene jól jött azt ingyé odaadta!
  • gosumofo
    lottó 5öst is az nyeri aki akkor játszik először.
  • grebber
    LOL mekkora lol havernak adom utasitásokat mit csináljon erre ő aki le se szarja a steamet nem játékot kap egyből :(
  • Lokker
    Kupont fogsz nyerni, nekem a legjobb fogásom egy Portal 2 volt még a legelején azóta semmi.
  • Laci82
    Legyen 10 játék a kívánságlistádon. - Még nem csináltad meg?? Gyerünk! Mi lesz, ha megnyered az Epikus Ünnepi Nyereménysorsolást? Honnan tudják barátaid, hogy mit vegyenek neked?

Ok van 10 játék (Batman Arkham City,Saint's Row The Third ...) de mikor lesz a sorsolás?

Nekem eddig 2 szenem van megy egy 50%-os Valve kuponom,kíváncsi vagyok a Killing Flooros feladattal mit nyerek...
  • grebber
    Ahogy olvasgatom mindenfelé elég fosokat osztogatnak emberek azokért semmit nem adnék!
  • DarkSector
    Nekem is 14 szenem már volt, és buzi 1 szenet és 1 kupont adott, én soha nem nyertem nem is fogok...leszarom már ezt a szart...:D
  • FZoleee
    14 szénből azért egy középkategóriás játékot is sikerült volna szerezned trade-del :D
  • grebber
    Azért mostmár elmehetnek annyukba

Ebben már benne van 2x7szén beváltása.Mégg van két haver akit becserkészek meglesz a 3. is!

• Prince23
    Nem :D
  • crofler999
    kupon biztos hogy nem kell ugye?
  • Prince23
    Bunch of Heroes

jöhet a licit :)

ui: BoH tartalmazz egy ajándékhalom teljesítményt is!
  • H3LLBoY
    Hehe, végre pottyant egy játék:) Gemini Rue, érdekel valakit? Mondjuk csak Január 25. után lesz cserélhető, de akkor addig nem használom fel.
  • PunkZoli
    értelem szerűen lehet új sor ha tetszik, vagy szerkeszthető, ha van jobb ötlet

• PunkZoli
    csináltam egy shitttet, mehet banner alá szerintem

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AnulmjsFePtTdHNuUzZYVEFYamdHZ0ZEcDhSaEhvcVE&hl=en_US#gid=0

old meg a linkelést , secure cucc
  • DarkSector
    pü ment