24504
-
#372 Nekem a viz tetszik a legjobban! -
#370 Egyébként a grafikát nem érdemes szídni, mert ha megnézitek amikor tölti a pályát kiírja, hogy az engine milyen mod-okat tölt be és miket hagy ki, melyik grafikai elemeket hagyja ki (pl. egyes shadow elemeket). Továbbá azt is meg lehet nézni, hogy teszteli a procidat és ahhoz igazítja a grafika részletességét. -
#369 qrva jo -
#368 lehet, hogy nem bírom kivárni a szerdát, játszanék már a játékkal :) -
#367 talán azért, mert béta csak -
#366 Nem ugy csattan fel a viz amikor belelösz ahogy kellene,belelösz egy benzineskannába nem történik semmi stb -
#365 -
Gear #364 nem is tudom....hmm... akkor multi ? -
#363 mik azok a hibák? -
#362 Eszméletlen jó ez a game!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem a demóban már nem lesznek ekkora hibák!! -
#361 -
#360 Yah yo volt ;) -
#359 -
#358 nah nem is volt rossz a multi.. pedig csak hárman voltunk a pályán:) De jó sok fegyver van, ami élvezetessé teszi a dolgokat -
#357 bizonyára hallottad, hogy béta multi tesztelés van. és ez a verziót lopták ki. szóval, szted? -
Gear #356 Ha olyan mint a Halo béta volt akkor többet ér a demónál, ezért szvsz érdemes leszedni. -
Gear #355 Van benne rendes jáccható single , vagy csak kihalt pályákon lehet futkosni(+a multi)? -
#354 sztem várd + a demot. szerdán jön -
Lifeforce #352 Hehe megy a szerver :D
Lentebb leírtam, hogyan tudsz csatlakozni. ;) -
#351 Tényleg jó volna egy szerver, mert meg lehetne próbálkozni a kicsikével multiban -
#350 kinek, hogy fut a beta ? -
#349 Az elozetes, reklam kepeket, valszeg az engine-nel "rendereltek", azert voltak olyan latvanyosak. Az azert jatekban durva lenne.
A grafika olyan-amilyen. Szep, extra, csicsat akartak - mind mindenki -, tele uj teknikakkal, de sajnos az egesz valahogy nagyon mu:(( Es ez nem azert mert Beta, vagy a Demo lesz ilyen, de nem is csak EZ a program, a megjelo programok nagy resze ilyen sajnos.
Rikito szinu, onarnyekolas nelkuli, steril objektomok, falombok stb.
Eddig a leglatvanyosabb megoldas, talan a FlashPoint-ban volt. Bar ott kicsit voltak - eloszor - a texturak, de minden egyes textura, latszott hogy nagyon kidolgozott, nagyon kitalalt, egyenkent fejlesztgetett, profi munka.
Sajnos, a mostani jatekok nagyreszenel, nehany bazinagy felbontasu, egyszeru texturaval megoldjak a problemat:((
De ezeket leszamitva, meg lehet nagyon jo a jatek!!!! Elsosorban NEM a grafikatol jo egy jatek! Vagyis, kivancsian varhatjuk a Demot, mert az azert sokat el fog arulni a veglegesrol (meg ha bele is irjak, hogy 95% :))).
-
#348 nagyon baba az 1. kép -
#347 nemhiszem,hogy tul sokmindenben kulonbozne a betatol, mivel ezt is most adtak ki... -
#346 Ja, a demó után kiderül minden. -
-
#343 szerdán jön a demo, majd ott kiderül minden -
#342 na jó ez azért még csak 1 béta ám !!!
nagyon sokat nem kellene ám még várni tőle -
#341 egyenlőre az utolso kép -
#340 ...ettől féltem.
Amúgy ezek a képek valahogy nem olyanok, mint az eddig hivatalosan prezentáltak...
Kezd elmenni a kedvem tőle... -
#339 jármű -
#338 hát szerintem ezek kitalált helyszinek -
#337 itt van az egyik zászló amit foglalni-védeni kell -
#336 nagyon tuti -
#335 ...mármint a történet... -
#334 -
#333 Ez valós helyszíneken játszódik, vagy amolyan fantázi féleségeken? -
#332 akkor inkább igy
Far Cry -
#331 1ébként jöhetnek még az in-game képek ezerrel :) -
#330 nem baj, majd megoldom