32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Hmuda
    Az se tetszik, hogy képfestésnél nem lehet fekvő képet csinálni, csak állót. Így elég nehéz aktot festeni az asszonyról .:D
  • Coolfire
    telcsi és services menüpont
  • Hmuda
    Telefon->Sercive->és ott. Lehet takarítónőt, dadát, kertészt, szerelőt, rovarirtót, meg ilyeneket rendelni.
  • Coolfire
    ehhh már mióta beszélünk egyfolytában a gameről...esetleg egy hardwer szoftwer kérdés?fut-e elég-e ez kell-e etc..:)))
  • Hmuda
    Két vén csotrogánynal akik még ágybabújni se hajlandók együtt? :-)
  • Hentes Bill #2757
    kertész, bébiszittert meg iyleneket hogyan lehet felvenni? és még kiket lehet? sry ha lamer akérdés, de még nem játszottam ezelőtt simsel :PPP
  • Hmuda
    Nekem elég volt egy takarítónő is. :-)
  • Coolfire
    ÁÁÁÁ...saját anyagból kell dolgozni,úgy az igazi..:)
  • Coolfire
    Aha,asszem őt nem vettem csak igénybe..ja meg a kertészt..
  • Hmuda
    Meg elég gáz, hogy adoptációnál nem lehet több gyerek közül választani. Telefonáltam hogy kéne kölök, erre bedobtak egy feka kissrácot a hófehér szülőknek. Pf.
  • Coolfire
    ehehhheee..most gyorsabb voltam...:)
  • Coolfire
    Nincsenek.
  • Coolfire
    Nem mert kiürül a hűtőd.Akkor vagy betaxizol a boltba v. teló delivery és rendelsz egy csomag kaját házhozszállítással és feltöltöd a hűtőd.Te szabod meg,hogy mennyire legyen tele.
  • Serpa
    állatok vannak ?
  • Hmuda
    Vegyél hűtőt, de néha nézz rá a kajakészletre. Ha kifogyott akkor telefonálj a boltba, hogy hozzanak harapnivalót.
  • Hmuda
    Hát ja, kábé.
  • dashed_
    ja kajat kell venni vhol vagy mi??
    vagy eleg ha veszek hutot microt stb?? :)
  • Hmuda
    Nanny? Dadus, gondolom ő vigyáz a gyerekre amíg te dolgozol.
  • Coolfire
    Azt nem tudom.Az asszony melózott a gyerek suliban volt.Valszeg lehet,mert az egyben is lehetett.
  • dashed_
    na en meg csak kb 5 percig jatszottam de a kiccsaladom szegeny ehenhalt :P
    amugy nem rossz game :)
  • Ronaldo07
    Gondoltam,hogy király a játék,na de ennyire!
  • Garcia
    tehát megint egy órát fürdik??
  • Hmuda
    elég sokáig tart, gyorsításal kb fél perc.
  • Coolfire
    Jah..ezért jó.Már írtam,ha jól be tudod osztani az időt akkor jut mindenre majdnem.A családot meg a bogarak készítik ki.Berögződik a többi rosszal az is a memójukba és állandóan rinyálnak miatta.Pölö a gyerek azért nem tudta a lecajt befejezni,mert állandóan sírt.Erre jó az exterminátor.Az a hanny v. hunny az micsoda?Próbálta vki?
  • Hentes Bill #2738
    és hány óra, míg fest egy képet? mert akkor nem is kell elmenni otthonról, csak festeni :P
  • Help17
    Kezdem unnni. Hirtelen mindenkinek szar lett a cd írója?????
  • Ronaldo07
    Végre a játékról beszélünk!
  • Hmuda
    Van. Egyszer a pasi megfázott és az egész családot befertőzte a puszijaival. :D
  • Hentes Bill #2734
    jah, meg felír a kaszás alistájára, meg elmegy wc-re :D
  • Hmuda
    500 körül.
  • Hmuda
    Elvileg meg lehet kérni a kaszást, hogy ne vigyen el. Csak kell mégegy sim aki tud beszélni vele. Legalábbis az aspirationok között ez volt.
  • Serpa
    betegség van ?
  • Hentes Bill #2730
    és hogyha maxon van a dreativity, akkor mennyiért lehet eladni egy festményt?
  • robotnyk
    köszi, kipróbálom
  • Coolfire
    Most szvsz nagyon jól el lett találva.Ja nem is mondtam a csajom lelkibeteg lett az ember halála miatt és egymásután 4 nap kapott fizetett szabit!Asszittem beszarok..:)De a mobilos kaszás akkor is a favorit meg a dilidoki.:)
  • Hmuda
    Minden IRL mp egy perc a gaméban. Tehát ha nincs időgyorsítás akkor 24 perc alatt lemegy egy nap.
  • Hmuda
    Azért én csit nélkül akarom majd valahogy megoldani az öregedésgátlást.

És veszettül lehangoló, hogy a régi szerelmes pár öregen hiába bolondulnak egymásért, nem hajlandók egy ágyban aludni. Ilyen marhaságról még életemben nem hallottam. Lehet hogy nem menne a dugás, de attól még csak egy ágyban alszanak.
  • akyyy
    időarány jó benne? meddig tart a szemét kivitele? :P
  • Hmuda
    Igaz... :-)
  • Ronaldo07
    Játék közben megnyomod a Ctrl+Shift+C-t és beírod:aging off vagy aging on!! Attól függ mikor melyik kell!!
    A cheat-et csak olvastam és még nem próbáltam ki,ha nem jó ne engem szidjatok!!
    Köszi!!