24504
  • grebber
    Nekem a viz tetszik a legjobban!
  • Blackman
    Egyébként a grafikát nem érdemes szídni, mert ha megnézitek amikor tölti a pályát kiírja, hogy az engine milyen mod-okat tölt be és miket hagy ki, melyik grafikai elemeket hagyja ki (pl. egyes shadow elemeket). Továbbá azt is meg lehet nézni, hogy teszteli a procidat és ahhoz igazítja a grafika részletességét.
  • neozed
    qrva jo
  • zaki
    lehet, hogy nem bírom kivárni a szerdát, játszanék már a játékkal :)
  • zaki
    talán azért, mert béta csak
  • grebber
    Nem ugy csattan fel a viz amikor belelösz ahogy kellene,belelösz egy benzineskannába nem történik semmi stb
  • [Rush]
  • Gear
    nem is tudom....hmm... akkor multi ?
  • zaki
    mik azok a hibák?
  • grebber
    Eszméletlen jó ez a game!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Remélem a demóban már nem lesznek ekkora hibák!!
  • grebber
  • [Rush]
    Yah yo volt ;)
  • grebber
  • Blackman
    nah nem is volt rossz a multi.. pedig csak hárman voltunk a pályán:) De jó sok fegyver van, ami élvezetessé teszi a dolgokat
  • zaki
    bizonyára hallottad, hogy béta multi tesztelés van. és ez a verziót lopták ki. szóval, szted?
  • Gear
    Ha olyan mint a Halo béta volt akkor többet ér a demónál, ezért szvsz érdemes leszedni.
  • Gear
    Van benne rendes jáccható single , vagy csak kihalt pályákon lehet futkosni(+a multi)?
  • zaki
    sztem várd + a demot. szerdán jön
  • Lifeforce
    Hehe megy a szerver :D
    Lentebb leírtam, hogyan tudsz csatlakozni. ;)
  • Blackman
    Tényleg jó volna egy szerver, mert meg lehetne próbálkozni a kicsikével multiban
  • Serpa
    kinek, hogy fut a beta ?
  • Alexease
    Az elozetes, reklam kepeket, valszeg az engine-nel "rendereltek", azert voltak olyan latvanyosak. Az azert jatekban durva lenne.

A grafika olyan-amilyen. Szep, extra, csicsat akartak - mind mindenki -, tele uj teknikakkal, de sajnos az egesz valahogy nagyon mu:(( Es ez nem azert mert Beta, vagy a Demo lesz ilyen, de nem is csak EZ a program, a megjelo programok nagy resze ilyen sajnos.

Rikito szinu, onarnyekolas nelkuli, steril objektomok, falombok stb.

Eddig a leglatvanyosabb megoldas, talan a FlashPoint-ban volt. Bar ott kicsit voltak - eloszor - a texturak, de minden egyes textura, latszott hogy nagyon kidolgozott, nagyon kitalalt, egyenkent fejlesztgetett, profi munka.

Sajnos, a mostani jatekok nagyreszenel, nehany bazinagy felbontasu, egyszeru texturaval megoldjak a problemat:((

De ezeket leszamitva, meg lehet nagyon jo a jatek!!!! Elsosorban NEM a grafikatol jo egy jatek! Vagyis, kivancsian varhatjuk a Demot, mert az azert sokat el fog arulni a veglegesrol (meg ha bele is irjak, hogy 95% :))).
  • zaki
    nagyon baba az 1. kép
  • toMpEr
    nemhiszem,hogy tul sokmindenben kulonbozne a betatol, mivel ezt is most adtak ki...
  • hykao #346
    Ja, a demó után kiderül minden.
  • Kaszi46

• zaki
    szerdán jön a demo, majd ott kiderül minden
  • DonPapa
    na jó ez azért még csak 1 béta ám !!!
    nagyon sokat nem kellene ám még várni tőle
  • DonPapa
    egyenlőre az utolso kép
  • hykao #340
    ...ettől féltem.
    Amúgy ezek a képek valahogy nem olyanok, mint az eddig hivatalosan prezentáltak...
    Kezd elmenni a kedvem tőle...
  • DonPapa
    jármű
  • DonPapa
    hát szerintem ezek kitalált helyszinek
  • DonPapa
    itt van az egyik zászló amit foglalni-védeni kell
  • zaki
    nagyon tuti
  • hykao #335
    ...mármint a történet...
  • DonPapa
  • hykao #333
    Ez valós helyszíneken játszódik, vagy amolyan fantázi féleségeken?
  • DonPapa
    akkor inkább igy

Far Cry
  • zaki
    1ébként jöhetnek még az in-game képek ezerrel :)
  • zaki
    nem baj, majd megoldom