32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#2722 Nekem csak a creativity-t sikerült kimaxolnom a simemmel, mivel állandóan festett, mert kellett a pénz. -
Coolfire #2721 Én is azt mondtam,hogy nem öröklik...:) -
#2720 ez gáz, akkor mi a tökömért van a cca 10 tulajdonsághoz vagy 15 fokozat? ehh... -
#2719 rövid az idő a vég felé -
#2718 De nem öröklik, mindenkinek ugyanúgy meg kell őket tanulni. -
#2717 idevele :)
(amúgy a pénz is pofátlanul kevés az elején) -
Coolfire #2716 Pölö a cookingot asszem a toddler korszak után egy játék gáztűzhellyel tudod fejleszteni. -
Coolfire #2715 Nem.A csecsemőkoron kívül minden korhoz jár vmilyen skillnövelő játék. -
#2714 Nem. Mindenki tiszta lappal indul (tudtom szerint). Csak a fejformákat és a pénzt öröklik. -
Coolfire #2713 Nekem mindig not bad és good time-ra sikerülnek a bulik.Ma volt válás is,haláleset is,úgyhogy kijutott a jóból..:) -
#2712 legalább a felnőttek tudása öröklődik? (pl főzés) -
#2711 Jaja, én is valami hasonlót akarok. Még rendes karriert se lehet befutni így. -
#2710 Már van hozzá!! -
Coolfire #2709 Na mostanáig kentem.Annyi minden hülyeséget tapasztaltam,hogy le sem bírom írni.Az a legjöbb mikor megjön a kaszás és előveszi a mobiltelót...hát akkor leestem a székről..és a házifeladatra tényleg nagyon kell figyelni. -
#2708 szvsz legalább 150 nap lehetne a felnőtt kor (2 részben, fiatal felnőtt, felnőtt) -
#2707 Nem. Lehet hogy cask kicsit szűkös volt a hely. De elég lehangoló volt az öregkorbalépés. -
#2706 bunyó volt ? -
#2705 Van az emlegetett életelixír, de pofátlanul drága és rengeteget kell szöszölni hogy megszerezd (ráadásul alig párszor használható :P). -
#2704 sztem nem jól átgondolt ez a rendszer. remélem lesz valami módszer a kikapcsolására, legalább csít szintjén -
#2703 Mellesleg vannak ötletek buliszervezésre? Összehoztam egy bulit a simjeim szülinapjára, de akárhogy próbálkoztam, katasztrófális lett a végeredmény. Pedig volt minden. Kaja, pia, zene, lufik, tánc, minden ami cask kell. -
#2702 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
-
#2701 igen.
vmi javítás mindképp kell.
mert ez így nem kóser. -
#2700 :D lóál -
#2699 Mégegyszer.
"Ha mentettél akkor csak menj vissza a házba és folytasd." -
#2698 Remélem majd lesz pecs amiben ki lehet kapcsolni az öregedést mert így irtó gázos. Vagy legalább egyensúlyozzák ki (pl mire megörekszünk, a gyerekek pont legyenek felnőttek). -
#2697 de amikor már elmentettem kilépek és és belépek :) akkor a menüben vagy hol kell az állást betölteni vagy hogyan kell ? -
#2696 öregek kicsikkel ?
-
#2695 Ha mentettél akkor csak menj vissza a házba és folytasd. -
#2694 Automentés van. -
#2693 ez nem gta, nem lehet kurvázni (az első ilyen jellegű patchig) :DD -
#2692 Hát a csecsemőkor pár nap alatt megvan, de utána közel se olyan gyorsan, hogy értelmesen lehessen játszani. Elég hülyén néz ki egy vén házaspár tinédzser kölkökkel. -
#2691 vagy ilyenkor romlik vmelyik "tényező" ?
:) -
#2690 a mentéseket hol lehet betölteni ?
hol találom őket ? -
#2689 de kb ugyanúgy öregednek ? -
#2688 -
#2687 :D -
#2686 vagy fizess neki !
:) -
#2685 én még itt nem tartok de akkor is tetszett!! -
#2684 asszem te vagy a humor herold. majd beszarok a röhögéstől -
#2683 lóál
hát vmi baby meg whooho meg ilyesmik vannak , de először mind2t ágyba kell vinni relax :D