24504
-
#199 Már javában folyik a béta teszt?Én jelentkeztem,de még nem kaptam se elutasító se felvételt nyerő levelet se. -
#197 Remélem jó game lesz odafigyelnek majd minden egyes apró részletere és kevés hiba lesz csak benne!
Remélem nem lesz benne olyan mint a legtöbb játékban hogy a hullák fél teste átlóg a falon meg stb!
Nagyon várom már ! -
#196 Kicsit mélyebbre ástam magam a témában, és ennek eredménye:
Far Cry előzetes @ behun. -
#195 Jó, közben úgy oldottam meg hogy letöltöm az összeset :))
Egyikben csak benne lesz :) -
#194 ja de megy:)
keress rá a cryengine szóra.VAn 150 megás meg 30 megás azt hiszem. -
#193 Szerintem ez az.
http://www.gamershell.com/download_1523.shtml?q=far+cry
A HW most nem megy úgyhogy ezt a linket tudom adni. -
#192 Ezaz hogy én sem tudom :( HW-n végignéztem az összes farcry hírt, de egyikben sem írták ezt.
Csak írok a CryENGINE-ről, aztán oda lehetett volna rakni egy linket erre a fícsörre :) -
#191 bazze... régen megvolt, de most elképzelésem sincs, hogy melyik lehet az... viszont a pákyaedit tényleg olyan könnyű lesz, akkor asszem megcsinálhatom a játékomat végre úgy, ahogy szeretném! :) -
#190 Emberek, melyik volt az a videó, ami a "What you see is what you PLAY" elvet reklámozta? Faszi rakta le az ellenfeleket az editorban aztán lelőtte őket. -
#189 én szeretnék elnézést kérni, mert 1 kicsit durván közöltem a vélemyénem, szal sorry...
Viszont kívánok minden jót Neked is! :) -
#188 Boldog Karácsonyt mindenkinek! -
dashed_ #187 tenyleg leszek, tegnap jott a mail..
ha felreertheto voltam , vagy dicsekvonek tuntem volna sry.. nem volt szandekomban :)
_--Kellemes es Bekes Karacsonyt mindenkinek--_ -
#186 Köszi! Viszont kívánom Neked és egész Családodnak! :) -
#185 akkor ez csak poén? vagy tényleg az leszel?
azt tudom, hogy bárki jelenthezhet teszternek! -
#184 Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek! -
dashed_ #183 csak a te kedvedert bejelentkeztem..
Mellesleg nem dicsekedni jottem ott a vigyor is utana..
+ barki jelentkezhetett teszternek szal... -
#182 ja, mondjuk ez igaz... mesélni én is jönnék, de nem dicskedni, az geci dolog... -
#181 nál* -
#180 Nem nyomhatsz be képet, NDA-k vannak.
De dicsekedni én is jönnék :) -
#179 ja, legalábbis remélem -
#178 jah, meg ha én teszter lennék, akkor nem jönnék bibibizni, hogy a többiek sóvárogjanak... majd ha láccottam a gammával, akkor tapasztalatokat mondanék, meg pár exclusive képet benyomnék! :) mondjuk februárban asszem már lesz játék nem? -
#177 valószínűleg... :PPP nevetséges -
#176 Majd akkor nyomd róla az infókat hogy milyen lett(lesz)a gaeme!! -
#175 csk azon tűnödőm, hogy miért nem leszel az... talán mert unreg vagy? -
#173 na ez a 25 millás kérdés, de akár valaki azt a láthatatlan izét is megmagyarázhatná... (lásd. utolsó kép) -
#172 Valaki nem tudja hogy a Far Cry valamelyik videojának a végén mi az a HULK szerű böhöm állat élölény?? -
#171 ja, meg a láthatatlan szörnyet nem is említettem... :D -
#170 a HUD 1 picit gyanús volt nekem úgy 1. pillantásra...
meg a fegyver... asszem eddig csak 1 képen volt látható... -
#169 persze! miért kérded? :) -
#168 ez far cry 1általán? :D -
#167 ííí bazz, ez a kép nagyon ott van:
-
lachun #166 huh most néztem meg a videot hát über kira lesz asszem. -
#165 asszem jövő év 1. negyedében. a 4 nagy fps közül (half life 2, stalker, doom 3) ez jön elsőként -
#164 mikor is jön? -
#163 ja tényleg :P -
#162 tudod... az izomnövelő szerek! :D -
#161 elég brutálisak a beltéri képek is, bár a csávó kicsit hülyén néz ki, elég érdekes szögletes karja van, biztos sokat gyúrt :) -
#160 itt van pár nagyon friss és nagyon jó kép:
-
#159 #138-ban van a link, néz meg -
#158 Eléggé hülyén fog kinézni a kérdés!
Valaki jelentkezett már a FAR CRY multiplayer tesztjére mert ugyebár 5000 ember jelentkezhet?Mikor derül ki hogy kit sorsoltak ki ?Ingyenesen lehet magam regisztrálni?