13279
  • GregSB
    Ez egy fasság.
  • mila69en
    váltsuk meg a világot?:D
  • I.C.ram
    Hú múltkor bepróbáltunk ehy hydro ak-t. Nagyon kemény volt. Kinéztem az ablakon és olyan volt, mintha a növényeken fehér foltok elnnének, amit UV lámpával világítanának :D
  • FeketeFény
    Haverom küldte érdekes:

Értünk! Érted!

Egykoron szerettem volna felnőtt lenni, hogy azt tehessek, amit akarok. Azt gondoltam a felnőttség szabaddá tesz. Tévedtem.
    A szabadság nem létezik, legalábbis ebben a társadalmi rendszerben nem. Mindenki ordítja, hogy liberalizmus, demokrácia! De az ember buta és bódult saját hiúságában. Azt hiszi most jó, mert vége a háborúnak és eljött a béke és szabadság kora.
    A rabszolgaság kora jött el!
    Mire e nagy liberalizmus? Kapitalista alapokon robotol az emberi rabszolgagépezet palástolva mibenlétét a média ördögi selyemleplével.
    Szabadság! Ezt mondom én! Szabadság!! Nem érzitek a szó súlyát? Nem érzitek, hogy könnyek szöknek szemeitekbe e nagyszerű eszme hallatán? Nem érzitek, hogy nem vagytok szabadok? Én érzem! Nem vagyok méltó rá, hogy példálózzam okosabb és emberibb emberek tetteivel, ezért csak arra kérlek titeket, hogy tekintsetek csak egy nagyon picit is vissza a múltba. Mit láttok? Embereket, eszméket, embercsoportokat, városokat, országokat, egy világot, mely igenis a vérét adta a szabadságért! A saját létét adta oda azért, hogy jobb legyen szeretteinek! Én is ezt látom. Talán hiába minden, mert a legnagyobb értékek a földön már elvesztek, de csak egy kis időre is, ha tehetitek, gondoljátok át, hogy mi végre is vagyunk mi itt. Miért küzdünk minden nap. Mert, hogy nem egy nagy eszméért és csak nem is egy nemes célért, az biztos. Micsoda erő mely belefullad a kapitalizmus nyugati globalizálódó mocskába!
    Volt idő mikor emberek százezrei adták vérüket, azért amit ma már elfelejtenek.
    A Szabadságért!
    Napi tíz órát adtok át életetekből korunk Rómájának, a kapitalista világrend fenntartóinak, cégeinek, azért, hogy életben maradhassatok, megkeressétek a kenyeret gyerekeitek, asszonyaitok és saját magatok számára!
    Ez ma a szabadság!
    Napjaitokat elrabolják!
    Érzéseitekkel nem törődnek!
    Emberség? Becsület?
    A szó hallatán az emberek már nem is tudják mit gondoljanak

Jó így a világ? Jó ez így?
    Fiatalok vagytok! Fiatalok tele erővel!
    Egy irodában töltitek legszebb éveiteket? Autóban? Üzletben?
    Miért is küzdünk? Miért?
    Azért, hogy meg tudjunk élni! -mondja az embertömeg
    De valahol, mindannyian érezzük, hogy hazugságban élünk. Hazugok, akiknek dolgozunk és mi –igenis be kell ismerni- senkik leszünk mindig is a kapitalista bürokraták hatalmas játékgépeiben melyek mozgatják a világgazdaságot.
    „Igen, ügyes vagyok felvettek egy nagy céghez ahol napi 10 órát –ismerd be hogy nem 8at dolgozol!- dolgozom azért hogy bebizonyítsam, hogy alkalmas vagyok a feladatra jobban csinálom mint a többiek. Okos, ügyes vagyok!”
    És akkor rájövök, hogy milyen szép rózsaszín az ég, egy Görög szigetecske felett naplementekor! Milyen finom a nedves fű illata hatezer méter magas hegyek legelőin. És hogy milyen rövid az élet ezen a csodaszép földön!
    Mert én úgy gondolom, hogy ez a föld egy kincs. Minden itt töltött pillanat öröm lehet az ember számára, mert van benne valami őserő, melytől az ember megrészegül. Érzi ezt az erőt a tengeri szélben és egy könnycsepp ízében is!
    Emberek! Nem azt kérem, hogy alakítsunk ki egy új rendszert ami „jobb” mint az eddigiek. Sajnos én sem tudom a megoldást!
    Annyit kérek csupán, hogy gondolkodjatok el ezen egy kicsit, hátha együtt rájövünk a megoldásra és ha nem is most, de elindul valami ami megváltoztatja, legalább a ti életeteket! Köszönöm, hogy elolvastad! A Szabadságért! Értünk! Érted!
    [email protected]
  • mila69en
    émmeg szíjok amyennyit csak lehet:=)))) emmá tök lájtos téma:DDD simán belefér az életembe
  • mila69en
    nem.... felhivom megkérdem merrevagy... tudunk talizni...ennyi slussz-passz őmeg már ugyis tudja miva... meg általában úgy megyek fel hozzá, ott meg majd mondom mi kő meg mennyi:d
  • Bandew
    Jah nem jó minden nap! Asszem számomra a max hetente felel meg a legjobban.
  • kulabácsi
    bár az uccsó héten ezt már túlléptem:S azért is kattogok kicsit:S
  • kulabácsi
    :) jah akkor nekem is:S de elég is volt, most ilyen havi 2-3 nap, és elég is....
  • prezi
    nem szívok minden nap... az tavaly nyáron volt :D:DDDd
  • kulabácsi
    :) toljad csak!!! én már rég belefáradtam a mindennapi szívásba, sztem egy idő után elveszti a feelingjét!
  • prezi
  • kulabácsi
    én meg kattogok, de nem akarok szívni, mert megint visszaszokom:) szal nekem meg bor time van:D
  • prezi
    mindjárt smoke time
  • kulabácsi
    én sem!! mi ne eseen szét?
  • Bandew
    a képpel
  • RIZLA
    mivel?
  • Bandew
    Most én nem értem, mi itt a probláma?
  • RIZLA
  • RIZLA
    10-el el vagyok pont 1 honapig ugy, hogy 1/cet sem kell nélkülöznöm :)
    ~ Kulabá ...az 120x20 as logo, állitsd át hogy ne essen szét a kép :)~
  • Bandew
    Viharzóna

Kicsit csalódottak voltunk, mert azt hittük sikerül egy übergagyit kivenni. :-)
  • kulabácsi
    és havonta veszel egy kilót vagy mi?:D
  • kulabácsi
    ja d evhogy fel kell hívnod h taljatok nem??:) és ha megkérdezi h mennyit hozzon, akkor vhogy el kell mondani neki neeeem??:)
  • RIZLA
    én már jo ideje havonta 1szer ütközöm a spanommal......(mászkájonakuvvvaannyanaponta)
  • mila69en
    csakis személyesen na abból tuti nem lehet para:DDDDDDDD
    bár ha biztos vagy benn, hogy tiszta a vonalad abból sem lehet gáz:=)
  • kulabácsi
    és mit néztetek?
  • Bandew
    Na ez vicces este volt!
    Kivettünk egy filmet a tékából haverommal, de úgy, hogy találomra mondtunk egy számot, majd amikor beraktuk, akkor tudtuk meg, hogy milyen filmet vettünk ki. :-)
    Persze előtte intézkedtünk, hogy az egész viccesebb legyen! :-)
  • kulabácsi
    hát nemtom, mi mindíg ezzel mondjuk meg h mennyi kell, ha meg másra van szükség (nem spangli) annak is van sok neve:)
  • prezi
    nah ez annyira kód volt hogy még én sem értettem :DDDDDDDDDDDddddd
  • Cujo01
    jaja :D
    átszaladhatok 5 percre? ;)
  • kulabácsi
    ez igaz:D sztem az átlag az percekben beszél, főleg a telefonon...abból baj nem lehet....
  • prezi
    ezt a hozzászólásomat visszavonom ha esetleg megsértenék valakit ! :Dd
  • prezi
    CD tipikus kezdő megnevezés :D
  • Bandew
    Na egen, de ez itt a mi kis topikunk! Magunk közt vagyunk!
    Amikor haverokkal vagyok és szóba jön a fű, néha olyan hülye szavakkal nevezik meg, hogy már tényleg fogalmam sincs miről van szó. :-) (A múltkor a haverom CD-nek hívta)

Na mindegy asszem én most elmegyek és szívok egy kis friss "levegőt"!
    MUHAHAHA! :-)
  • prezi
    kódba kell beszélni, életben is :D
  • Bandew
    Étvágygerjesztő!
  • Paranoia
    hm?
  • Bandew
    Én is vágom már, csak először azért nem vágtam, mert a kólás hsz-re reagált és azt hittem valami ilyesmi lesz. Aztán rájöttem, hogy a sok rébusz jelent is valamit... :-D
  • prezi
    | topic csak saját célú használatra |
  • prezi
    én is vágom a storyt :D