13279
  • kulabácsi
    úgyhogy én tegnap jól be is téptem:)
  • Fido4life
    Hát ez lol..
  • mila69en
    maradiak:DD sajnos magyarországon nem ismerik azta szót, hogy tolerancia és így nem is tudják tolerálni a másikat... f*sz magyar meghalja, hogy elszívtál egy füves cigit....kivannak akadva, börtönbe veled rohadt bűnöző..szánalmas..aztán köpese sincs a dolgokról

éljen az új generáció
  • mila69en
    hat jah kell az előléptetés
  • cSuwwi
    javítani kell a statisztikán, ha a gyilkost/pedofilt/gyújtogatókat nem tudják elkapni, inkább lekapcsolnak pár warez ftp-t, meg néhány gaz termesztőt...
  • PíszLávJuniti
    lál
    persze, de 500 ft ból is be tudsz állni piától :p
  • kulabácsi
    szomorú ami itt folyik
  • kulabácsi
    teljesen igazad van!!!
  • prezi
    magyarország... elmaradott ország, elmaradott emberekkel akiknek elmaradt gondolkodással bíznak az elmaradt rendőrségben :|
  • mila69en
    szánalmas-.- dehát ezvan.....
  • RIZLA
  • Bandew
    Pfff...
    Épp most nézem a TV-ben, hogy a zsaruk lekapcsoltak 7 termesztőt. Szánalmas látni, milyen büszkék magukra, mintha profi bűnözőket kaptak volna el, miközben csak pár balf@sz termesztőről van szó. Jól van oké tartóztassák le őket, de egyszerűen hihetetlen, hogy úgy van beállítva, mintha egy pedofil sorozatgyilkost kaptak volna el. Többhetes megfigyelés, titkosszolgálat bevonása, lehallgatás ...stb. Jó tudni, hogy ilyenekbe fektetik a pénzt és az energiát, miközben gyerekeket rabolnak, lányokat erőszakolnak és gyújtanak fel.
    Főleg a riporternő beszólásán akadtam ki:
    -A szomszédok azt hitték, hogy jó emberek, és tessék...
  • kulabácsi
    ja végülis jó gyerek voltam én, amikor már csak punnyadtam:D
  • mila69en
    azért írtam, hogy különöseben
  • kulabácsi
    jah lehet, bár azért kirúgtak a csába a végén:))) de nem emiatt!! lehet nem voltunk jógyerekek az órán:)
  • mila69en
    lehet úgy gondólták minek ba***gassuk, nincs ezze a gyerekkel úgy különösebben semmi gond, és még tanul is....
  • kulabácsi
    ja az is lehet:))) de ez már régen volt....
  • Paranoia
    vagy inkább nemis akarják...
  • kulabácsi
    ja állatalában minden suliban van egy ilyen marha, de nekem pl mindíg mázlim volt, soha nem vették észre azok az emberek akik nagyon mondogatták, h hát ők mindent tudnak....
  • mila69en
    ahoz kellet vólna neki mégegy diploma

de azért jobb vólt tartani vele a tisztes távot, amilyen hülye vólt olyan ravasz is
  • Paranoia
  • kulabácsi
    :))))) az szép!! kiszínezhette volna:D
  • mila69en
    nem... inkabb buli vólt nekünk:DDD
    amúgymeg sík hülye vólt aza farok:DDD
    kiragasztott egy nagy képet az egyik hírdető táblára egy szemről, hogy milyen vörös/vérágas az ember szeme ha totálra van szívva....csakhát lol aza barom fekete-fehérben nyomtatta ki nézegettük a képet azt nem vágtuk, hogy akkor most mivan:DDDD
  • kulabácsi
    pfff az gázos dolog lehetett:S
  • mila69en
    viszont vólt a sulinkba egy tanár (aki engem nem tanított hála égnek) de rád nézett és már vágta, hogy mivan aztán vitte is az emberkéket az igazgatóiba... elég sok embert vittek el redőrök ő végette a suliból jó nagy suli vólt 4 emeletes meg több épelt ből ált és át lehetett járkálni azt így lehetett a körbe menni a folyasókon fel le mikor megláttuk azta f*szt, hogy arra jön:DDD elmentünk a másik irányba fel a harmadikra az a másik oldalon meg le:) kerűlgettük jobra balra
  • kulabácsi
    nekem a niosztanár elég szépen nézett, főleg amikor a haverom a ballagási próbán majdnem eldőlt annyira készen voltunk....
  • kulabácsi
    loáááál:)))
  • kulabácsi
    tartom a véleményed, én is így jártam be és semmi nem volt a tanulmányi eredményemmel!! csak kicsit élveztem is a sulit:)))
  • mila69en
    :OOOO nekem a tesi tanárom egyszer megkérdezte:DDD ezt soha nem felejtem el.... "na mivan fiuk birjátok még?":DDDD szal vágta hogy miva de nem jelentett semmit:=) meg persze ősem volt fenékig tejfel:DDD volt mikor ilyen sulibuli vólt, azt ez meg 2 10-es csajt qúrt a Wc-ben
  • cSuwwi
    csak akkor van gond ha tanárnak van/volt némi ilyentájú előélete és leveszi hogy mi a szitu, és jelenti (mivel köteles)
    akkor bizony nagy gond van...
  • mila69en
    hát nem tom én anno emlékszem mikor kajak kész jártam be suliba:DDD (elég sokszó elő fordúlt)... szinte mindíg 4-5-ös dogákat írtam, meg feleltem, csak úgy dőlt belőlem a baromság:=)
  • Bandew
    Amúgy tényleg elég antiszoc hatása van, meg az ember egy idő után leszar mindent és mindenkit. Csak attól függ mennyit szívsz és hogy állsz hozzá, de nem jó a túl sok.
  • Riggerjack
    Ha már komolyan vesszük, nos nálunk a család is szív. :) Még anyám és a nagynéném is durrantott múltkor egyet, van róla fotó. De mondjuk én már nem nyomom. Semmi hatása, csak köhögök tőle.
    A tesómék sokat tolnak. Sztem túl sokat. Meg néhány barátom is. Ígérgetős kis hülyegyerekek lesznek tőle, akiknek semmi sem számít és képtelenek eljutni egyről a kettőre, vagy befejezni egy iskolát. Szóval igenis van mellékhatás nem is gyenge és ezt még Csernusisten bá is megmonta!!!

Most biztos közellenség lettem ezzel de sebaj. Amúgy a sitt nem megoldás, de a drogtörvény jó. Ezt is bölcs doktorunk mondta és kénytelen vagyok egyetérteni vele, mivel fűért még nem sitteltek le senkit itthon. Két volt sportolótársam is sitten ül, de mindkettő hülye volt mint a segg ("estin végzi gimnáziumot" :) és hernyót terítettek. Szóval meg is érdemlik, bármennyire is jó gyerekek amúgy.
  • Pyotr
    biztos az index.hu az....whehehe
  • FtranX
    jó kis cég lehet! van most felvétel?
  • GregSB
    Komplett cégek mennének tönkre ha ilyen dolog bekövetkezne :D Ahol én dolgozom most az emberek 2/3a szív :D Ha egyik napról másikra lecsuknák őket az nem csak a cégnek tenne be, hanem azoknak az embereknek is akiket nap mint nap kiszolgál. És ez csak 1 a sok közül.

(Filozofálok már ha a Tudományos eszmecserében vagyunk :)
  • mila69en
    azt sem tudja mit beszél csak ide köpött valamit nehogymár kimaradjon:=)
  • kulabácsi
    neked meg elég hülye a felfogásod, tupikus magyar ember lehetsz, aki azt kívánja h minden drogos, aki semmi rosszat nem csinált, legyen börtönben, de a sorozatgyílkosok meg pedofilok nyugodtan sétálgathatnának az utcán mi?
  • kulabácsi
    egyszerű a képlet!! tépd le a felét a gecibe....
  • Bandew
    Nem baj. Az összes haverom ott lenne velem! :-)