32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike at home
    humorkodassal nem jutunk elobbre
  • Mike at home
    havernal ugyanez megym, de o cd-rol installata, majd atirta a registryben a meghjto betujelet
  • Alblink
    Hi bocs hogy nem olvasok vissza de percenkent irogatok.valaki kiirta cd-re,es ugy mukodik?
  • mike369
    próbáld a gépet is kikapcsolni...
  • mike369
    kapcsold ki!
  • Mike at home
    ja es daemon tools nincs a gepen
  • ZsZso
    szóval akkor nem a kiírt CD-vel jáccik ... az jól hangzik :(
  • Mike at home
    az Alcohol segitsegevel DVD-rol (cd-k cd1, cd2 ... cd4-ken fiogyeltek konyvtarakban), tehat egyesevel bemauntolva felettem a sims-t. Ezutan felmasoltam vinyora asz 1. lemezt, bemauntoltam, erre a sims2 kozli, hogy CD/DVD szimulaciot erzekelt, es kapcsoljam azt ki :((((

Alcohol 1.9.2 build 1705

vmi megoldas?
  • ZsZso
    szerintem tök 8, hogy kiírod -e ... fut vmi a gépeden így is úgy is , ami nem teccik a SimS 2 nek ... van egy olyan érzésem, hogy lehet nem is CD/DVD emuláló szoftver az, amit annak hisz ... szal passz ... win reinst ...
  • Help17
    KINEK VAN MEG EZ A JÁTÉK ÉS VAN CD ÍRÓJA IS? NEKEM LASSÚ AZ INTERNETEM ÉS SZERETNÉM MEGSZEREZNI EZT A JÁTÉKOT. FIZETEK ÉRTE!
    [email protected]
    LÉGYSZI:(
  • mike369
    akkó' meg télleg a vidózba' lesz a gond...
  • jAsOn VoOrHeEs
    Feltette a Daemon 3.47-es verzsönjét
  • Adri
    ejjjj!! Na de ha nem írom ki is ez a bajom és má kétszer is kiírtam!
  • ZsZso
    hogy javult meg ?
  • mike369
    apropó: kiírta már valaki úgy, hogy működik? és ha igen, hogyan?
  • ZsZso
    vmi nagyon beette magát a windowsodba ... télleg lehet, hogy reinst kell neki, ha jáccani akarsz ... vagy vársz egy krekket, hátha az kiküszöböli ezt a bibit
  • mike369
    mert rosszul írtad ki.
  • Hentes Bill #2304
    most megyek vissza játszani
  • Adri
    Má megint én!! Az mitől van hogy nincs fönn eggy image meghajtós progi és cd-ről indítom a játékot és nem belefagy hanem még mindíg ez írja ki??? "CD/DVD emulation software has been detected.Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game"
  • Ronaldo07
    Mi van veletek Hentes Bill és BlackWolf??
    Ti nem játszotok???
  • BlackWolf
    mondom nezd meg melyik az es kerjel belole uj verziot flashgetbe ...
  • Ronaldo07
    Csináld ftp-n keresztül és akkor semmi gond nem lesz!!
  • Hentes Bill #2299
    nagyon jó a logód
  • jAsOn VoOrHeEs
    LOL
  • grebber
    Wanadoo oldalról szedem a gamet elég sok fájlt nem tölt le onnan :(
  • Ronaldo07
    Csak azért kérdeztem,mert az 1. cd-jé nagyobb.
  • Hentes Bill #2295
    na, végre elindul a játék, csak be kellett szerezni egy újabb deamon tools-t (3.47), azzal elindult szépen
  • mike369
    ezeket képzeld bele:,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  • Ronaldo07
    Holnap remélem már én is játszhatok vele!!
  • BlackWolf
    hat nem erossegem a gepiras meg ezt a szar ekezet nelkuliseget a sok CoD meg Warcraft teszi :)
  • sapkafej
    kösz a tudósítást, bár vesszőkkel élvezetsebb lett volna olvasni. :P
  • mike369
    igen. ez csak egy médialeíró, semmi extra...
  • BlackWolf
    na en azon szerencsesek koze tartozom akiknek mar megvan es ki is probaltam hat wandoorol szedtem enis anyaztam egy parszor de minden fajlt amit 503ra szed flashgettel abbol kerek egy uj verziot utana meg atnevezem rar-ra na en igy csinaltam :) hat a game akkor nalam eleg szepen megy 3200+ 512mb ram 9600xt minden max kiveve a shadow meg a lihting es nem szaggat csak neha swapol 1et a jatek eleg jo jol ki van dolgozva vannak benne otletes videok a jatek enginjevel lenyegeben a game ugyanaz mint a sima sims csak sokkal jobban kidolgozva uj otletekkel .. ja mar eljutottam a sexig is hat az kurva poenos :)))) akinek meg alig megy a gepen es sims fan azt ajanlom jovor szerezzen be egy jobb hardwaret mer ha rakuldi majd az elso kiegeszitot biztos szaggatas lesz ja es a toltesi ido se keves nalam eleg hamar felzabalja az eroforrasokat utana kell ra egy restart es megy szepen eddig enyit tapasztaltam :) ( 6kor kezdtem el jatszani es most fejeztem be hat nemsemmi hogy repul vele az ido :) )
  • Ronaldo07
    Ilyen kicsi a mérete??
  • jAsOn VoOrHeEs
    ehh olyan 2 körül mentem el géptől és akkor még csak 1700 hsz körül volt a topik
  • mike369
    nm
  • robotnyk
    jobb klikk, mentés másként...
  • Ronaldo07
    Bocsi!!
    Elkéstem!!
    Köszi a segítséget!!
  • mike369
  • Ronaldo07
    Ez egy world fájl!!
    Nevezzem át??