32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Hentes Bill #2521
    nekem 2.1es cerka, 640ddr, gef3ti200 (128 mb), és qrva jól fut :)
  • Coolfire
    Sztem jól el fog zötyögni..
  • Coolfire
    Hát azért az macerásabb volt egy kicsit ott a .bin-t kellett patchelni.:)Itt azért egyszerűbb csak erre a három progira kell ügyelni.:)
  • Carlos
    Télleg, hogy csatlakozzam a lámerekhez!
    Ezen hogy fog menni?
    2Ghz Cerka, 512 DDr, Ti4200.
  • Coolfire
    Hmmm...egy elégedett vásárló..:)))
  • Carlos
    Mint annó a superstarban??? :)
  • Hentes Bill #2515
    akinek kéri a helyes cd-t a game, és daemon tools-sal tolja, az szedje le a legfrissebb verzsönt innen, majd az emulationnal all options on, és lám, megy a játék
  • RemX
    OKsi nekem már működik!!! leírom hátha másnak is lesz probléma ezzel! Szal én újraíndítottam a gépet, felraktam a Daemon 3.44-et és most már megy! QRVA JÓ A JÁTÉK!!! NAGYON TETSZIK!!!!!!! és bár tartottam tőle 1024*768-ban Minden FULLON tökéletesen akadás nélkül futkározik! SIMS RULEZZZZZ!
  • Coolfire
    Hát a daemon az alkohol és a clone cd szokott összeugrani.Én anno úgy csináltam,hogy mount 3.43 daemon tools,látom megy,daemon ficc.Fel alkohol 1 cd safedisc 2/3 opcióval kihegesztve a többi simán.És vígan megy.(remélem nincs benne másolásvédelmi bug)
  • Coolfire
    Szewa!Már nálam üzemel..én nem tom nekem nem volt semmi bajom vele,csak paráztam nehogy az .exe min. konfigra legyen állítva.De hála az égnek nincs.Úgyhogy tolom 1000-el..már az első gyereknél tartok..:)
  • Carlos
    Most húzták ki a fogam. Úgyhogy depis vagyok!
    Mizu a gammával? Valami álltalános hiba, amiről tudnia kéne az egyszerű halandónak, hogy ne akadjon el az install közben/előtt/után?
  • Carlos
    Daemon Tools.
  • Marco
    Hidd el, minden maximálisan optimalizálva van a gépemen. Egyetlen gyenge pont talán a magyar XP... :)
    Rájöttem, hogyha az Alcoholból kiszedem a mountolást, akkor a Sims2 csak annyit ír ki, hogy nem találja a CD-t. Ezekszerint elképzelhető, hogy ezzel van a gond. Mivel is lehet még mountolni? CloneCD?
  • Coolfire
    Hát itt alaplapi drivertől kezdve minden lehet.
  • Coolfire
    Akkor passz...sajna nem megy.Én mondjuk úgy csinálnám,hogy szűz partícióra telepíteném a legszükségesebbekkel.Mert minden szar szoftver összeugorhat a háttérben.
  • Marco
    Akkor más lesz a gond, de sajnos nem tudom mi.
  • fucko
    Nekem is 4.9 catalyst van fent es nincs problema.
  • Marco
    Igen, semmi probléma nem volt vele.
  • Coolfire
    A konfig elég dx9c kell neki,alcohol jó..én a catalystre tippelek.Monnyuk nekem nvidiám van,nem ati-m úgyhogy ez csak tipp.Valami viszont csúnyán betesz neki.Hiba nélkül ment fel?
  • Marco
    Előrebocsátom, hogy visszaolvastam olyan 5-600 hozzászólást, de sajnos nem találtam választ a kérdésemre. Szóval ne kövezzetek meg, ha már volt róla szó, előfordulhat, hogy átsiklottam felette.

Ezzel találkozott-e már valaki a játék indításakor:

Fent van a Catalyst 4.9 és a DirectX 9.0c is, a konfigom leírása pedig itt olvasható az aláírásomban. A CD bemountolásához az Alcohol 120% 1.4.8. Build 1222-t használom.
    Tud valaki segíteni?
  • Coolfire
    Véletlenül,mikor nyomkodtam a gombokat amiatt a hülye kameranézet miatt..:)Jó dolog lehet,de én annak is örülök,hogy így eldöcög.Nekem személy szerint most nem kell home-video.Monnyuk az nagy szám lehet,mikor saját magad nézed a tv-ben..:)
  • Coolfire
    Ja nem is mondtam.Beigazolódott az összes félelme az emberemnek(jól elb@sztam),erre jött a dilidoki...hát az csúcs..:))Monnyuk utána a platina módig meg sem álltam..:)
  • Coolfire
    Pfff...azt fogják mondani lekoppintottalak..:)
  • Coolfire
    Ennak nagyon jó az időbeosztása,minden belefér a napodba ha jól csinálod.Pölö egy órával meló előtt kényelmesen le tudsz zuhizni és kajálni.
  • Since
    picivel jobb az időbeosztás...ugyanus nekem telejsen lennt volt az energm, 8kor lefeküdtem, és hajnal1kor már felébredt mert teljesen feltöltődött :)
    reggel 8kor mentem munkába, fél 6kor keltem, lezuhanyoztam, elmentem wc-re, kajáltam valamit, és még tévét is tudtam nézni :)
  • Gear
    Remélem ez nem lessz olyan irreális időbeosztású mint az első. Amiatt nem jáctam vele. Tököm ki volt hogy egy általános reggeli készülődés(WC/mosakodás/reggelli/kávé) elvette a fél napot és emiatt állandó gondok voltak.
  • Since
    hehe átmegy a topic másik témába :) ALLERGIÁSOK GYÜLEKEZETE :)
  • TneX
    Huh basszus ELVILEG én sem vagyok allergiás de egész nyáron minden bajom volt(tüsszögök,láz,orrfújás,stb..),tényleg van benne valami...
  • Since
    köszike :-) én se votlam allergiás, legelőször múlt évben jött ki, előtte semmi bajom nem volt :-) Zso te dolgozol?
  • ZsZso
    izgi, tegnap én is rosszul voltam (pedig ELVILEG nem vagyok allergiás) ... ez a nyár valahogy nagyon brutálisra sikerült (így allergia szempontból).
    Jobbulást ;)
  • Since
    hát én még nemnagyon tudtam vele játszani, ugyanis kijött a parlagfű allergiám, és felment a lázam 39re :-) de majd most kipróbálgatom :-)
  • cenobite
    Tényleg, aki már játszik vele: Ti vettetek már fel kisfilmet a simek-ről? Mert állítólag azt is lehet. Én még nem tudtam kipróbálni, mert hajnal 2-3 körül jött le, most meg ugye dolgozóban vagyok...
  • CéZé
    Deamon Tools 3.44
    és legalább ez a daemon
  • cenobite
    Van fent a gépeden Clone CD progi? Mert többeknek az segített, ha azt uninstallálták.
  • RemX
    DE basssszus! Insert Correct CD-rom-ot ír ki!!!! JAJ HELP MÍÍÍÍ! már úgy ki akarom próbálni!
  • CéZé
    de elég
  • RemX
    beraktam, de a nyomi kéri a cdt.... mármint bemountoltam Daemonnal.... az nem elég? de azzal is installáltam
  • Hmuda
    Nekem nem kellett crack. Az első CD-vel nekem elindult minden probléma nélkül.
  • CéZé
    mivel nincs még crack ezért tedd be az első cd-t és megy :)
  • RemX
    Minden probléma nélkül feltelepítettem, de nem találok cracket hozzáá... ezért kéri a Cd-t indításnál... :( Miért van ez??? Hol a Crack?!?!?!