32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Coolfire #2481 Nem a fenét.Elég az,így van ritmusa a játéknak.Tudod milyen nehéz a csecsemőt úgy nevelni,hogy végig zöld maradjon(állapotjelző).Állandóan figyelni kell rá vkinek,egyedül csak akkor jó mikor zzzzzz...de néha akkor is sárgul.Etetni,jáccani vele,pelenkázni,büfiztetni,ringatni és kimosni a füstöst.Hidd el olyan érzésed lesz mintha sosem akarna felnőni.Na az én lányom már toddler korban van,mindjárt kiderül,hogy az milyen macerás...:) -
#2480 Nekem nincsenek töltési gondjaim a játékkal (1GB Ram-om van). Nagy valószínüséggel nállad lesz gond az xp-vel. Nállam minden arc tökéletesen látszodik (FX5900-as kártya). Töltést játék közbe nem vettem észre miután beadja a családom. A játék időnként egy kicsit beszaggat nálam. Mondjuk futt a háttérben a messenger, Symantec antivirus, Norton internet secuity, Flashget stb. A beszagatás nem zavaró. -
#2479 Tapasztalataim:
Alcoholos emu. mellett CloneCD leszedesevel telleg mexunik a "CD/DVD emulaciot talaltam" problema
512 mega rammal, nalam XP alatt a krealt csaladnak nem latszottak a arckepei az erre hivatott kiskockakban, illetve a csalad betoltesekor is ures maradt a helyuk.
XP alatt iszonyat sokat tolt, iszonyat sokaig ment, kozben szimulalja, hogy lefagyott :) olyan mintha a helyi halon, vagy interneten akarna kavarni vmit, a programok akkor szoktak igy viselkedni
A kulonbozo butordarabok feljovo ablakara is neha percekig kell varni.
Ezzel szemben win98 alatt gyors, lenyegesen kevesebb ideig tolt, a felbukkano ablakoknal sem all le egy pillanatra sem.
A Jatekkal kapcsolatban csupan egyetlen felelmem van, a felnottek 30 nap napja (vagy kolkok 8 napja - vagy 7? mar nem tudom) semmire sem lesz eleg -
#2478 na skacok vki hipphopp nem fordítaná le? szerintem sokaknak nagy szivességet tenne vele -
#2477 nah lejött a sims2 feltettem el is indult simán 1. cd-vel kiválasztottam a környéket betöltötte a teret és a familyát is de lefagyott de még nem néztem nagyon körbe mert sietek suliba ugyhogy majd ha hazaérek mondok véleményt úgy 2 körül
sry -
ceas #2476 Azt mondja, hogy nem talál directx 9.c kompatibilis grafikus adaptert.Mi a lószar ez basszus????????? ATI9800, a legfreissebb 4.8-as catalyst driverrel neki nem elég kompatibilis? Elmehetnek ezek a jó édes... -
#2475 KINEK VAN MÁR MEG? ELKÜLDENÉ POSTÁN NEKEM? FIZETEK ÉRTE :(
[email protected] légyszi! -
#2474 Nekem semmi gond nem volt vele. Daemon Tools-sal raktam fel, nem ugatott, megy simán, CloneCD is fenn van. Alcohol nincs. Érdekes. Nem is töltöget olyan vészesen sokat, viszont közben swappelget. A graf szép, animok is. Benyomtam a tutoriált, majd elkezdtem valami nőcsábász palival, hát a csaj épp csak nem feküdt alám az első 5 percben. (Bár lehet az is ment volna, csak nemtom hol van a gomb ). Mintha be is költözött volna pikpakk. Azért unokaöcsémnél gázos lesz GF2-őn, majd meglátjuk. Engem nem fogott meg az első rész sem, ahogy nézem ez se fog. -
#2473 Ja és a bibi a clon cd-vel volt ugyhogy köszönet annak aki szolt na meg a regisztrit is áttírtam és tutkó nagyon -
#2472 Igen elindult -
#2471 Nem mégiscsak kellene egy müködő torrent mert amit találtam nem jó. Elöre is köszönöm. -
Coolfire #2470 Asszem kérdeztétek,hogy kell kiírni.Az 1-es cd-t mindenféleképpen alcohollal méghozzá a safedisc 2/3 opcióval,a többit meg simán.Nekem így megy.Más:hát ez a gyereknevelés qrva fárasztó..még mindig csecsemő,de már befontam a hajam..:) -
Roligyilok #2469 Mindegy mert igy se megy:(( -
Roligyilok #2468 he he tényleg:))))))))
basszzus de ügyi vagyok:))
köszke hogy szóltál!!! -
fucko #2467 Lehet veletlenul te is az Electronic Artsban nezted a sims2 konyvtarat es nem az EA gamesben, akarcsak en;D -
Roligyilok #2466 ja addig értem de ezeket az értékeket hol lehet átállitani? -
#2465 Még csak a tutorialt toltam de nagyon állat! Tüzijáték a paplan alatt szó szerint! -
#2464 Miután installáltam a Sims-et, ezt tette a Registrybe
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA GAMES\The Sims 2]
ez az elérési út -
Roligyilok #2463 és ez a szöveg neked hogy jött ki?
-
#2462 Má tárgytalan találtam közben:) -
#2461 Valaki nem tudna megdobni egy müködö torrentel már ha van? -
#2460 Bocs , ezt elírtam
"Install Dir"="F:\\games\\Sims2\\" -
#2459 Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA GAMES\The Sims 2]
"DisplayName"="The Sims 2"
"Installed From"="J:\\"
"Registration"="SOFTWARE\\Electronic Arts\\EA GAMES\\The Sims 2\\ergc"
"CacheSize"="2940524544"
"SwapSize"="0"
"Language"="English UK"
"Locale"="en_uk"
"CD Drive"="J:\\"
"Install Dir"="I:\\games\\Sims2\\"
"Product GUID"="{6E7DD182-9FC6-4651-0095-2E666CC6AF35}"
"Region"="MX08004261"
"Folder"="F:\\Documents and Settings\\All Users\\Start Menu\\Programs\\EA GAMES\\The Sims 2\\"
"Patch URL"="http://thesims2.ea.com/update/"
"Suppression Exe"="Sims2.exe"
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA GAMES\The Sims 2\1.0]
"Language"=dword:00000013
"DisplayName"="The Sims 2"
"LanguageName"="English UK"
- - -
így néz ki
Keresd meg
I : a CD meghajtó betűjele
J: Ezt adta az Alcohol
F: ezen a meghajtón van a rendszer
Ahol J van, ott írtam át I-ről -
Roligyilok #2458 jah épp ezért kérdem:)) -
#2457 2451-es hozzászólás -
Roligyilok #2456 ja és Rage :"a CD-re vonatkozó bejegyzéseket I-ről átjavítottam J-re,
mivel a CD meghajtóm betűjele I , az Alcohol pedig a következőt, J-t fog adni"ezt hol találom mert itt a registryben ilyen bejegyzés nem nagyon van -
Roligyilok #2455 figyuka!leirnád részletesen hogy hogyan csináltad vagy valaki irjon má légyszi valami használható megoldást a játék elinditására!ez cd\dvd hibaüzenet mátr az agyamra megy..grrrrrr -
#2454 A Clone CD leszedése többeknek segített! -
#2453 nem, mert ha kiszedem az emulaciot, akkor kozli, hogy tegyem be a megfelelo cd-t -
#2452 ááá, marha jó a gém :)
életemben nem játszottam simssel, de nagyon tetszik :) igaz még sok közöm nincs hozzá, hogy mit hogyan kell, de majd belejövök :) éppen most gyújtottam fel a konyhát, marha jó vót :PPP benyomtam amikróba a pizzát, felhívtam telcsin az egyik csajt, közben meg kigyulladt a mikró, aztán az asztal, a hűtő, a hifi gyönyörű szép a grafja, és tök zsírul megy nálam a játék :)
2.1-es cerka, 640 ddram, gef3ti200 (128mbram)
-
#2451 Én a következő képpen csináltam
1.,megírtam a 4 CD-t, s arról installáltam a Sims2-őt
2., Feltettem az új Alcoholt
3., A registryben a hklm/software/ea games/sims2 -ben
a CD-re vonatkozó bejegyzéseket I-ről átjavítottam J-re,
mivel a CD meghajtóm betűjele I , az Alcohol pedig a következőt, J-t fog adni
4., Alcohollal mountoltam az első CD-t (az lett a J)
5., Indítottam a játékot
Így nálam ment -
#2450 Fakker...én is jól elnéztem a búrám, valszeg regelre se jön le. Csak most cuppant a második cd-re. -
Noxal #2449 sziasztok! a lennt emlitett 4cd-s klont ki lehet irni cd-re is, vagy csak virtualis meghajtokrol telepitheto? -
xtimer #2448 pedig kéne a fridzsider megvételéhez -
xtimer #2447 egyszeűen nem lehet ráklikkelni...látom az ikont(átlátszó egy kicsit)de nem tudok bele menni sehogy sem :( -
#2446 Szürke az ikon, vagy miért? -
xtimer #2445 van olyan ikon...de nem lehet rá klikkelni...mintha le lenne tiltva -
xtimer #2444 azért kösz...akkor most rendelem dögivel a pizzát...kicsit fura az első rész után...még meg kell szokni -
#2443 A konyha ikon az megvan?
(Kitchen) Ha arra kattintasz, be sem jönnek a vehető cuccok? -
#2442 De azt hiszem ugyanazok a nudepatch-ek....