82991
-
#1703 Egy PS2 PC-re átírás pár hét, szal warez lesz már a megjelenéskor pc-re! -
#1702 Alcohol 120% 1.4.3 -
#1701 Egyiket se..... -
#1700 Nem, átírják PC-sre, és az iso-t emulálom...
Egyébként PS2-t is lehet állítólag! -
#1699 csakhogy az nem PC-s ISO, hanem PS2-es, az meg más...... ahoz PS2 emulátor kell, amiből ha jól tudom a mai napig nincsen 100%-osan működő.... -
#1698 Napok óta megy a letöltés! -
#1697 Áhh thx, megnezem -
#1696 szivárogatják = szivárogtatják -
REAL_CIÁN #1695 Most komoly, PS2 emuról beszélsz? 6 év múlva talán, most még csak a biost viszi 2 fps-el. -
#1694 NEM ERTEM HOGY TE HOGY TUDSZ ILYEN GYORSAN TOLTENI!!! :((( nekem az is csoda hogyha 10el tolti pedig 90k-s chello-m van -
#1693 Melyikhez kell krekk neked?
Én mindent emulálok, cd-rom-ot semmi ilyet nem használok, csak az alcohol 120-at!
Mondd, hogy melyikhez kell, és szerzek cracket... -
#1692 tudom, dew még midnig jobb, mint ha csak jövő októberben jönne ki PC-re.
A GTA 3-nál és a Vice City-nél is úgy volt, hogy április végén - május elején jelent meg. Bár amig a PS2-es ki enm jön addig megjelenési dátumot nem fogunk kapni, az biztos. Szerintem marad a forgatókönyv úgy, ahogy eddig is volt, lassan szivárogatják az apróbb dolgokat, ahogy közeledünk októberhez, jö egyre több kép, már jönnek videók, előzetes összefoglaló leírások mindenhol, majd megjelenik, jönnek a hírek az eladási rekordokról (ami biztosan lesz szerintem) majd (néhány héttel azt követően, hogy kijött a PS2-es) bejeelntik, hogy már készül a PC-s és az X-box verzió... a többit tudjátok .... -
#1691 Nézek még San Andreast az eDonkey-n!
Ha valaki akar mondja meg, hogy szte melyiket lenne érdemes letölteni, hátha..., és én leszedem -
#1690 Pontosan! Emulalod es kesz.
Amugy sztem erre a legjobb az alcohol 120. Nekem bejott es szeretem csak az a gond vele hogy 30 napos es idaig nem tudtam hozza szerezni normalis cracket :( -
#1689 Úgy GTA-znék már, de nem akarok Vice-ozni, vagy visszatérni a régiekhez!:(
San Andreast követelünk!!!:D -
#1688 haggyad!:) haver...:) GS-ről..:) -
#1687 jaja! -
#1686 Na az nem baj, ha PS2-s lesz, mert az átirattal lehet gémelni...
DVD olvasó nem kell, mert a neten az átirat iso-ban lesz szal csak emulálom aztán gém!
Én már várom! -
#1685 Igaza van!
Miert ez a Sadun azt hiszi magarol hogy star vagy mi?
Bekepzelt fasz! -
REAL_CIÁN #1684 Hát, ha a kiadástól számítva "csak" fél év múlva jön a PC-s verzsön, az is jövö nyár ugye... Az sok. -
#1683 Én se ismerem... -
#1682 ne vegyél hasznaltat,haver 1hét után vitte fejcserére:) -
REAL_CIÁN #1681 Úgy tudom azok még nem. -
#1680 -
#1679 Aham, értem. -
REAL_CIÁN #1678 Azt nem tudom, de a hivatalos PS2 oldalon rengetegszer volt szó erről, természetesen nem csak a GTA SA kapcsán. A Sonynál minden kiemelt projekt megkapja a 3A besorolást. -
#1677 így van én is ebben reménykedem -
#1676 a gta3 és a vice city nem volt AAA-s?
na mindegy , én reménykedek, hogy "CSAK" fél évet kell várni ahogy az előző két rész esetében is. Mint tudjuk, a remény hal meg utoljára...
-
REAL_CIÁN #1675 Vegyé' PS2-t, egy használtat 30ezerért már hozzáddobnak. -
#1674 Hol lehet ennek a három A-s dolognak utána nézni? -
#1673 az nemjó, addigra megőszülök -
REAL_CIÁN #1672 Ennyi erővel a GT4-et és a MGS3-at is várhatjátok a jövő hónapra. -
REAL_CIÁN #1671 Mikor értitek már meg, hogy 3A-s a játék, vagyis AAA-s a Sonynál??! Ami azt jelenti, hogy a PS2-es megjelenéstől számítva a Rockstar egy éven belül nem adhatja ki másra. Utána már igen, de az min. jövő októbert jelent. -
#1670 1 hétig nem eszel, nem iszol, nem kapcsolsz villanyt és megspóroltál egy dvd olvasónyi pénzt -
#1669 ja... de az legalább nem drága... -
#1668 DVD olvasót -
#1667 hameg nem lesz cdés verzio akkor be kell szerezzek egy DVDét -
REAL_CIÁN #1666 Kétrétegü DVD-s lesz. Az legalább 8 cd. -
#1665 ne legyél illúzió romboló!!! egyéven bellül meg fog jelenni és kész!!!! -
#1664 ezt idáig is tudtuk
Pc-s és x-box verzió csak jövőre várható.