32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#2321 humorkodassal nem jutunk elobbre -
#2320 havernal ugyanez megym, de o cd-rol installata, majd atirta a registryben a meghjto betujelet -
Alblink #2319 Hi bocs hogy nem olvasok vissza de percenkent irogatok.valaki kiirta cd-re,es ugy mukodik? -
mike369 #2318 próbáld a gépet is kikapcsolni... -
mike369 #2317 kapcsold ki! -
#2316 ja es daemon tools nincs a gepen -
#2315 szóval akkor nem a kiírt CD-vel jáccik ... az jól hangzik :( -
#2314 az Alcohol segitsegevel DVD-rol (cd-k cd1, cd2 ... cd4-ken fiogyeltek konyvtarakban), tehat egyesevel bemauntolva felettem a sims-t. Ezutan felmasoltam vinyora asz 1. lemezt, bemauntoltam, erre a sims2 kozli, hogy CD/DVD szimulaciot erzekelt, es kapcsoljam azt ki :((((
Alcohol 1.9.2 build 1705
vmi megoldas? -
#2313 szerintem tök 8, hogy kiírod -e ... fut vmi a gépeden így is úgy is , ami nem teccik a SimS 2 nek ... van egy olyan érzésem, hogy lehet nem is CD/DVD emuláló szoftver az, amit annak hisz ... szal passz ... win reinst ... -
#2312 KINEK VAN MEG EZ A JÁTÉK ÉS VAN CD ÍRÓJA IS? NEKEM LASSÚ AZ INTERNETEM ÉS SZERETNÉM MEGSZEREZNI EZT A JÁTÉKOT. FIZETEK ÉRTE!
[email protected]
LÉGYSZI:( -
mike369 #2311 akkó' meg télleg a vidózba' lesz a gond... -
#2310 Feltette a Daemon 3.47-es verzsönjét -
#2309 ejjjj!! Na de ha nem írom ki is ez a bajom és má kétszer is kiírtam! -
#2308 hogy javult meg ? -
mike369 #2307 apropó: kiírta már valaki úgy, hogy működik? és ha igen, hogyan? -
#2306 vmi nagyon beette magát a windowsodba ... télleg lehet, hogy reinst kell neki, ha jáccani akarsz ... vagy vársz egy krekket, hátha az kiküszöböli ezt a bibit -
mike369 #2305 mert rosszul írtad ki. -
#2304 most megyek vissza játszani -
#2303 Má megint én!! Az mitől van hogy nincs fönn eggy image meghajtós progi és cd-ről indítom a játékot és nem belefagy hanem még mindíg ez írja ki??? "CD/DVD emulation software has been detected.Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game" -
#2302 Mi van veletek Hentes Bill és BlackWolf??
Ti nem játszotok??? -
BlackWolf #2301 mondom nezd meg melyik az es kerjel belole uj verziot flashgetbe ... -
#2300 Csináld ftp-n keresztül és akkor semmi gond nem lesz!!
-
#2299 nagyon jó a logód -
#2298 LOL -
#2297 Wanadoo oldalról szedem a gamet elég sok fájlt nem tölt le onnan :( -
#2296 Csak azért kérdeztem,mert az 1. cd-jé nagyobb. -
#2295 na, végre elindul a játék, csak be kellett szerezni egy újabb deamon tools-t (3.47), azzal elindult szépen -
mike369 #2294 ezeket képzeld bele:,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, -
#2293 Holnap remélem már én is játszhatok vele!! -
BlackWolf #2292 hat nem erossegem a gepiras meg ezt a szar ekezet nelkuliseget a sok CoD meg Warcraft teszi :) -
#2291 kösz a tudósítást, bár vesszőkkel élvezetsebb lett volna olvasni. :P -
mike369 #2290 igen. ez csak egy médialeíró, semmi extra... -
BlackWolf #2289 na en azon szerencsesek koze tartozom akiknek mar megvan es ki is probaltam hat wandoorol szedtem enis anyaztam egy parszor de minden fajlt amit 503ra szed flashgettel abbol kerek egy uj verziot utana meg atnevezem rar-ra na en igy csinaltam :) hat a game akkor nalam eleg szepen megy 3200+ 512mb ram 9600xt minden max kiveve a shadow meg a lihting es nem szaggat csak neha swapol 1et a jatek eleg jo jol ki van dolgozva vannak benne otletes videok a jatek enginjevel lenyegeben a game ugyanaz mint a sima sims csak sokkal jobban kidolgozva uj otletekkel .. ja mar eljutottam a sexig is hat az kurva poenos :)))) akinek meg alig megy a gepen es sims fan azt ajanlom jovor szerezzen be egy jobb hardwaret mer ha rakuldi majd az elso kiegeszitot biztos szaggatas lesz ja es a toltesi ido se keves nalam eleg hamar felzabalja az eroforrasokat utana kell ra egy restart es megy szepen eddig enyit tapasztaltam :) ( 6kor kezdtem el jatszani es most fejeztem be hat nemsemmi hogy repul vele az ido :) ) -
#2288 Ilyen kicsi a mérete?? -
#2287 ehh olyan 2 körül mentem el géptől és akkor még csak 1700 hsz körül volt a topik -
mike369 #2286 nm -
#2285 jobb klikk, mentés másként... -
#2284 Bocsi!!
Elkéstem!!
Köszi a segítséget!! -
mike369 #2283 -
#2282 Ez egy world fájl!!
Nevezzem át??