32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#2601 megelőztél :) -
#2600 Winrar 3.0 vagy nagyobbat nyisd meg keresd meg az 1-es cd-t majd klikkelj rá valameik fájlra (kicsit gondolkozni fog a gép) majd a megjelenö két fájlt kijelölve mappástol: Kibontás! -
#2599 szedsz le egy winrart kijelölöd első fájlt és rámész hogy kibontás -
#2598 no censorship van már vkinek? -
#2597 a csomó 14 megás fájlok kiterjesztése rar, r00, r01, r02...
tömörítsd ki winrarral, és azt tedd be az daemon toolsba. -
#2596 bocs h ilyen ratyi kérdéseel jövök, de abszolut tapaszataltlan vok ezen a téren. Lejött a CloneCD és egy csomó 14 megás fájl, h tom berakni a virtuális meghajtóba? -
#2595 Ja az mdf szar nem az mds akkor az eggyik fájl hibás! Futtas egy tesztet! -
#2594 Mondj egy e-mailt és küldök! -
#2593 Hi Mindenki!
Nekem aza kondom hogy letöltöttem a játékot és utána kicsomagoltam a Sims2_1.mds,Sims2_2.mdf,Sims2_2.mds,Sims2_3.mdf,Sims2_3.mds,Sims2_4.mdf,és a Sims2_4.mds-t
De viszont az első Cd mdf-ét nem tudom kicsomagoni, mert 99 szálaléknál az írja ki hogy lemezolvasási hiba.
Mi lehet a gond?
Elöre is kösz! -
#2592 ________ -
#2591 mire gondolsz??? -
#2590 nagyon kira a gamma
minden megy felmagasabb felbontásba ami nekem a legmagasabb 1024× 768-ba full high az egész minden max és nekem nem akad semmit meg semmi
tehát elég baró gamma lett
sokkal designessebb és a graf is szebb meg minden
tehát érdemes letölteni szerintem még annak is aki nem nagyon kedveli az ilyen stílusú gameket mint ahogy én sem
de teccik egyre jobban pedig még csak 5 percet ha jáccottam vele
-
#2589 Jó tudni hogy nincs gond mi? :-) -
#2588 áhh nekem még csak a 3. cd 40-es fájlja jött le és hátra van még a 4-es cd -
#2587 ok. nekem mnég 52 % tart, ment egész nap...talán holnap este már telepiték, és memóriázhatok jhe :D -
emberke #2586 HT+Nvidia
Igen én is tudom. -
#2585 HT -
emberke #2584 Egyébként ha valami gond van érdemes az ANTI-ALIASING-ot alkamazés szerintre állítani. -
#2583 ez a HP -seknek info. -
#2582 Nekem megy. -
emberke #2581 Sims 2 read Me.txt :) -
#2580 ez honnan ? -
emberke #2579 PROBLEM: Game crashes soon after starting.
Some recent NVIDIA drivers have problems when running when Hyperthreading is enabled on your processor. Try updating your driver first. If this doesn't help, turning off Hyperthreading in your BIOS will workaround this issue. If you have no idea what Hyperthreading or BIOS is, it's probably not worth messing around with this stuff. Contact your video card manufacturer for assistance. -
Beagie #2578 olv-ass-vis-sza -
#2577 Majd most délután sztem beindul megint:D
Nekem is most jött le pont :D Suli után pont beidőzítettem :) -
#2576 lassan visszaolvastam utsó oldalt, most akkor sima alap Win Xp Hun alatt nem megy? -
Scoobe #2575 Kösz megvan !!!
THA2-Z3FK-OR1A-3HZ4-2WUS
374U-U5GT-1RZ9-4PDG-T5QZ
DKSS-YCA2-ZO11-SSP7-3AFH
XUT3-6LHW-ZOR1-JH7N-VV7I
DWJ2-Q92Z-R1R1-5F6R-077P
-
#2574 ehhe. eddig pár fél órácskán 500 új üzenet, most meg fél napon át csak 135 re jutotta? :D -
#2573 Hm. Honnan szedted a DX installt? Próbáld a MS oldaláról leszedni és frissíts mindent amit érsz (drivereket, stb). -
#2572 HEEEELP. Tudom hogy off de nem tudom rendesen leszedni a dx9-et. segítsetek pls. probléma a #2552 még mindíg. hilfe hilfe -
Scoobe #2571 Hello Emberek!
Egy SERIAL -t valaki dobjon PLZ!!!!!
köszi hi -
#2570 Lol, iskolaidőben mennyire megcsappan a topic látogatottsága. :D -
Ssomeone #2569 Elindulni elindul a sims csak kifagy, vagy az intrónál vagy a töltésnél...
Próbáltam daemonnal mindent bekapcsoltam, de kifagy ugyanúgy!
Van egyéb megoldás? -
CéZé #2568 Itt is :) -
#2567 tudtok mondani helyet ahol fentvan?
kosz -
emberke #2566 Én Dameon Tools-szal felraktam és tökéletesen megy. Indításkor az egyes cd-t kell beolvastatni, így simán elindul a játék. -
#2565 vagy írj nekik mailt vagy a fórumban hogy hiányzik ez meg ez a fájl tegyék fel! -
Ssomeone #2564 Hy!
A játék indítása után az intró közben kifagy a játék.
Nézegettem h mit írtok valaki a daemonra esküszik valaki az alcohollal is meg bírja csinálni...Engem speciel az :) alkoholos megoldás érdekel nekem alkohol52% vanmeg.....
Pici leírást ha kaphatnék nagyon megköszönném! -
#2563 szedd le máshonnan -
#2562 jahh.. jó tudni :D