34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#6010 van portal2 50% kuponom és 33% OFF Valve kuponom.Ha valakinek kell és ajánl érte valami apróságot szívesen elcserélem! -
Laci82 #6009 Sziasztok.
Mindkét accomon van egy-egy ilyen Killing Flooros ikon,az most akkor azt jelenti,hogy van két szabadon használható Killing Floor Játékom?
Ha igen és valakit érdekel szóljon,cserélhetünk.
-
#6008 grat
isaacnál ez mi? Find Krampus in Satans room for a gift!? -
#6007 Egy időbe irtuk az üzit amikor irtam még nem volt ott!
De azóta már megvan ki is rúgtak a szerverről mert csak acsira mentem :D -
#6006 Zsír karaj király banán!!!!!!!!! L4D2-t kaptam TF2-es acsiért!!!!! El sem hiszem, csípjetek meg!!! :) -
#6005 Write only mode? :) -
#6004 De online modba kell mindenképpen? -
#6003 Online és versus mód. Azaz készülj fel, hogy túlélő társaid is vadásznak a hulló csomagokra, illetve valamikor a zombik oldalán is játszani kell, amikor nem kaphatod meg az achievementet. -
Laci82 #6002 Nem olyan nehéz,bár nekem az első doboz a Karneválos pályán majdnem az oszlop tetején volt,valami bugféleségként. -
#6001 L4D2 acsit hogy a legegyszerűbb megszerezni?
Onlineba kell mindenképpen? -
#6000 Na megvettem az Isaac-et egy 500asért. Szerintem jó játék. -
#5999 Nem hiszem, hogy ez bármit is jelent. A több mint 3 éves accomra kaptam Call of Cthulhut, craftoltam Disciples III Resurrectiont. Barátaimnál a régi accal rendelkezők közül volt aki kapott Portal 2-t (elsőre), Mafia 1-et craftolásból, Trine 2 (pont Trine 2 ajánlásért :)). -
#5998 Attól függ mennyi szénért. Az viszont elmondható, hogy a Dota 2 birtoklása majdnem felér egy Skyrimmel. Keress olyasvalakit Steam Trade fórumban, aki átveszi a szenet úgy, hogy cserébe megveszi neked a választott játékokat. Vannak ilyenek, csak ki kell fogni. Egy biztos, ha már 0,5 dollárért váltják a szenet, az már jó, de gyakoribb a 0,3. -
#5997 Nekem is már elég régóta meg van accom, kaptam is rá egy Gemini Rue-t, de azóta semmit. Öcsem meg a 3 napos accjára rögtön kapott egy Serious Sam HD-t. Ez van... -
Morpeus #5996 Tényleg szerencse kérdése. Sikerült haver nem használt accját elkérnem. Tegnap és ma hajnalban mind a kettőre kaptam játékot. -
#5995 nekem tökmindegy uj vagy régi nem ad játékot. -
#5994 Elég érdekes, hogy az új accountokra tolják legjobban a gameket, a régi accuntosok meg alig kapnak valamit. Az első esetben megértem, hogy "kedv" csinálónak jó lesz, de a második esetben a szén + a kupon osztás inkább elveszi az ember kedvét. -
#5993 Fallout 3-at kaptam ma Steam-től párom accjára :-D -
#5992 Ej bakker lehet rossz ötlet volt Dota kettőt szénért elcserélni :(
Sehol nem találok olyat aki szénért adna nekem Shogun 2-öt Bunch of Heroes-t és Rock of Ages-et.
Ezért így mind adnék 35-öt! -
#5991 4szénért vennék binding of isaacet. -
Anonymusx #5990 A szenekkel csak úgy lehet elérni valamit ha 7 van belőle? -
#5989 Bunch of Heroes és rock of Ages e-tvennék szénért!! -
#5988 Igen nem nehéz relatíve gyakran dobálgatja a kis dobozt -
#5987 Left 4 Dead 2 acsit valaki megcsinyálta? :) -
#5986 Szerintem nem craft csak Január 1.-éig lehet tudtommal utána a megmaradt szén nevezésre megy el... -
#5985 :D -
#5984 Ha jól tudom Jan. 2-án lesz vmi ajándéksorsolás. Ezen mit lehet nyerni? Elég 1 szén a sorsolásban való részvételhez? Ja igen, a szeneket másodika után is fel lehet használni craftolásra? -
#5983 továbbra se nyertem semmit, de történt egy kis furcsaság...
bementem a második accommal, hogy linkeljem a fb profilhoz, és kaptam érte 1 szenet, meg egy -50% shattered horizon kupont -
#5982 kösz, megcsinálom akkor. ja és kösz a renegade ops-t is :) -
#5981 jaja...már le lett írva régebben, csak azóta sok hozzászólás született, ugyanott a saját profilodba az avatarod alatt van egy facebook ikon, mellette meg egy szöveg és a zárójelben hogy MEGSZAKÍTÁS -
#5980 Ha párosítom a steam-et és a facebook-ot utána meg lehet ezt a párosítást szüntetni? -
#5979 OMG prohardveren egy tagnak állítólag Skyrim-et adot ajándékba....O_o -
#5978 33%-os valve és 50%-os killing floor kupon? :D -
#5977 X3: Albion-ért adok 14 kupont és 1 szenet:) -
Morpeus #5976 Greedy corpot cserélnék wormsért. -
#5975 Super Meat Boy kinek mit érne meg? -
#5974 Leszeded ezt, appdata\The Creative Assembly\Shogun2\save_games-be bemásolod, nyomsz 1 turnet majd autoresolva-al lejátszod a csatát. That's it! -
#5973 a total var shogun 2 es küldit tudja valaki hogyan kell megoldani?
-
#5972 uhh, köszönöm ez megnyugtatott :D mert már megijedtem... -
#5971 nem