24504
-
#472 hála istennek... es mi lesz, ha itt a demo... aztán jön majd a végleges :) -
MrTressy #470 Dedikált szervert miként lehet varázsolni?Mert a fry cry win svt elinditva csak lanon müxik hiába irom át a cfgt nem lehet csatlakozni neten hozzá... -
#468 dc-ről pl. -
#467 Beindult a topic tényleg :) -
#464 Jövök! :D -
Lifeforce #463 Szerver elindult mehettek.... -
DePreSsZYo #462 Szerintem most nem megy.. -
#461 ok,de ha valakinek gondja van a régebbi driver általában megoldja azt,én nem azt irtam hogy uj driverrek kizárt hogy mukodjon csak azt irtam hogy nekem melyikkel okés a dolog! -
#460 Itt senki nem olvas vissza #459, #458?
-
#459 Ja még találtam hibát eldobok egy gránátot a hordok mellé és azok meg semm moccannak, bodobom a gránátot a járgány alá nem robban fel a kocsi!Ezekre remélem a full-ba odafigyelnek majd!! -
G_ArchAngel #457 igen van visszarugása, de aki nem talál elsőre vele, az ne is használja, annak ott az assault..:)
Battlefieldnek annyira nincs fos grafikája (bár már elmaradott), de arra elég amire kell...
A BF Vietnam majd kicsit javít a dolgon... -
#456 A sniper nem a legjobb mert felfele huz! Más játékban nem! -
#453 Uhh ez tenyleg alati gama de en megvarom a final-t... -
G_ArchAngel #452 könnyű gépfegyverrel, shotgunnal ugrálgathatsz egy ideig, de nehezebb fegyverrel hamar elfogy a stamina csík (kék), és ha az rosszkor merül ki, akkor már egy pisztolyos elől sem menekülhetsz...:)
Mindenestre itt a sniper puska halálosabb, mert néhány játékban elég kamu, hogy csak fejlövéssel öl - ha vkit combon lőttek, beállt a black-out és nem lövöldözött utánna...
Mondjuk, leng is szépen a távcsőves, de ez a varázsa... -
#451 ok :) -
G_ArchAngel #450 Neverwinter, Battlefied - más nincs is a gépem, majd ez... -
#449 Szerver? Pingelem ezerrel a szervert már egy ideje de nyista :( -
#448 mi a top3-ad? :) -
#447 Spec én ugráltam, mint egy kibasz**t szöcske...nem lassultam le -
G_ArchAngel #446 legjobb a stamina kijelző, megszűnik az idegbeteg ugrálgatás, ami sok multi-fps-t jellemzett...
Elképzelem, mikor a hülyegyerek a sniper-től való félelmében ugrálgat nehézgépfegyverrel a kezében...:)))
Hát itt nem fog!
Megdöglenek a szöcskék!
És az is nagyon cool, hogy pisztollyal, bozótvágóval gyorsabban futok, mint gépfegyver...
Remélem a fizika agyonvágja a kvéker stílusú játékot...
Top3 game ez nálam! -
#445 Ja még egy hiba a hordoknak nem kéne robbani? -
#444 Én DC ről szedtem -
#443 szerdán lesz demo, végleges játék meg márciusban -
#442 Na vissza olvastam! vmi b betüs vmivel lehet leszedni ha jól olvastam és 2kb/s jön le!:) Na akkor ennyit erről! Azt hittem van vmi olyan hely ahol fent van. -
#441 olvass vissza egy kicsikét -
#440 Hi!
Ezt a Far Cry-t vhonnét lekaphatom?
Megjelent már? -
#439 És mennyi embert bir el a béta egy pályán? -
#438 Nekem v.hogy nem jön össze a szervercsinálás.
Sajna -
G_ArchAngel #437 Lifeforce ideírja, mikor elindul, nyugi... -
#436 És mikor lesz bekapcsolva? -
#435 Gondolom, mert ki van kapcsolva -
#434 Megy most a szerver mert nem enged be? -
#432 nem kell rákeresnie, az nvidia.com-ról simán letöltheti -
#431 megnéztem,nekem 45.28 van fent,keress rá gooliban pl és...... -
#430 pakoljál már fel másik drivert,régebbit!jonak kell lennie mert ugyan olyan videokártyánk van! -
#428 Sztem nem érdemes várni a demót. Mármint érdemes persze, hisz, az örök vesszőparipám a single játék.
Arra értem, hogy ez nem béta, alfa, gamma stb. nem HL2 ami gyakorlatilag éppen, hogy a fejlesztés kezdetén áll, vagy, mint a D3 esetében. Ez több ezer játékosnak kiadott "béta" teszt ami tulajdonképpen egy demó. Multiplayer demó. Semmiben nem fog különbözni a végleges játék. Persze ez nem single módra érvényes, ahol igen csak szükséges a tárgy fizika, komplex árnyék, golyó nyomok, srcipetelt jelenetek tömege. Mert kb. ha jól láttam ennyi van kihagyva belőle (meg a zene :)). Valószínű, hogy nem fog változni.
Egyébként grafikailag nagyon rendben van a játék, és ami fontos elég korrekt sebességgel szaladgál, dacára 4-5 +nullából álló poligon hegyeknek. Bár némi plasztikusságot azért fel lehet fedezni. Nem élethű. Olyasmi ez, mint kb anno a Q3 esetében: mese világ. Ha össze kellene hasonlítani a Stalkerral, bár ez technikailag jóval fejletebb, még is azt hoznám ki győztesenk. Egyszerűen közelebbnek érzem magamhoz az ottani tájat, mint ezt az álom világot.
Érdekesége még sztem, hogy az árnyék rendszer FPS nézetben tökéletesen működik. Baromi élethű ahogy a fék alatt szaladgálva a fegyverünkön változik az árnyék. Szal, jó látni hogy fejlődünk.
Már csak a single hiányzik. Én jobban szeretném ha az AI helyett inkább a scriptelésre gyúrnának a készítők. Bár némi alap azért jól jönne :). Ha sikerül összehozni egy történetileg jó és játékmenetében kiváló játékot (ide értem az agyon scriptelt jelenetek tömegeit, ami köztudottan kevésbé processzor zabáló művelet és egyben kiváló hangulatot teremthet, mint pl. Call of Duty), akkor szerintem simán az év eleji meglepetés lehet.
A rákba csak szövegelek itt össze-vissza :) be is fejezem... -
#427 Szerintem hozza max grafikán az előzetes képek színvonalát. Főleg, ha rárakod a 8X anisot és minimum 2X AA-t. -
#426 ja, igaz az OFP az nagyon ütős volt, jön is belőle talán végre a 2. rész. ;)
Eddig nem tudtam mi bántotta egy kicsit a szememet, a rikító színek, mert szépek a videók, meg a víz is állat, de nem tudtam mi vele a gáz. Igazad van... -
#425 Én inkább megvárom a demót!
Bár nem örülök a fiktív világnak!
Jobban szeretem a valós helyszíneket és történetet. -
#424 este valószínűleg leszedem a dc-ről. feltéve, ha megtalálom