34737
  • tutituti
    van portal2 50% kuponom és 33% OFF Valve kuponom.Ha valakinek kell és ajánl érte valami apróságot szívesen elcserélem!
  • Laci82
    Sziasztok.
    Mindkét accomon van egy-egy ilyen Killing Flooros ikon,az most akkor azt jelenti,hogy van két szabadon használható Killing Floor Játékom?
    Ha igen és valakit érdekel szóljon,cserélhetünk.

• Fpocok
    grat

isaacnál ez mi? Find Krampus in Satans room for a gift!?
  • grebber
    Egy időbe irtuk az üzit amikor irtam még nem volt ott!
    De azóta már megvan ki is rúgtak a szerverről mert csak acsira mentem :D
  • H3LLBoY
    Zsír karaj király banán!!!!!!!!! L4D2-t kaptam TF2-es acsiért!!!!! El sem hiszem, csípjetek meg!!! :)
  • Jani21
    Write only mode? :)
  • grebber
    De online modba kell mindenképpen?
  • Jani21
    Online és versus mód. Azaz készülj fel, hogy túlélő társaid is vadásznak a hulló csomagokra, illetve valamikor a zombik oldalán is játszani kell, amikor nem kaphatod meg az achievementet.
  • Laci82
    Nem olyan nehéz,bár nekem az első doboz a Karneválos pályán majdnem az oszlop tetején volt,valami bugféleségként.
  • grebber
    L4D2 acsit hogy a legegyszerűbb megszerezni?
    Onlineba kell mindenképpen?
  • Fpocok
    Na megvettem az Isaac-et egy 500asért. Szerintem jó játék.
  • Jani21
    Nem hiszem, hogy ez bármit is jelent. A több mint 3 éves accomra kaptam Call of Cthulhut, craftoltam Disciples III Resurrectiont. Barátaimnál a régi accal rendelkezők közül volt aki kapott Portal 2-t (elsőre), Mafia 1-et craftolásból, Trine 2 (pont Trine 2 ajánlásért :)).
  • Jani21
    Attól függ mennyi szénért. Az viszont elmondható, hogy a Dota 2 birtoklása majdnem felér egy Skyrimmel. Keress olyasvalakit Steam Trade fórumban, aki átveszi a szenet úgy, hogy cserébe megveszi neked a választott játékokat. Vannak ilyenek, csak ki kell fogni. Egy biztos, ha már 0,5 dollárért váltják a szenet, az már jó, de gyakoribb a 0,3.
  • H3LLBoY
    Nekem is már elég régóta meg van accom, kaptam is rá egy Gemini Rue-t, de azóta semmit. Öcsem meg a 3 napos accjára rögtön kapott egy Serious Sam HD-t. Ez van...
  • Morpeus
    Tényleg szerencse kérdése. Sikerült haver nem használt accját elkérnem. Tegnap és ma hajnalban mind a kettőre kaptam játékot.
  • DarkSector
    nekem tökmindegy uj vagy régi nem ad játékot.
  • Dj Tommy
    Elég érdekes, hogy az új accountokra tolják legjobban a gameket, a régi accuntosok meg alig kapnak valamit. Az első esetben megértem, hogy "kedv" csinálónak jó lesz, de a második esetben a szén + a kupon osztás inkább elveszi az ember kedvét.
  • Tinman #5993
    Fallout 3-at kaptam ma Steam-től párom accjára :-D
  • grebber
    Ej bakker lehet rossz ötlet volt Dota kettőt szénért elcserélni :(

Sehol nem találok olyat aki szénért adna nekem Shogun 2-öt Bunch of Heroes-t és Rock of Ages-et.
    Ezért így mind adnék 35-öt!
  • Fpocok
    4szénért vennék binding of isaacet.
  • Anonymusx
    A szenekkel csak úgy lehet elérni valamit ha 7 van belőle?
  • grebber
    Bunch of Heroes és rock of Ages e-tvennék szénért!!
  • jetblack
    Igen nem nehéz relatíve gyakran dobálgatja a kis dobozt
  • DarkSector
    Left 4 Dead 2 acsit valaki megcsinyálta? :)
  • DarkSector
    Szerintem nem craft csak Január 1.-éig lehet tudtommal utána a megmaradt szén nevezésre megy el...
  • DarkSector
    :D
  • popey8
    Ha jól tudom Jan. 2-án lesz vmi ajándéksorsolás. Ezen mit lehet nyerni? Elég 1 szén a sorsolásban való részvételhez? Ja igen, a szeneket másodika után is fel lehet használni craftolásra?
  • RatBaG #5983
    továbbra se nyertem semmit, de történt egy kis furcsaság...
    bementem a második accommal, hogy linkeljem a fb profilhoz, és kaptam érte 1 szenet, meg egy -50% shattered horizon kupont
  • Zeller01
    kösz, megcsinálom akkor. ja és kösz a renegade ops-t is :)
  • DarkSector
    jaja...már le lett írva régebben, csak azóta sok hozzászólás született, ugyanott a saját profilodba az avatarod alatt van egy facebook ikon, mellette meg egy szöveg és a zárójelben hogy MEGSZAKÍTÁS
  • Zeller01
    Ha párosítom a steam-et és a facebook-ot utána meg lehet ezt a párosítást szüntetni?
  • DarkSector
    OMG prohardveren egy tagnak állítólag Skyrim-et adot ajándékba....O_o
  • kifli
    33%-os valve és 50%-os killing floor kupon? :D
  • MerlinW
    X3: Albion-ért adok 14 kupont és 1 szenet:)
  • Morpeus
    Greedy corpot cserélnék wormsért.
  • DarkSector
    Super Meat Boy kinek mit érne meg?
  • zzeN
    Leszeded ezt, appdata\The Creative Assembly\Shogun2\save_games-be bemásolod, nyomsz 1 turnet majd autoresolva-al lejátszod a csatát. That's it!
  • RoboKutya78
    a total var shogun 2 es küldit tudja valaki hogyan kell megoldani?
  • Danyi95
    uhh, köszönöm ez megnyugtatott :D mert már megijedtem...
  • DarkSector
    nem