32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#2762 Az se tetszik, hogy képfestésnél nem lehet fekvő képet csinálni, csak állót. Így elég nehéz aktot festeni az asszonyról .:D -
Coolfire #2761 telcsi és services menüpont -
#2760 Telefon->Sercive->és ott. Lehet takarítónőt, dadát, kertészt, szerelőt, rovarirtót, meg ilyeneket rendelni. -
Coolfire #2759 ehhh már mióta beszélünk egyfolytában a gameről...esetleg egy hardwer szoftwer kérdés?fut-e elég-e ez kell-e etc..:))) -
#2758 Két vén csotrogánynal akik még ágybabújni se hajlandók együtt? :-) -
#2757 kertész, bébiszittert meg iyleneket hogyan lehet felvenni? és még kiket lehet? sry ha lamer akérdés, de még nem játszottam ezelőtt simsel :PPP -
#2756 Nekem elég volt egy takarítónő is. :-) -
Coolfire #2755 ÁÁÁÁ...saját anyagból kell dolgozni,úgy az igazi..:) -
Coolfire #2754 Aha,asszem őt nem vettem csak igénybe..ja meg a kertészt.. -
#2753 Meg elég gáz, hogy adoptációnál nem lehet több gyerek közül választani. Telefonáltam hogy kéne kölök, erre bedobtak egy feka kissrácot a hófehér szülőknek. Pf. -
Coolfire #2752 ehehhheee..most gyorsabb voltam...:) -
Coolfire #2751 Nincsenek. -
Coolfire #2750 Nem mert kiürül a hűtőd.Akkor vagy betaxizol a boltba v. teló delivery és rendelsz egy csomag kaját házhozszállítással és feltöltöd a hűtőd.Te szabod meg,hogy mennyire legyen tele. -
#2749 állatok vannak ? -
#2748 Vegyél hűtőt, de néha nézz rá a kajakészletre. Ha kifogyott akkor telefonálj a boltba, hogy hozzanak harapnivalót. -
#2747 Hát ja, kábé. -
dashed_ #2746 ja kajat kell venni vhol vagy mi??
vagy eleg ha veszek hutot microt stb?? :) -
#2745 Nanny? Dadus, gondolom ő vigyáz a gyerekre amíg te dolgozol. -
Coolfire #2744 Azt nem tudom.Az asszony melózott a gyerek suliban volt.Valszeg lehet,mert az egyben is lehetett. -
dashed_ #2743 na en meg csak kb 5 percig jatszottam de a kiccsaladom szegeny ehenhalt :P
amugy nem rossz game :) -
#2742 Gondoltam,hogy király a játék,na de ennyire! -
#2741 tehát megint egy órát fürdik?? -
#2740 elég sokáig tart, gyorsításal kb fél perc. -
Coolfire #2739 Jah..ezért jó.Már írtam,ha jól be tudod osztani az időt akkor jut mindenre majdnem.A családot meg a bogarak készítik ki.Berögződik a többi rosszal az is a memójukba és állandóan rinyálnak miatta.Pölö a gyerek azért nem tudta a lecajt befejezni,mert állandóan sírt.Erre jó az exterminátor.Az a hanny v. hunny az micsoda?Próbálta vki? -
#2738 és hány óra, míg fest egy képet? mert akkor nem is kell elmenni otthonról, csak festeni :P -
#2737 Kezdem unnni. Hirtelen mindenkinek szar lett a cd írója????? -
#2736 Végre a játékról beszélünk! -
#2735 Van. Egyszer a pasi megfázott és az egész családot befertőzte a puszijaival. :D -
#2734 jah, meg felír a kaszás alistájára, meg elmegy wc-re :D -
#2733 500 körül. -
#2732 Elvileg meg lehet kérni a kaszást, hogy ne vigyen el. Csak kell mégegy sim aki tud beszélni vele. Legalábbis az aspirationok között ez volt. -
#2731 betegség van ? -
#2730 és hogyha maxon van a dreativity, akkor mennyiért lehet eladni egy festményt? -
#2729 köszi, kipróbálom -
Coolfire #2728 Most szvsz nagyon jól el lett találva.Ja nem is mondtam a csajom lelkibeteg lett az ember halála miatt és egymásután 4 nap kapott fizetett szabit!Asszittem beszarok..:)De a mobilos kaszás akkor is a favorit meg a dilidoki.:) -
#2727 Minden IRL mp egy perc a gaméban. Tehát ha nincs időgyorsítás akkor 24 perc alatt lemegy egy nap. -
#2726 Azért én csit nélkül akarom majd valahogy megoldani az öregedésgátlást.
És veszettül lehangoló, hogy a régi szerelmes pár öregen hiába bolondulnak egymásért, nem hajlandók egy ágyban aludni. Ilyen marhaságról még életemben nem hallottam. Lehet hogy nem menne a dugás, de attól még csak egy ágyban alszanak. -
#2725 időarány jó benne? meddig tart a szemét kivitele? :P -
#2724 Igaz... :-) -
#2723 Játék közben megnyomod a Ctrl+Shift+C-t és beírod:aging off vagy aging on!! Attól függ mikor melyik kell!!
A cheat-et csak olvastam és még nem próbáltam ki,ha nem jó ne engem szidjatok!!
Köszi!!