32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#2441 Az én "jáááá iihhhh spricccen" szintű német tudásommal is megtaláltam a skineket ! :) -
#2440 ez szerintem nem az, ami most jött ki -
#2439 Asszem aki tud jáccani, az jáccik. Aki meg nem, az itt van ... de mi nem tudunk segíteni neked :( -
#2438 Amúgy valaki megnézhetné ezta linket, aki vágja a németet, mert itt van pár letölthető cucc. -
#2437 Off .. már fiatalon is zsírul jáccott ... nem úgy mint az a köcsög Luke Szkájwolker :)
bocsi az offért :) -
xtimer #2436 légyszi help...nem akarok állandóan pizzát rendelni -
#2435 ezek csak a legsűrűbben előforduló kérdések listája ... persze a teljesség igénye nélkül
ÚÚÚÚÚ TV2 ... Edward Norton fiatalon ... beszarás a srác -
#2434 És mi az a TheSims2?
Amúgy valami nudepatch-et innen lehet letölteni, de szerintem csak ad olyan ruhát, hogy nemad ruhát -
xtimer #2433 nekem olyan problemem van hogy nem tudok fürdőszobai és konyhai dolgokat venni?
miért? -
Ez jó! -
#2431 ki tölti? -
joe69 #2430 -
#2429 Gondoltam most hogy nekem úgy sincs meg és unatkozom összegyűjtöm a topik top kérdéseit:
El fog futni "ilyen" gépen ?
Magyarosítás van hozzá ?
Játszik már vele vki ?
KIJÖTT MÁR ? :)
honnét lehet leszedni ...
és végül ... mennyivel jön nektek ?
-
tyro #2428 eddig nem tudtam mi annak az sfv-nek az értelme mostmár evvel is okosabb vok :)
még1x kösz -
#2427 nah mizu? zuhiztam meg borotva meg egyéb:D -
CéZé #2426 ja már látom :) -
CéZé #2425 semmihez..duplakatt rajta :) -
tyro #2424 ja már megvan!
köszi all -
#2423 HUH jól van, meg van :) -
tyro #2422 és az sfw fájlt azt mihez társítsam?
-
#2421 Hölgyeim és Uraim ... meg van a nyertes :)
gyorsabb voltál :) -
#2420 nemlátom a sims2-őt a Games-en belül -
#2419 kell lennie egy sfv fájlnak a rarok között. Katt rá kettőt a Total Commanderben, aztán meglátod melyik fájl CRC hibás. Ezek után leszeded ezt újra, és boldogan élsz míg .... -
CéZé #2418 sfv fájlt futtasd le és kiirja melyik a rossz, azt töltsd lemégegyszer -
#2417 ha vki tud forrást a censorship patchez feltétlenül közölje velünk :) előre is köszi -
#2416 THX!!!! -
tyro #2415 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Segítsen valakiiiiii!!!!
megvan minden részfájl az 1-es CD-ből hiba nélkül és ez a kibaszott winrar valami olyan hibaüzenetet ír ki hogy CRC failed: the file is corroupt!
mi lehet az oka ennek?
vagy mivel tudom még kicsomagolni? -
#2414 Passzív módot kapcsold be/ki -
#2413 mitől van hogy totalcommanderben felmegyek az ftp-re és nem mutat semmit? -
#2412 Nyilván megszűnik a kikockázás fürdésnél, WC-nél, stb -
#2411 ebbe is kockázódnak a dolgok ? Végre majd láthatom hogy hugyoznak ? Ez hiányzott ám csak :) -
#2410 hohoho, censorship patch ---no cenzor? hűha izgi patch ez -
#2409 az mit csinál ? -
sorted #2408 szerintem igen! -
#2407 Megjelent a No Censorship Patch
Amúgy az Nforce fórumban azt írják, érdemes
a CloneCD-t uninstallálni, ha fent van
(Lenti emulációs software detektálási hiba miatt) -
joe69 #2406 kiallitod magadnak a szegenysegi bizonyitvanyt -
kiscsávó #2405 Mike at home!!!
Én így csináltam:
alcohollal (1.9.2 build 1705) 4 virt. meghajtót csináltam, mindegyikbe külön bemountoltam a cd-ket. telepítés elkezdése, serial, és ment végig minden simán, a cd-k helyét egyszer sem kellett megadnom.
az alcoholban nálam az emulálásnál és extra emulálásnál minden be van pipálva az "adathordozó típus mellőzése" kivételével.
remélem érthető voltam és segítettem
mindenkinek jó játékot!!!
hello -
Cassano #2404 na most már tudom hogy mi ez a bithumen, nem kell lelőni nagyokos -
#2403 fellépett az ftp-re de nem mutat semmit, üres -
#2402 Innen szedjétek Torren hu