24504
  • M@TriX
    A videó láttán majdnem leestem a székről. Elég brutál lesz. ;)
    Autókázás, repülés. ;)
  • Sadun Tryst
    a hosszúság sztem garantált! mert ha csak a sziget teljes felfedezését nézzünk, akkor már 1 tisztes FPS hosszúság kijön (kb.8-12óra)... és még nem is bolyongtál, nem is töltöttél újra állást, és nem is élvezted ki a játékot. tehát ha mindent számításba veszünk, akkor kb. 40 óra tiszta játékidő kijön! :)
  • Árnyvadász
    Az biztos. De nagyon úgy néz ki, úgy tűnik, ez most kellően ütős lesz. Már csak a sziget miatt is. Bejárható terület nagy, az ellenfelek úgy néz ki intelligensek lesznek. Ha kell erősítés is érkezhet. Lesznek járművek is, akár vízen, akár földön, akár levegőben. Szerintem a sztorija is eléggé jó ki lesz találva. Itt egy kérdés van csak: Mindez mennyire lesz hosszú? Szerintem ez a nagy kérdés!
  • Pityuka Fővezér
    Ha a játékmenetet elbasszák a csillivilli garfika nem fogja megmenteni.
  • Árnyvadász
    Én mondtam. "!" Még régebben, hogy ez a progi üt. Na akkor 1,2,3 : ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
  • Kandurex
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!! Aztabüdöskurvajóéletitnekikibaszottgyönyörűűűűűűűűűűűűű
  • zaki
    ...
  • CELL StormBird
    UP!
  • Sadun Tryst
    és nesokára (február asszem), mi is kipróbálahtjuk! hurrrrráááá!
  • zaki
    jaja, szal nemcsak a kültéri, hanem a beltéri jelenetek is brutálisra sikeredtek
  • Sadun Tryst
    az 1. kép nagyon ütős... főleg a vér és a fal... de az emberke kidolgozása sem piskóta...
  • Stranger
    Jajjaj, úgy érzem lassan vennem kell egy videjókártyát, nem hiszem hogy MX440-en eldöcögne
  • zaki

• zaki
  • Sadun Tryst
    :)
  • Stranger
    Ja bocs, csak később jelent meg
  • Stranger
    Ez csak 2
  • Sadun Tryst
    itt van 3 NAGYON szép kis kép:

• Sadun Tryst
    gondolom az a minimum, hogy 1 kraftwerk-ed van... szal, nekem jelenleg semmi esélyem.
    ja meg az illetőnek időmilliomosnak kell lennie!
  • zaki
    jeee, lehet jelentkezni a béta multi tesztelésére... pontosabban itt. 5000 szerencsés embert "sorsolnak ki"
  • zaki
    thx
  • Sadun Tryst
    Az info megtalálható a GameStar OnLine-on is.
  • zaki
    honnan van az info?
  • grebber
    Nemsokára jön a Béta verzió!!!!!!!!!
    EZ már igazán cool lesz!!!
    Kiváncsi leszek a gépigényére!!!!
  • Pityuka Fővezér
    Ja ez nem is a főhős, akkor vissza az egész. Reggel van na és a hasam is fáj.
  • Pityuka Fővezér
    Dehát fps lesz nem? A belső nézet valszeg rendesen meg lesz csinálva. Vagy mégis rpg-kaland lesz?
  • Sadun Tryst
    szépek :)
  • zaki

• Sadun Tryst
    pedig változnak!
    volt még 1 videó vagy 4 hónapja (vagy több), ami bemutatta, hogy mit tud CryTek engine.
    namármost...
    nagyon nagy látótávolás, változó idö és napszakváltozást, poly bump tech, realisztikus fizikát, valós idejü árnyékolást, és minden mást amit a most készülö nagyágyúk (HL2, STALKER)!
    szal királyság van!
  • zaki
    vazze a 2. kép nagyon cool, nem is tudtam, hogy változnak a napszakok, persze az 1. kép se csúnya :)
  • Sadun Tryst
    pár új kép:

• hykao #124
  • zaki
    igen sajnos, pedig úgy volt, hogy idén adják ki novemberben :(
  • hykao #122
    Jónak ígérkezik, az előzetes videók alapján is, de jól tudom, hogy ezt is eltolták 2004-re?
  • zaki

• zaki

• zaki
    kiadták pár db nagyon szép képet:

• Sadun Tryst
    :D
  • fm
    szar lesz a játék :) Te kérted..
  • grebber
    Itt vannak ezek a képek és mondja valaki azt hogy szar lesz a játék!!!